خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نحوه مطالعه دروس برای آزمون های آزمایشی

سلام دوستان. مدتیه که درگیر این موضوعم که چجوری مطالب مشخص شده مثلا قلمچی رو تو دو هفته بخونم؟
      برنامه شما بلند مدته یعنی از الان تا دو هفته بعد برنامه میریزین چی بخونین و یا ...؟؟؟ و اینکه مطالب رو خورد خورد میخونید تست میزنید یا ...؟؟

ممنونتون میشم کلا روش برنامه ریزی تون رو بگین

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1220 نمایش پست ها
      سلام دوستان. مدتیه که درگیر این موضوعم که چجوری مطالب مشخص شده مثلا قلمچی رو تو دو هفته بخونم؟
      برنامه شما بلند مدته یعنی از الان تا دو هفته بعد برنامه میریزین چی بخونین و یا ...؟؟؟ و اینکه مطالب رو خورد خورد میخونید تست میزنید یا ...؟؟

خب درساتو که تو بودجه بندی تقسیم کن بین روزها که دو هفته ای تمام بشه از دفتربرنامه اتم کمک بگیر
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      از من میشنوی اصلا طبق برنامه امون ازمایشی پیش نرو
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      از من میشنوی اصلا طبق برنامه امون ازمایشی پیش نرو
      نه مشاور جان نمیشه که اینجوری بی برنامه گی پیش میاد و بهم میریزه درساش
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببین دستت میاد چیکار کنی الان اولشه ادم سردرگمه...ولی ولش نکن برنامتو ک همه چی خراب میشه...دفتر برنامه ریزیم داشته باشه خیلی بهتره

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      نه مشاور جان نمیشه که اینجوری بی برنامه گی پیش میاد و بهم میریزه درساش
      من نگفتم برنامه نداشته باش !!!!گفتم برنامه ایکه پیش میری برای ازمون هات نباشه و خودت یک برنامه تنظیم کنی بهتره
      به نظر من برنامه باید به صورت ساعتی باشه ( یعنی مثلا طرف بگه من هر روز 8 ساعت درس میخونم حالا هر حجمی شد ) و حجمی خوندن به نظر من اصلا صحیح نیست

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من نگفتم برنامه نداشته باش !!!!گفتم برنامه ایکه پیش میری برای ازمون هات نباشه و خودت یک برنامه تنظیم کنی بهتره
      به نظر من برنامه باید به صورت ساعتی باشه ( یعنی مثلا طرف بگه من هر روز 8 ساعت درس میخونم حالا هر حجمی شد ) و حجمی خوندن به نظر من اصلا صحیح نیست
      ساعتی باشه؟ نه بدترین نوع برنامه ساعتیه
      چون اگه توی اون ساعت و تایم به هر دلیلی نتونه فلان درس رو بخونه برنامه اش بهم میریزه
      موفق باشی
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ساعتی باشه؟ نه بدترین نوع برنامه ساعتیه
      چون اگه توی اون ساعت و تایم به هر دلیلی نتونه فلان درس رو بخونه برنامه اش بهم میریزه
      موفق باشی
      خب وقتی ساعتی باشه قرار نیست دیگه حجم مشخصی رو بخونه که به اون حجم نرسه !!!!!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب وقتی ساعتی باشه قرار نیست دیگه حجم مشخصی رو بخونه که به اون حجم نرسه !!!!!
      خب این که برنامه نیست دیگه
      برنامه ینی حجم متناسب با توجه به زمان متناسب
      هر کدوم از این فاکتور ها حذف شه دیگه برنامه ای علنا در کار نیست
      من اینارو از خودم نمیگم توی دوره های مشاوره که بودم اینها از اصول اولیه برنامه هستن
      مشاور

