من تو سوم با خیلی سبزم مشکل ندارم بیشتر تست ترکیبی شون میزنم چون بار علمیش زیاده اثلا مشکلم چهار دوئه
2 تا سوال
كتاباي زيست الگو هر 4 جلدش رو هم قدر تست دارن؟
و اينكه كتاباي "نسبتا دشوار دشوار خيلي دشوار" كانون چطوره؟
رفقا برا فیزیک چی بگیرم؟؟فیزیک 94 رو حدود چهل زدم...البته میتونستم بهتر هم بزنم...حالا در هر حال...کتابی ک سطح دشواریش در حد 94 باشه و تستای جوندار داشته باشن چی بگیرم؟؟؟
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سلام در انتخاب نهایی منابعم کمکم کنید لطفا ! (:
الآنم نیاید بگید تابستون تموم شد ! هنوز منابعتو انتخاب نکردی ؟؟!!!!!!!!!! منتظر نتایج نهایی انتخاب رشته بودم . دیگه هم
اینکه بعضی از کتابام چاپشون قدیمیه یا واسم تکراری شدن میخوام بدونم لازمه عوضشون کنم یا نه ؟؟
ریاضی جامع خیلی سبز چاپ جدید فایل پیوست 40326 یا گاج![]()
فایل پیوست 40328 فایل پیوست 40327 یا میکرو بانک گاج
؟؟
ادبیات املاء و لغت الگویا خیلی سبز(هفت خوان)
![]()
؟
تاریخ ادبیات الگویا خیلی سبز
(هفت خوان)
ادبیات جامع موضوعی گاجیا خیلی سبز
؟
زبان انگلیسی گاجیا مبتکران
یا خیلی سبز
؟
دین و زندگی نشرالگو (دیگه چاپ نمیشه؟!!!) یا خیلی سبز؟ اگه بجز گاج طوسی کتاب دینی جامع خوب
دیگه ای میشناسید معرفی کنید با نمونه صفحه باتشکر !
عربی کامل گاجیا خیلی سبز
؟
فیزیکو دیگه خودم انتخاب کردمپیش 1 و 2 مبتکران فرید شهریاری
موندم واسه پایه چی
بگیرم ؟؟ فیزیک پایه ی شهریاری کی میاد بیرون ؟
واسه زیست جامع گاج نقره ای و نشرالگو دوم و سوم و پیش 1 چاپ 93 رو دارم لازمه چاپ جدیدشون رو بگیرم ؟ اگه آره !
کدومشو باید چاپ جدید بگیرم ؟ همه شو ؟![]()
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
بچه ها لطفا همه کمکم کنید منبع خوبی انتخاب کنم چون میخوام واسه کنکور 95 شروع کنم-به فروشگاه خوبی دسترسی ندارم برم منابعو مقایسه کنم و تو سایتا هم pdf ها هر کدوم از یه فصله و نمیشه دقیق مقایسه کرد
تو منبع اختصاصیا سردرگمم
1-واسه فیزیک بهترین و مفهومی ترین درسنامه چیه؟(منبع تست دارم فقط درسنامه خوب میخوام)خودم شهریاری مدنظرمه
2-واسه ریاضی بهترین درسنامه چیه؟
3-برای زیست (گاج+dvd کرامت) خوبه یا (کتاب های الگو) ؟؟؟خودم نظرم رو گاج+کرامت هست چون زیست بنظرم نکته ها بیشتر مهمه تا تست که نمونه dvd کرامتو دیدم عالی درس میده و جامع گاج هم تست کافی داره--نظر شما؟؟
4-واسه شیمی میخوام (شیمی2الگو-شیمی3 و پیش خیلی سبز) بگیرم،خوبه؟
لطفاهمه نظر بدین میخوام همین روزا شروع کنم![]()
برای ریاضی کتاب های سال به سال گاج سطش پایینه خیلی سبز و مهر ماه عالیند برو هردورو ببین بعد
انتخاب کن ( من مهر وماه رو یشتر دوست دارم)
تو ادبیات هفت خوان های خیلی سبز سخت تر کار کرده ولی فرق زیادی ندارند
ادبیات خیلی سبز درس به درسه گاج موضوعیه زبان فارسی خیلی سبز بهتره ولی من گاجو ترجیح میدم
زبان مبتکران و گاج هردو عالیند بستگی به خودت داره خیلی سبز رو ولش
ولی گاج چرت و پرتش کم تره
دینی فقط گاج و الگو خوبه خیلی سبز رو ولشاگه تستای سخت تری میخای الگو بهتره ولی با گاج هم میشه 100 زد چون گفتی منبع دیگه پس فقط الگو می مونه
اقای بهمن ابادی کتابشون رو تو سفیر خرد چاپ کردند یعنی الگو شده سفیر خرد
اینم نمونه صفحش:دین و زندگی جامع کنکور سفیر خرد | بانک کتاب پایتخت
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
ویرایش توسط farshad7 : 20 شهریور 1394 در ساعت 04:40
عربی خیلی سبز اموزشش و متناش عالیه ولی کمبود تست داره میتونی بعدش گاج سفید یا کامل بگیری
هر دو گاجا شبیه همند سفید موضوعیه کامل درس به درس( من سفیدو بیشتر می پسندم)
فیزیک های شهریاری اموزشش عالیه
واسه پایه هنوز صبر کنید خیلی سبزم داره کتاب میده
فیزیک پایه مهر میاد اول 3 میاد بعد 1 و 2 باهم
![]()
من خودم زیست دوم الگو چاپ 93 رو دارم سومش 94 هه
تغییراتش ایناست:
درسنامه اومده اول فصل (تو این درسنامه ها چیز خاصی اضافه نکرده همون کتابهفقط خواسته کتاب زیاد شه)
تستاش خودم مقایسه کردم فقط چند تا دونه اضافه شده و غلط های نگارشی و علمیش رفته( البته هنوزم بی غلط نیست)
من تقریبا دومش فصل 7و 8 و 6 و 5 و 1 رو تموم کردم (چاپ 93) غلط های نگارشی زیادی داشت
ولی به نظرم نیاز به هزینه ی دوباره نیست اگه مشکلی تو سوالاش پیدا کردید تو بخش سوالات زیست مطرح کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)