واژگان شبقره (کیاسالار)
واژگان مبتکران(شهاب اناری)
واژگان مهروماه (اونی برا لغات کنکوره)
واژگان فار
واژگان 3in1 خیلـیــسبز
واژگان تیک8 گاج Tick8
لغتنامهونکتهنامه تخته سیاه (علیرضا جابری)
واژگان موجود در هر درس کتب «خط سفید»
اگه میخواید چیز دیگهای رو معرفی کنید، این تیکو بزنید
+مهروماه(اونی ک اضاف بر لغات کتابه)(میخوام100بزنم،این لازمه؟)
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
چاپ جدید کتاب «جامع انگلیسی مبتکران» تو سایت نوشته: (کتاب+دفترچه واژگان+دیویدی)
این کتابچه لغاتش خوبه؟
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
Oxford elementary Dictionary.... هم کوچیکه هم مثال تو جمله داره هم کلی لغت به درد بخور برا کنکور و سایر موارد .... مطمن باش روزی یه برگه بخونی سر سال همشو حفظی ... کلا 350 تا برگه س ...
1201 لغت تکمیلی مهرو ماه .. خیلی عالیه ///
پ.ن: دوستانی که تو کانون زبان هستن فقط کافیه لغات آخر کتابو بخونن البته ترجیحا سطح inter یا high دفترچه لغاتو بخون سواالات کنکور خیلی براتون آسون میشه روزی 10 الی 20 لغتو حفظ کنید
من لغات مهر و ماه رو دارم(جلد قرمز رنگ)اسمش هم اینه:1201wordsواژگان تکمیلی زبان کنکور
اینو خارج از کتاب میخونم برای کتاب هم کتاب لقمه آبیش رو دارم.به نظر خودم یه ترکیب عالی ای هست.
کتاب خارج از کتاب درسیش(جلد قرمزه) به نظر من خوبه اومده تعداد تکرار لغت و منبعش رو گفته . درس بندی کرده که این لغات خیلی مهم هستن اینا متوسط و اینا زیاد مهم نیستن.کتابش رو از چندتا منبع معروف جمع کرده که فکر کنم اینا بودن:کتاب 504 واژه ضروری کتاب 3000لغت و یکی دو تا دیگه هم فکر کنم بود.برای هر لغت جمله آورده و اکثرا هم عکس دار هستن و کتابش رنگی هست.ولی فعلا یه درس ازش خوندم چون میخوام با روش لایتنر حفظشون کنم و خوب روش لایتنر رو بلد نیستم.واسه عالی شدن زبانت هم میتونی دیکشنری لانگمن رو از اینترنت دانلود کنی حجم زیادی هم نداره فکر کنم 4 گیگ باشه.دقت کن که با توجه به ویرایش های مسخره ای که گروه های نرمافزار سازی میکنن حتما از اینترنت دانلود کن من از سافت98دانلود کردم.
دیگه اگه میخوای زبانو بترکونی واسه گرامر هم برو کتاب از دبیرستان تا دانشگاه نوشته ی عباس فرزام رو بخر کتابش فوق العادس فوق العاده!!!!
به سایر دوستان هم توصیه میکنم واسه گرامر این کتاب رو تهیه کنند همه چیز از نکته و تبصره و تمرین و... توش داره.
ویرایش توسط arman2kc : 01 مهر 1394 در ساعت 17:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)