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب این که برنامه نیست دیگه
      برنامه ینی حجم متناسب با توجه به زمان متناسب
      هر کدوم از این فاکتور ها حذف شه دیگه برنامه ای علنا در کار نیست
      من اینارو از خودم نمیگم توی دوره های مشاوره که بودم اینها از اصول اولیه برنامه هستن
      نه دیگه تعیین حجم غلطه به نظر من حالا چرا؟ چون باعث میشه کیفیت فدای کمیت بشه
      بذار با مثال توضیح بدم فرض کنید یک نفر اگر بخواد بدون توجه به زمان درس بخونه درس یک عربی رو تو دو ساعت یاد میگیره حالا اگر این شخص بخواد برای خودش ساعت تعیین کنه ( و بگه من تو فلان ساعت درس یک رو میخونم ) 3حالت داره
      1-یا دقیقا همون دوساعت رو تعیین میکنه : که خوب هیچ فرقی نداره در واقع چه دو ساعت رو تعیین کنه چه نکنه تو دو ساعت درس یک عربی رو میخونه
      2- یا زمانی بیشتری ( مثلا دو ساعت و نیم ) تعیین میکنه: که خب اینطوری وقتش تلف میشه
      3- یا زمان کمتر ( مثلا یک ساعت و نیم ) تعیین میکنه : که در این صورت چون ین زمان کمتر از حد مورد نیازه بدیهیه که اون درس رو یاد نمیگیره و عملا وندن و نخوندن اون درس براش فرقی داره چون به تسلط نرسیده بلکه شاید اینطور خوندن بدتر هم باشه چون کسی که نخونده سوال رو نمیزنه ولی کسی که بد خونده سوال رو غلط میزنه !!!!
      پس تعیین حجم کار بسیار اشتباهیه و عملا هیچ فایده ای نداره

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه دیگه تعیین حجم غلطه به نظر من حالا چرا؟ چون باعث میشه کیفیت فدای کمیت بشه
      بذار با مثال توضیح بدم فرض کنید یک نفر اگر بخواد بدون توجه به زمان درس بخونه درس یک عربی رو تو دو ساعت یاد میگیره حالا اگر این شخص بخواد برای خودش ساعت تعیین کنه ( و بگه من تو فلان ساعت درس یک رو میخونم ) 3حالت داره
      1-یا دقیقا همون دوساعت رو تعیین میکنه : که خوب هیچ فرقی نداره در واقع چه دو ساعت رو تعیین کنه چه نکنه تو دو ساعت درس یک عربی رو میخونه
      2- یا زمانی بیشتری ( مثلا دو ساعت و نیم ) تعیین میکنه: که خب اینطوری وقتش تلف میشه
      3- یا زمان کمتر ( مثلا یک ساعت و نیم ) تعیین میکنه : که در این صورت چون ین زمان کمتر از حد مورد نیازه بدیهیه که اون درس رو یاد نمیگیره و عملا وندن و نخوندن اون درس براش فرقی داره چون به تسلط نرسیده بلکه شاید اینطور خوندن بدتر هم باشه چون کسی که نخونده سوال رو نمیزنه ولی کسی که بد خونده سوال رو غلط میزنه !!!!
      پس تعیین حجم کار بسیار اشتباهیه و عملا هیچ فایده ای نداره

خب حجم تعیین نکنی ممکنه تو 3 ساعت دو صفحه بخونی
      باشه هر کس روشی داره
      موفق باشی سردار
      مشاور

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب حجم تعیین نکنی ممکنه تو 3 ساعت دو صفحه بخونی
      باشه هر کس روشی داره
      موفق باشی سردار
      آره مشاوره مثل ریاضی نیست که دو دو تا بشه چهارتا و هر کس نظری برای خودش داره این بحث رو میکنم خدایی نکرده به معنی نا اگاهی بقیه نیست بلکه برای اینه که دوستان با نظرات مختلف اشنا بشن و بهترینش رو انتخاب کنند
      راجع این مساله که شما فرمودید خب اگر واقعا اون 2 صفحه به 3 ساعت زمان نیاز داشته باشه اونوقت چی کار کرد؟؟؟ خب وقتی حداقل زمان لازم 3 ساعت باشه چرا باید طرف بیاد تو 1 ساعت بخونه؟؟؟ وقتی طرف تو یک ساعت بخونه خب متوجه نمیشه و اگر تستی از اون مطلب بیاد نمیتونه بزنه پس این خوندن چه فایده ای داره؟؟؟ اگر هم کمتر از 3 ساعت زمان نیاز باشه خب بدیهیه که داوطلب وقتی اون مطلب رو مثلا تو یک ساعت تموم کرد میره سراغ مطلب بعدی و مشکلی پیش نمیاد

