خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

روش های مطالعه درس شیمی

روش مطالعه شیمی به شیوه کنکور های اخیر
      کاری از دکتر پورقهرمانی
      خب سلام به همه کنکوری های عزیز!
      اول همه یه حرفه تکراری بگم خانوم وآقای محترم لطفا خواهشن کتاب درسی روبجویید !همه جای کتاب حتی واژه نامه (به جز بیش تر بدانید)
      دوم اینکه یه نگا به کتاب جدید شیمی پیش بندازید مطالبی تو کتاب بیان شده شدیدا قابل ترکیبه حالا خوب دقت کنید یه مثال براتون بگم
      در فصل یک کتاب پیش کتاب راجب آلودگی هوا حرف میزنه
      حالاشما بایر ببینید دیگه کجا حرف از آلودگی میزنه نیگا تو ذهنمون میگیم کجا یه سال دوم از الودگی حرف زده فصل ۱و۲و۳و۴ که چیزی نداره فصل ۵ آهان حاشیه صفحه ۱۰۴ رونیگا کنید اووه یه چیزی از سوختن ناقصم گفته حالا صفحه۲۲ پیش رو نیگا کنید!
      خب کتاب سوم!فصل یکم صفحه ۳۲خود را بیازمایدصفحه ۳۶ و ۳۷ هم که واضحه!فصل ۲ به واکنش صفحه ۶۱ حواستون باشه صفحه ۶۲ خودرا بیازمایید رو نیگا !اصن جون میده واسه سوال!حالا صفحه ۷۲ واکنش آ روبنگرید
      حالا حواسمون باشه این انجام پذیز نیس!دیدید چطوریه همین ترتیب درس های دیگه
      شما همیشه سعی کنید از طراح جلوتر باشید تا طراح غافل ن
      گیرتون نکنه
      ببینید مثلا تو کتاب مواد مختلف توضیح داده ولی تاحالا به صورت ترکیبی تست نیومده عین تولوئن که دوسه جا اسمش اومده
      به واحد ها مولار مولال و... دقت کنید که قابلیت مطرح شدن در تمامی مسائل رو دارند و دیگه بقیه توصیه هارومعلم های عزیزتون میگن
      حالامنابعی که میتونیداستفاده کنیدو اول که به نظر من برای درس نامه می تونید از مبتکران و برای تست از فار و تست های سنجش هم فراموش نشه تست های خوبی داره و خود من هم هر هفته درس به درس تست های رو قرار میدم که متناسب با کنکور جدید و سخت تره و لطفا این تست هاروحل کنید که دیدتون باز شه وخواهشا هیچ وقت بعد از ازمون های ازمایشی افسرده و نا امید نشیید تا یه روز مونده به کنکور با انرژی باشید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      من درس شیمی رو اینجوری مطالعه میکنم : اول مطالعه متن کتاب بعدش درسنامه مبتکران و سوم هم تست از مبتکران میزنم ولی خب سرعتم خیلی کنده و چون شیمی ام ضعیفه همش وسواس دارم که یادم بره !!
      I Never give up ∞

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم به روش خودم میرم وفعلا ک خوب جواب گرفتم....
      همون روش نفر بالایی

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      همون روش نفر بالایی
      نیگا کنید کنکور واقعا عوض شده من نمیخوام بترسونمتون ولی یه نگا به سوالای سنجش بندازید ، منتظر ویرایش جدید مبتکران هم باشید طبق کنکور های جدید که من یکی از ویراستارانشم ولی در حال حاضر فار موجوده ! شما که تجربی هستید باید عادت کنید که شیمی هم عین زیست بخونید باتوجه به قید و ترکیبی خوندن و بعدش حله تست های سنجش هم که تالیفش توسط اقای سلیمانی هست هم واقعا عالیه تست های شمارشی اولین بار در سنجش امسال مطرح شد و جالب اینه تو کنکور هم مطرح شد موفق باشید

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      همون روش نفر بالایی
      هر کسی با روش خودش جواب میگیره
      احسنت، با همین روش پیش برو

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _fatemeh_ نمایش پست ها
      من درس شیمی رو اینجوری مطالعه میکنم : اول مطالعه متن کتاب بعدش درسنامه مبتکران و سوم هم تست از مبتکران میزنم ولی خب سرعتم خیلی کنده و چون شیمی ام ضعیفه همش وسواس دارم که یادم بره !!
      شما روشتون خوبه ولی یه مشکلی دارید شما از همین الان دارید فاز منفی میزینید !امید واری بهترین چیزه وسواس هم حدی داره نه زیاد !پیشنهاد من اینه که به شما روزی 10 تا تست یا 15 تست مسئله با زمان هر تست 1 دقیقه حل کنیو اوایل سخته حتی تا یک ماه ولی شدنیه خودتون نتیجشو میبینید در ضمن شما لازم نیست همه سوالات رو حل کنید کافیه به میانگین درصد های امسال نگا کنید شما رو متن کتاب باید خ دقیق شبد و بعد هر ازمون ببینید اشتباهتون کجا بوده و بدون درس خوندن هیچوقت تست نزنید

