ببینید برنامه ریزی یه چیز شخصیه ، شاید اون مطلبی که من تو 2 ساعت یاد میگیرم رو شما تو 1 ساعت یاد بگیرید ؛ برنامه ریزیتون طوری باشه که خودتون وقتی انجامش می دین لذت ببرین و حس رضایت بهتون دست بده ؛ اینطوری مطمئنم که موفق میشین ؛ الان بهترین وقت برای تمرین کردنه روش جدیده ، چند روش رو آزمایش کنین تا بهترین روش رو به دست بیارین و از مهر ماه که رقابت اصلی کلید میخوره شما آماده تر از قبل شروع کنین به درس خوندن و پیشرفت کردن
من شدم 1100 منطقه 1 امسال . اینطور که میگن پزشکی قبول نمیشم . 2 هفته دیگه اگه نشده باشم میام اینجا بینم کی هست رقابت کنیم واسه کنکور 95 . مرد میطلبم
من با رتبه ایکس هزار ان شالله به امید خدا و به امید تلاشم میخام شروع کنم
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من رتبم ۳۶۰۰ شده
میانگین تراز قلمچیم ۶۷۰۰ بود
معدل دیپلم ۱۹/۸۰
متولد ۷۷ هم هستم
به نظرتون امسال بمونم؟زیست دوست دارم ومیخوام زیست بخونم
اما خب کی بدشمیاد پزشکی و دارو بخونه
مشکل من سنم ! 20 سالم شده آخه ولی هنوز پشت کنکورم !! هیشکی تو روستامون ایینقد پشت کنکور نمونده!!
کلا باید بگم هیشکی ب رتبه ی خوب فک نمیکنه واس همون سال اول یا میرن ی رشته و دانشگاه معمولی یا ترک تحصیل
منم همین اینترنت مشتاق کرد ک نسبت به بقیه متفاوت باشم!!
ماسفانه تو افکار با اونا متفاوت شدم ولی تو تلاش نه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
داداش گلم ، من سنم 25 ساله و یه لیسانس دارم ، یه لیسانسی که هیچ علاقه ای بهش ندارم ؛ ولی الان ، از عمق وجودم عاشق پزشکی ام ، سختیشم به جون میخرم ، اگه هدف زندگیت رو پیدا کردی ، تا عمر داری براش تلاش کن تا جایی که میتونی پاش وایستا ، چون ارزششو داره ، حتی اگه تمام دنیا بهت بگن اشتباه میکنی ، بازم تو سمت هدفت قدم بر دار
پزشکی واقعا خیلی دوست دارم اما اصلا تحمل خون و زخم ندارم،خراش میبینم چشام سیاهی میره
اما داروسازی خیلی خوبه،رشته خیلی مناسبیه
درسم خوب بود،توقع همچین رتبه ای نداشتم
زیست درسته خیلی علاقه دارم اما باید قبول کنم اینده ی خوبی تو ایران نداره
درامد هم برام مهمه،زیاده خواه نیستم در حد ماهی دو تومن کافیه برام
خیلی سردرگمم
پزشکی واقعا خیلی دوست دارم اما اصلا تحمل خون و زخم ندارم،خراش میبینم چشام سیاهی میره
اما داروسازی خیلی خوبه،رشته خیلی مناسبیه
درسم خوب بود،توقع همچین رتبه ای نداشتم
زیست درسته خیلی علاقه دارم اما باید قبول کنم اینده ی خوبی تو ایران نداره
درامد هم برام مهمه،زیاده خواه نیستم در حد ماهی دو تومن کافیه برام
خیلی سردرگمم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)