سلام
جدیدا مکتبستان دی وی دی هایی رو انتشار کرده.
کلن نظرتون درباره ی این دی وی دی ها چیه؟؟
سلام
جدیدا مکتبستان دی وی دی هایی رو انتشار کرده.
کلن نظرتون درباره ی این دی وی دی ها چیه؟؟
کلاسراغ مکتبستان نرین
محصولات بی کیفیت رو دارن با تبلیغات چرب و نرم میفروشن
اگه الان نمیگن که دارم تخریب میکنم
در کل محصولاتشون بی کیفیت هست و مدرس هاشون بی نام و نشان
سراغش نری سود کردی
مشاور
داداش اریا درست میگن ...بنده کلیه جزواتشونو داشتم...انقد میگفتن شاه ماهی زیست ایران یا فیزیک ایران...والا جیزی نداشت...الکی پولتو هدر نده...برو ی کتاب بگیر بشین بخون..همین
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
والا منم همه ی جزوه هاشو داشتم ولی با همون دست انداختمش تو انباری هیچ استفاده ای برام نداشت به معنای واقعی افتضاح بودن و منم پولمو پرت دادم![]()
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
همینه دیگه دانشجوی پزشکی بجای اینکه بشینه درسشو بخونه تا تو آینده با جون مردم بازی نکنه نشسته سرش تو پول دراوردن گرمه....عادلانه مشاورتو بده دکون وا نکن که....رفع اسپم:منم ریاضیشو خریدم که ناقص بود بعدها کل جزوه کاملشو باحجم ۱۳۰مگ یکی از بچه های انجمن که الان اسمشون خاطرم نیست لینک دانلودشو بم دادن!!!!!!....متاسفم به جامعه پزشکی
جون مادرت نمونه فیلماشو نگاه کن اصلا نمیتونه طرف تدریس کنه درسو لکنت داره
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
کلا مکتبستان تو نت اسم در آورده اونم به خاطر همین تبلیغاتشه !! اگ نه کلا کارشون تعریفی نداره !!
ن منابعشون نه مشاورشون!!
ی برنامه نوشته بودن قبل کنکور 200 هزار تومن میفروختن!! گرفته بودن با Microsoft Office Word چن تا جدول درست کرده بودنو میفروختن!!
ک عین همین برنامه ها تو نت رایگان هست یا قیمت خیلی ارزون تر
خدا پدر دلیجه رو بیامرزه ک عین همون برنامه رو فک کنم 40 تومن میفروخت!!
کلا کنکورو کردن بازارچه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من که جزواتشو داشتم خیلی خییلی عالی بودند تازه پشتیبانی خیلی خوبی هم داشتن چون من به صورت دی وی دی خریدم جزواتشو بعد که اومد یه کمی مشکل داشتم باهاش که تماس گرفتم و اونا هم حلش کردن برام....
الکی مثلا من دست نشونده ی مکتبستان تو فرومم
دوستان من اونا رو داشتم و البته کاملا اشتباه کردم که خریدمشون کلا خیلی دروغ میگن بعد هم که زنگ زدم هی تفره رفتن و توجیه کردن و تازه تو سایتشون هم که نظر میزاشتم اصلن تایید نمیشد اما تا مینوشتی میخام بخرم چطور باید پرداخت کنم سه سوته تاییدش میکردن تازه جوابم بهت میدادن....حالا اونایی که نوشتم اول رو به صورت برعکس بخونین![]()
همه زود استاد میشن!زود باد می کنن!همه ژنرال میشن!
این چه جامعه ایه که هرکی هرکاری دوست داره انجام میده و هیچ نظارتی رو کیفیت و قیمت گذاری محصولات نیست...
اون از جوادی که با وقاحت تمام اونطور حرف میزنه و قانون بازی و احترام گذاشتن رو رعایت نمیکنه...اون هم از موسسات کنکور که مردم بدبخت و مجبور و سردرگم میکنن...
حالا بعضیا چشمشون رو بستن و هی حمایت می کنن...
ویرایش توسط the END : 26 مرداد 1394 در ساعت 16:00
سلام کاویانی بچه ها همون احمدیه شک نکنید چهره عوض کرده !!!!!!! ضرت برید بخونید این جزوات به صورت آلفای ذهنی استاد کاویانی چیده شده عجبز بعدش عین احمدی فقط میاد یه حرف مشاوره ای برای وقت تلف کردن میگه و به حاشیه میپردازه و خودش هیچ تخصصی تو تدریس و ... نداره من جزواتشو همه رو دارم ولی نخریدم جزواتش اکثرا تو نت بهترش پیدا میشه و نصفشون هم کیفیت نداره و مال دیگرانو گرفته
اوف عجب مافیایی داره کنکوراگه نظارت روشون بود بچه های مردم رو تیغ نمیزدن .اکثرا هم اقشار متوسط به پایین فریب میخورن ولی دلم خیلی برای پدر و مادرشون میسوزه که برای بچشون از نون شبشون گذشتن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)