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud22 نمایش پست ها
      نیگا کنید کنکور واقعا عوض شده من نمیخوام بترسونمتون ولی یه نگا به سوالای سنجش بندازید ، منتظر ویرایش جدید مبتکران هم باشید طبق کنکور های جدید که من یکی از ویراستارانشم ولی در حال حاضر فار موجوده ! شما که تجربی هستید باید عادت کنید که شیمی هم عین زیست بخونید باتوجه به قید و ترکیبی خوندن و بعدش حله تست های سنجش هم که تالیفش توسط اقای سلیمانی هست هم واقعا عالیه تست های شمارشی اولین بار در سنجش امسال مطرح شد و جالب اینه تو کنکور هم مطرح شد موفق باشید
      اصلا موافق نیستم باهات برادر، تست های سنجش اصلا تست های آموزشی خوبی نبود و فقط از جهت اینکه ترکیبی بود به کنکور شباهت داشت...
      تست های فار و سنجش در یک فازه و این فاز اصلا شبیه کنکور نیست! کنکور سوالات مفهومی با ایده های قشنگ توش طرح شده بود امسال اما سنجش و فار تستهای سخت بیخود...ای
      نکه میگی تست شمارشی، خب این چیز نوعی نیست که به عنوان ابتکار سنجش درنظر گرفتی...تست شمارشی چیز جدایی از تست کدام مورد صحیح است یا ... نیست! و اینکه مثلا در کنکور اومده نباید آدما رو بترسونه ...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      اصلا موافق نیستم باهات برادر، تست های سنجش اصلا تست های آموزشی خوبی نبود و فقط از جهت اینکه ترکیبی بود به کنکور شباهت داشت...
      تست های فار و سنجش در یک فازه و این فاز اصلا شبیه کنکور نیست! کنکور سوالات مفهومی با ایده های قشنگ توش طرح شده بود امسال اما سنجش و فار تستهای سخت بیخود...ای
      نکه میگی تست شمارشی، خب این چیز نوعی نیست که به عنوان ابتکار سنجش درنظر گرفتی...تست شمارشی چیز جدایی از تست کدام مورد صحیح است یا ... نیست! و اینکه مثلا در کنکور اومده نباید آدما رو بترسونه ...
      حرف شما کاملا متین برادر !هم سنجش هم کانون و هم قلم چی تست های اشتباه و نادرست دارن شما نگا کنید این بهتره که شما قبله کنکور با تست های سخت تر از کنکور اماده باشید و جا بخورید یا اینکه به امادگی ذهنی داشته باشید سخت باشه برای همه سخته حتی رتبه یک کشور سنجش در ازمون جامع سوم از 35 تست 6 تست غلط داشت ولی ادم نباید نقاط قوط اون رو نا دیده بگیره ،بااین فرمایش شما که هر کسی روشی داره کاملا موافقم ولی روش باید صحیح باشه ،در این مدت تابستون باید بچه روش های درس خوندن هر درسه خودشونو بفهمن با تشکر که نظر دادی

9. Top | #9

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud22 نمایش پست ها
      حرف شما کاملا متین برادر !هم سنجش هم کانون و هم قلم چی تست های اشتباه و نادرست دارن شما نگا کنید این بهتره که شما قبله کنکور با تست های سخت تر از کنکور اماده باشید و جا بخورید یا اینکه به امادگی ذهنی داشته باشید سخت باشه برای همه سخته حتی رتبه یک کشور سنجش در ازمون جامع سوم از 35 تست 6 تست غلط داشت ولی ادم نباید نقاط قوط اون رو نا دیده بگیره ،بااین فرمایش شما که هر کسی روشی داره کاملا موافقم ولی روش باید صحیح باشه ،در این مدت تابستون باید بچه روش های درس خوندن هر درسه خودشونو بفهمن با تشکر که نظر دادی
      ممنون بابت توضیح کاملت ام رتبه یک کشور که جامع ها رو قلمچی شرکت کرد
      به نظر من سوالات هیچ موسسه ای شبیه کنکور نیست! من امسال سر این موضوع خیلی ضرر کردم
      l

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      ممنون بابت توضیح کاملت ام رتبه یک کشور که جامع ها رو قلمچی شرکت کرد
      به نظر من سوالات هیچ موسسه ای شبیه کنکور نیست! من امسال سر این موضوع خیلی ضرر کردم
      l
      هیچ موسسه ای کامل نیس هیچ کتابی هم کامل نیس چون طراح کنکور به تمامی منابع اشراف داره و میدونه چه کتابی چه کم و کاستی داره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن