من جزوه هاشون رو رایگان از دوستم گرفته بودم که از رو هاردم پاک کردم اصلا ارزش وقت گذاشتن نداشت.
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
من قبلا ک قیمت کل پکیج 60 تومن بود خریدم و کلا هم استفاده نکردم روز اول ک دیدم دی وی دی رو دادم دوستم اونم انداخت دور درواقع شکستششش...برداشتن کل نت رو کردن تو ی دی وی دی و میفروشن.....
بنظرم ادم بشینه رو کتاب درسی بخونه ،همراه ی کتاب حالا گاج مهرو ماه یا چیز دیگه ،خیلی بیشتر نتیجه میگیره...![]()

آقا اصن حالا که اینجوریه منم دکون میزنم
بعدش نیاین منو بکوبین اینجاها!!!!!!!!!!حق السکوت هر کی خواس پ.خ کنه![]()
همه این چیزا سودجویی هستن. علاوه بر اینکه پول و وقتتون هدرش میشه اعصابتونم خرد میشه و همش با خودتون میگین چرا اونهمه پول رو ریختم تو شیکم این کلاهبردارها و تمرکزتون در مطالعتون میاد پایین.
سلام
متاسفانه سودجویی تا اونجایی رسیده که فایل همایش منو بنام خودشان چند وقت پیش منتظر کرده بودند و محصولاتی که می فروختند ، رایگان برای دانلود در همین سایت و انجمن کنکور خودمان بوده
اما به مدد کار تیمی و همچنین رسانه هایی مثل اینستاگرام و ... الان بازار تبلیغاتی پر رونقی برای خودشان ساختند که الحق و الانصاف مقبولیت و کیفیت ساختگی و ریاکاری سرلوحه کارشون هست و نه کیفیت
از وقتی پای دانشجویان کم تجربه به بیزینس کنکور باز شد ... از پشتیبانی ازمون ها و سوار کردن کلی دروغ به نفع موسسه مبدا گرفته تا فروش سی دی و مشاوره و دستیار اساتید شدن و ... ما دیگه باید فاتحه آموزش عالی را بخوانیم و زمینه دیگه برای فعالیت های غیر تخصصی برخی ها تعریف کنیم
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
ویرایش توسط afshar : 19 آذر 1394 در ساعت 19:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)