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره مشاوره مثل ریاضی نیست که دو دو تا بشه چهارتا و هر کس نظری برای خودش داره این بحث رو میکنم خدایی نکرده به معنی نا اگاهی بقیه نیست بلکه برای اینه که دوستان با نظرات مختلف اشنا بشن و بهترینش رو انتخاب کنند
      راجع این مساله که شما فرمودید خب اگر واقعا اون 2 صفحه به 3 ساعت زمان نیاز داشته باشه اونوقت چی کار کرد؟؟؟ خب وقتی حداقل زمان لازم 3 ساعت باشه چرا باید طرف بیاد تو 1 ساعت بخونه؟؟؟ وقتی طرف تو یک ساعت بخونه خب متوجه نمیشه و اگر تستی از اون مطلب بیاد نمیتونه بزنه پس این خوندن چه فایده ای داره؟؟؟ اگر هم کمتر از 3 ساعت زمان نیاز باشه خب بدیهیه که داوطلب وقتی اون مطلب رو مثلا تو یک ساعت تموم کرد میره سراغ مطلب بعدی و مشکلی پیش نمیاد

خب حداقل 6-7 تا کتاب از یه پایه باید تا کنکور خونده بشه با توجه به وقت محدود دلبخواهی نمیشه کار کرد که خب زمان نیاز داره میذارم مهم نیست چقدر زمان بخواد اینجوری ممکنه تا کنکور چند تا کتاب تمام نشن اصلا
      ر.ش غلطی بدون زمان جلو رفتن یا بدون حجم جلو رفتن
      اهمیت کنکور مدیریت زمان و مدیریت حجم هست
      مشاور

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1220 نمایش پست ها

در حالت کلی از 13 روزی که وقت داریم واسه آزمون باید 10 روز رو به خوندن و تثبیت مطالب و حل تست های زوج اختصاص بدیم و 3 روز باقی مونده رو به تست های فرد با گرفتن زمان و جمع بندی و مرور اختصاص بدیم
      برای برنامه ریزی هم بهترین برنامه ریزی، برنامه ریزی روزانه ست.
      حتما لینک های زیر رو برو ببین و ازشون استفاده کن!! (این روش ها فوق العادست)
      مقدمات برنامه ریزی
      10 نکته طلایی در برنامه ریزی
      برنامه ریزی به روش کیفی

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب حداقل 6-7 تا کتاب از یه پایه باید تا کنکور خونده بشه با توجه به وقت محدود دلبخواهی نمیشه کار کرد که خب زمان نیاز داره میذارم مهم نیست چقدر زمان بخواد اینجوری ممکنه تا کنکور چند تا کتاب تمام نشن اصلا
      ر.ش غلطی بدون زمان جلو رفتن یا بدون حجم جلو رفتن
      اهمیت کنکور مدیریت زمان و مدیریت حجم هست
      اگر کسی به موقع شروع کنه و واقعا بیشترین توان ممکن رو بذاره به نظر من وقت کم نمیاره ضمنا اگر وقت کم بیاره و بر خی از منابع رو نخونه ولی بقیه منابع رو قشنگ مسلط باشه به نظر من خیلی نتیجه بهتری میگیره تا زمانی که همه منابع رو با تسلط کم بخونه
      همونطور که مطلع هستید الان تقریبا با درصدای 50-55 میشه 3 رقمی شد تازه اگر کسی بخواد برخی از منابع رو نخونه میتونه منابعی که ضریب پایین تر داره رو حذف کنه ( البته باز هم میگم اگر کسی به موقع شروع کرده باشه و تمام توانش رو بذاره خیلی محاله وقت کم بیاره ولی حتی اگر وقت هم کم بیاد حذف بخشی از منابع و تسلط کامل بر منابعی که مطالعه کرده خیلی بهتر از تسلط نصفه بر تمامی منابعه )

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن