خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 179
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشجوی کنکوری...نیاز به راهنمایی

سلام.خواهش میکنم جوابم رو بدید
      من دانشگاه پیام نور سال دوم نقشه برداری هستم تصمیم گرفتم برا کنکور تجربی 95 بخونم. به دلایلی امکان مرخصی ندارم. یعنی هم دروس لیسانس هم کنکور. رشته م هم ریاضی بوده.
      بنظرتون شدنیه ؟ چون فقط روزانه میخوام و اراده ش رو هم دارم.اما هیچ آشنایی با زیست نداشتم.

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به امید موفقیت واسه همه فارغ التحصیلا که به خاطر علاقشون دست از تلاش نمیکشن .. خدا پشت و پناهتون ..

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      منم تازه شروع کردم .. نمیدونم چرا احساس میکنم دیره .. تا یک مرداد که منتظر نتایج بودم ..
      بچه ها امسال باید بترکونیما !!!
      کاش جا نماند از قطارش آرزویت

4. Top | #19

نمایش مشخصات
      Holle
      والا ما که مشتاق 95 نیستیم ولی مام هستیم !
      موفق باشید همه ;-)

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان معدل 17/37 نیاز به دیپ مجدد داره؟؟

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tayyebe نمایش پست ها
      منم تازه شروع کردم .. نمیدونم چرا احساس میکنم دیره .. تا یک مرداد که منتظر نتایج بودم ..
      بچه ها امسال باید بترکونیما !!!

سلام ؛ از همین حستون میتونین بهترین نتیجه رو بگیرین ؛ آره دیره ، واسه تنبلی کردن و پشت گوش انداختن واسه فکر کردن و حسرت خوردن خیلی خیلی دیره ؛ الان وقت مبارزه است ، وقت محکم بودن و تلاش کردنه ، وقته اینکه واسه پوشیدن روپوش سفید و گرفتن اسکالپل دستمون با همه چیز بجنگیم حتی اگه اون چیز خودمون و خواسته های وقت گیرمون باشه ؛ واسه قدم برداشتن اصلا دیر نیست ولی واسه موندن و حسرت خوردن چرا خیلی خیلی دیر شده

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pediii_ram نمایش پست ها
      دوستان معدل 17/37 نیاز به دیپ مجدد داره؟؟
      به نظر من نه ؛ معدل منم 17 و 46 هست ؛انرژی که میخوایم بذاریم سر دیپ مجدد چند تا تست بیشتر حل کنیم فک کنم موثرتر باشه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیس راهنماییم کنه؟

من دانشگاه پیام نور سال دوم نقشه برداری هستم تصمیم گرفتم برا کنکور تجربی 95 بخونم. به دلایلی امکان مرخصی ندارم. یعنی هم دروس لیسانس هم کنکور. رشته م هم ریاضی بوده.
      بنظرتون شدنیه ؟ چون فقط روزانه میخوام و اراده ش رو هم دارم.اما هیچ آشنایی با زیست نداشتم.

9. Top | #24

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      سلام
      منم علی کنکوریم نشد 94 هم یعنی نخواستم... رتبم خیلی بد نشد 3000 شدم ولی خب عیب نداره من کوتاه بیا نیستم !
      برا 95 هم جدی شروع نکردم فعلا دارم کمی ریاضی می خونم
      جدی هم ایشالله بعد سفری که در پیش داریم ... برم و بیام استارت اصلی
      البته الان علاوه بر ریاضی خوندن دارم مقدمات شروع اصلی فراهم می کنم امروز 80 درصد منابع مورد نیازم رفتم گرفتم!
      ایشالله که همگی موفق باشیم
      سلام آقا امیر 3000 چه منطقه ای؟؟؟
      اگه منطقه 2 باشی ک فکر کنم آزاد بیاری یا حداقل بین الملل
      اگه منطقه 1 یا 3 باشین هم فکر کنم بین الملل بیاری...........

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      کسی نیس راهنماییم کنه؟

قطعا شدنیه زهرا خانم ؛ منم پارسال اولین باری بود که زیست رو بعد از 6 سال که کنکور داده بودم خوندم و تونستم 54 درصد بزنم ؛ مهم اراده است که خدا رو شکر شما دارینش ؛ پیام نور خوبیش اینکه اکثر درسا رو میشه غیر حضوری هم امتحان داد ؛ برای هدفتون درس خوندن و تلاش کردن ارزش خیلی از ریسک ها رو داره

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      سلام آقا امیر 3000 چه منطقه ای؟؟؟
      اگه منطقه 2 باشی ک فکر کنم آزاد بیاری یا حداقل بین الملل
      اگه منطقه 1 یا 3 باشین هم فکر کنم بین الملل بیاری...........
      سلام سجاد جان
      منطقه 1 هستم و بین الملل هم تووماچ اکسپنسیو فور می

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من هم از فردا میشینم بکش تا رسیدن به هدفم میخونم....(آخه امروز دارم منابع رو تکمیل میکنم)
      البته من یک سال پشت کنکور بودم و از 12000 (93) رسوندمش به 2700 (94) و میدونم که امسال رتبه میشم و ایمان دارم.....
      پس یاعلی
      به امید موفقیت همه

13. Top | #28

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      سلام سجاد جان
      منطقه 1 هستم و بین الملل هم تووماچ اکسپنسیو فور می
      ایشالا که موفق باشی عزیزم
      ای کاش منم لیسانس روزانه نداشتم.... اگه نداشتم مینشستم میخوندم کنکور سال دیگه رو میترکوندم.... حیف
      من احتمال زیاد امسال برم آزاد.... مجبورم دیگه... حتی رتبه زیر 1000 هم سال دیگه بیارم بقول شما ایز تووماچ اکسپنسیو فور می....

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
      ویرایش توسط sn912sajjad : 24 مرداد 1394 در ساعت 14:20

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشجوی کنکوری...نیاز به راهنمایی

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      قطعا شدنیه زهرا خانم ؛ منم پارسال اولین باری بود که زیست رو بعد از 6 سال که کنکور داده بودم خوندم و تونستم 54 درصد بزنم ؛ مهم اراده است که خدا رو شکر شما دارینش ؛ پیام نور خوبیش اینکه اکثر درسا رو میشه غیر حضوری هم امتحان داد ؛ برای هدفتون درس خوندن و تلاش کردن ارزش خیلی از ریسک ها رو داره

چون همه ی بچه های موفق تمرکزشون سال کنکور فقط رو درساس واسه این نگرانم. ولی من باید حواسم به پاس کردن دروس لیسانس هم باشه. دوستان از تجربیاتتون بگید تا بتونم تصمیم عاقلانه و درستی بگیرم.
      اگه سال

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      چون همه ی بچه های موفق تمرکزشون سال کنکور فقط رو درساس واسه این نگرانم. ولی من باید حواسم به پاس کردن دروس لیسانس هم باشه. دوستان از تجربیاتتون بگید تا بتونم تصمیم عاقلانه و درستی بگیرم.
      اگه سال
      سلام ، ببینید اگه بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم ، کمتر کسایی هستن که بتونن با ساعت مطالعه ی کمتر از 8 ساعت از پزشکی در بیان ؛ مخصوصا کسایی که رشته شون تجربی نیست ؛ خوب شما باید یکی رو انتخاب کنین ، یا پزشکی (میتونه دارو یا دندان هم باشه ) یا رشته ی خودتون که دارید لیسانشو میگیرین ؛ چون خیلی درسا وقت گیر هستن ، همون مقدار که درسی رو مطالعه میکنین باید تست بزنین تو آزمون شرکت کنین و ... ؛ خودتون باید یه جوری تصمیم نهایی رو بگیرید ، امیدوارم در هر صورت بهترین تصمیم رو اتخاذ کنین برای آینده تون

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن