متاسفانه هر کتابی رو که باز میکنم صفحاتش از جا در میان- دیگه واسم عادی شده
اون قدر ها سخت نیست - یه چسب مایع کاغذ بخرید - ( 800 تومنه )
هر صفحه ای که در اومد رو چسب کاری کنید - و کتاب رو ببینید - بعد چند دقیقه چنان این صفحه هات به هم چسب میخورن که حتی دیگه غیر قابل باز شدن میشن
من تا الان صد بار از این چسب استفاده کردم و هنوز یک پنجم چسب هم استفاده نشده
------
میتونید از چسب های دیگه مثل رازی یا 123 هم استفاده بکنید
----------------------
جدیدا من یه کار دیگه ای کردم - کتاب هایی که زیاد استفاده میکنم رو ریز ریز کردم - حالا بتونم بگم ریز ریز یعنی چی
اینه که من هر کتابی رو میشکافم - مثلا زیست نشر الگو که زیاد استفاده میکنم - صفحات هر فصل رو جدا میکنم و تو خونه منگنش میکنم - الان زییست الگو رو به هفت قسمت تقسیم کردم - حتی پاسخ نامه ها رو جدا کردم - یعنی اینقدر بدم میاد پاسخ نامه چند صفحه با خوده سوال ها فاصله داشته باشه - خلاصه الان که زیست میخونم هر فصل رو جدا کردم و پاسخ نامش هم دقیقا روبرومه و دیگه لازم نیست دنبال جواب بگردم
برای ترمیم کتاب هایی که زود زود برگاشون جدا میشه، اتو بزنید!
برای اینکار کافیست که برگ ها رو جمع و جور کرده و بعدش تنه اصلی کتاب رو اتو بزنید تا چسب زرد رنگ آب شده و دوباره سرد شه.
(من خودم چند بار کتابای درسی رو اینطوری درست کردم البته شانس موفقیت زیر 30 درصد هست.)
بهترین راهش اینه بعد خرید وقتی از کتابفروشی خارج میشین , بدین سیمی کنن , حتما باید برگهاش جدا بشه تا به فکر بیفتین ؟
من زیست سوم الگو رو از پارسال دارم ولی برگهاش جدا نشه، البته فکر کنم عدم استفاده ازش تو این موضوع بی تاثیر نباشه ))برای منم فیزیک گاج همون پارسال کلش داغون شد، امسالم در حالی که هنوز ازخرید جامع ریاضی خیلی سبز یه ماهم نگذشته چندتا برگ ازش جدا شدن شیمی مبتکران هم از سال 92تا همین اواخر خوب بود، یهویی اونم کنده شدن برگهاش
تو رو خدا این قدر سختش نکنید- یکم سلیقه به خرج بدید
چسب کاغذ اگه خشک بشه خیلی خوب جواب میده
کثیف کاری رو چه عرض کنم - اینم بلد نیستیدددد ؟ خب باید از یک سوزن کمک بگیرید و با سوزن چسب رو به لای صفحات هدایت کنی - یکم از چسب رو روی کارت ویزیت بذارید با با سوزن چسب کاری کنید - کاره سی ثانیه ست
اینم دو نمونه از چسب هام
اون نارنجیه که بیشتر از 15 سال تو بازاره - برند معروفیه - تو هر لوازم تحریر برید ازش پیدا میکنید
اگه واقعا دیگه حس میکنید چسب کاغذ به دردتون نمیخوره - از چسب یک دو سه استفاده کنید- لامصب مثل سنگ محکم میشه - وقتی کتاب های درسی رو چاپ کردم با یک دو سه چسبشون کردم - حس منگه زدن نبود
واقعن کیفیت کتابا پایینه من همه کتابارو بردم صحافی کردم ولی بازم جلداشون پاره میشه
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
آآآآخ گفتی
منم کلن کتابام اینطوری شدن با اینکه خیلی روشون وسواس دارم و محترمانه باشون برخورد میکنم!!
بنظر من فصلارو جدا کنیم و تو جلدش بذاریم هر وقت هرر فصل رو خاستیم بخونیم همونو برداریم. اینطوری قط کتابم کم میشه ور رفتن باهاشم آسونتر!
نظر شما چیه؟!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)