سیمی کردن یا چسب زدن کتاب ها رو هیچ کدوم از بچه ها دوست ندارن ...
کاش بعضی از انتشاراتا یه ذره کیفیت داشته باشن تو کارشون !
سیمی کردن یا چسب زدن کتاب ها رو هیچ کدوم از بچه ها دوست ندارن ...
کاش بعضی از انتشاراتا یه ذره کیفیت داشته باشن تو کارشون !
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
نه جانم - این طوریا که میگی نیست
ببیند دوست من - کله چسب ها یکم بزرگه و اگه بخوایم باهاش چسب کاری کنیم چسب زیادی روی صفحات هدر میره و هم اینکه کیفیت کار میاد پایین - شما یکم چسب روی کارت ویزیت بذار بعد با سوزن یا چوب کبریتی و یا هر چیزی چسب رو هدایت کن به لای صفحات - حالا کتاب رو ببند و یه چند ساعت بعد بازش بکن - اون وقت میبینی از روز اولش هم بهتر شده - به خدا کار 30 ثانیه است
درسته ابجی من
فعلا روی چند تا کتاب این کار رو تست کردم خیلی بهتر شد - مثل زیست الگو رو به 14 قسمت تقسیم کردم- هفت تا فصل تست به اضافه هفت تافصل پاسخنامه - خیلی کارم سریع و روون شده -
قبلا باید یه کتاب 500 صفحه ای رو تو دستم میگرفتم - بعد هم وقتی یه تست میزدم واسه دیدن پاسخ تست باید دنبال جوابش تو اون سر کتاب میگشتم - ولی الان دیگه کارم خیلی راحت شده - مثلا الان زیست که میخونم - فصل 5 و جواب های تشریحیش دقیقا جلومه - یه مزیت دیگه ای هم که داره اینه وقتی صفحات رو از جدا کردی راحت منگنه میشن و دیگه خبری از پارگی و دراومدن صفحات نیست
واسه من که زمانی نداشت فقط یه تیز بر میخوای - بعد تیز بر رو میفرستی لای صفحه و کافیه دو بار تیغ بزنی خیلی راحت جدا میشه -
من از همه شماها حساس ترم - تو رو خدا این قدر سختش نکنید
فرمایش شما رو قبول دارم , ولی چیزی که الان حاکمه و موجوده همین شرایطه , یه نگاه بندازین ببینین چند نفر سر همین موضوع مشکل دارن , مسلما انتشاراتی ها , شاید بیان از کیفیت کاغذ و چاپ...بزنن ولی مطمینن بخاطر امثال من و شما نمیاد کتاب هاش رو از اینی که هست بهتر کنه , اگه به فکر من و شما بود که دیگه قیمت یه کتاب به قول خودتون 30 تومان نمیشد.
این وسط میمونیم من و شما , خیلیا یکیش خود من , کتاب یه کم پاره بشه , کثیف بشه ....اصلارغبت به خوندنش نمیکنم , واسه همین 30 تومانی که صرف خریدش میکنم 3 یا 4 تومان هم میدم سیمیش میکنه.
منظورم هم از بیخیالی بچه ها این بود , که بعد مرگ سهراب دنبال نوش دارو نباشن.
خداروشکر برای شما بعد خرید اینجوری شده من سیر تا پیاز گاج گرفتم با خوشحالی درس ادبیات بعد رفتم خونه باز کردم دیدم نصف صفحاتش یعنی کلی صفحه از وسط پاره شده بعد نصف دیگش هم به صورت نوخته نوخته پاره شده انگار از رو تانگ رد شدن در ظاهر و صفحات اولش سالم سالم و بسیار زیبا ولی در داخل بی کیفیته حیف مال یه شهر دیگ بود رفتم کتابخونه اش دیگ حوصله ام نگرفت وقت بزارم برم عوض کنم
کتاب فیزیک گاج من انگار تو بازی انگری بردز واسه پرتاب ازشون استفاده شده ادبیاتای نشرالگومم که انگار از جنگ برگشتن
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
هیج کدوم از کتابای من به جز ادبیات جامع سبز اینجوری نشده همشون از روجلد نوعه!.
مگه کشتی میحواین بگیرین؟!
البته قبول دارم بعضی از کتابا اعصاب آدموبا این چسباشون داغون میکنن
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
از بین کتابایی که گرفتم,کیفیت کتابای خیلی سبز خیلی افتضاح بود! اکثر کتاباش برگه برگه شدن! انگار کتاباشو با تف چسبوندن!
گاج هم دست کمی از خیلی سبز نداره!
از این لحاظ الگو عالیه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)