X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات

شرایط انتقال گرفتن و مهمان شدن ؟

سلام دوستان
      ببخشید یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر کرده
      شاید به نظرتون مسخره بیاد ، به بزرگی خودتون ببخشید

میخواستم بپرسم اگه مثلا در دانشگاه های: آزاد یا پیام نور قبول بشیم، میشه واسه مهمان شدن توی دانشگاه های دولتی اقدام کنیم ؟

یکی از دوستام رو یادمه ، چند سال پیش یه همچین کاری رو کرد

ایشون پیام نور میخوند و بعد از یک ترم برای مهمان شدن در یکی از دانشگاه های دولتی اقدام کرد و خیلی عالی هم توی دانشگاه مورد نظرش مشغول به تحصیل هست

میخواستم دوستان گرانقدر که اطلاعات دارن راهنمایی کنن

چه جوری جریانش ؟

اگه آزاد هم باشیم میشه چنین کاری کرد ؟
      یا فقط از پیام نور میشه؟

منتظر جواب شما هستم

امیدوارم از این ابهام بزرگ که واسم پیش اومده در بیام

با تشکر

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dream2016 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      ببخشید یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر کرده
      شاید به نظرتون مسخره بیاد ، به بزرگی خودتون ببخشید

میخواستم بپرسم اگه مثلا در دانشگاه های: آزاد یا پیام نور قبول بشیم، میشه واسه مهمان شدن توی دانشگاه های دولتی اقدام کنیم ؟

یکی از دوستام رو یادمه ، چند سال پیش یه همچین کاری رو کرد

ایشون پیام نور میخوند و بعد از یک ترم برای مهمان شدن در یکی از دانشگاه های دولتی اقدام کرد و خیلی عالی هم توی دانشگاه مورد نظرش مشغول به تحصیل هست

میخواستم دوستان گرانقدر که اطلاعات دارن راهنمایی کنن

چه جوری جریانش ؟

اگه آزاد هم باشیم میشه چنین کاری کرد ؟
      یا فقط از پیام نور میشه؟

منتظر جواب شما هستم

امیدوارم از این ابهام بزرگ که واسم پیش اومده در بیام

با تشکر
      جزئيات شرايط انتقال و مهماني دانشجويان/ دختران در اولويت انتقال

معاون دانشجويي وزارت علوم با تشريح جزئيات شرايط و ضوابط نقل و انتقال دانشجويان در سال تحصيلي جديد گفت: در تمامي موارد مهماني و انتقال اولويت با دانشجويان دختر است و طبق عرف بايد معلوم شود که فرد متقاضي انتقال مدتها است که در شهر محل سکونت و تقاضا ساکن است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود ملاباشي امروز شنبه در نشست خبري در وزارت علوم افزود: آئين نامه جديد نقل و انتقال دانشجويان تدوين شد و از اين ترم اجرايي مي شود حتي افرادي که در ترم دوم و سوم دانشجويي هستند مي توانند درخواست انتقال بدهند.

وي با بيان اينکه با درخواست هاي انتقال تنها براي انتقال به دانشگاه محل سکونت فرد موافقت مي شود، گفت: کساني که براي سال 90 مي خواهند از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر منتقل شوند، بايد در ارديبهشت و افرادي که براي نيم ترم دوم امسال مي خواهند منتقل شوند بايد در آبان ماه درخواست خود را ارائه بدهند.

دانشگاهها براي نقل و انتقال دانشجويان به 8 گروه تقسيم شدند

معاون دانشجويي وزارت علوم گفت: در اين آئين نامه دانشگاهها به 8 گروه تقسيم شده اند و در گروه يک دانشگاهها و موسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي به جز موسسات مستقر در شهر تهران قرار دارند.

وي دانشگاههاي گروه دو را دانشگاه آيت الله بروجردي، ايرانشهر، بناب، بهبهان، تربت حيدريه، جندي شاپور، جهرم، حضرت معصومه (س)، صنعتي بيرجند، صنعتي سيرجان، صنعتي کرمان، صنعتي همدان، فسا، کازرون، گنبد کاووس و نيشابور ذکر کرد و گفت: دانشگاههاي ايلام، بجنورد، خرمشهر، خليج فارس، دامغان، روامين اهواز، علوم دريايي چابهار، فني و مهندسي گلپايگان، صنعتي اروميه، مراغه، ملاير، هنر اسلامي تبريز و ياسوج در گروه سه قرار دارند.

ملاباشي گفت: دانشگاههاي تربيت معلم آذربايجان، تربيت معلم سبزوار، بيرجند، تفرش، زابل، شهرکرد، علوم کشاورزي ساري، قم، کردستان، گلستان، محقق اردبيلي، وليعصر رفسنجان و هرمزگان جزء گروه چهار هستند.

وي دانشگاههاي زنجان، سيستان بلوچستان، شهيد باهنر کرمان، صنعتي شاهرود، صنعتي قم، صنعتي کرمانشاه، علوم کشاورزي گرگان، کاشان، لرستان، يزد را دانشگاههاي گروه 5 عنوان کرد و گفت: دانشگاههاي اروميه، اراک، بوعلي سينا، بين المللي امام خميني (ره)، رازي کرمانشاه، سمنان، شهيد چمران اهواز، صنعتي سهند تبريز، صنعتي شيراز، صنعتي نوشيرواني بابل، گيلان، مازندران و هنر اصفهان در گروه 6 قرار گرفته اند.

معاون دانشجويي وزير علوم دانشگاههاي اصفهان، تبريز، شيراز، صنعتي اصفهان، فردوسي مشهد، صنعت نفت را دانشگاههاي گروه 7 دانست و گفت: دانشگاههاي گروه 8 شامل دانشگاههاي الزهرا، تربيت معلم تهران، تهران، شاهد، شهيد بهشتي، اميرکبير، خواجه نصير، شريف، علامه، علم و صنعت، هنر، تربيت دبير شهيد رجايي، صنعت آب و برق عباسپور، سوره، صدرا، علم و فرهنگ مي شود.

دانشجو براي انتقال از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر بايد در ابتدا مهمان شود

وي با بيان اينکه در انتقال از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر دانشجو بايد در ابتدا در دانشگاه مقصد مهمان شود، اظهار داشت: سه نوع روش براي مهمان شدن وجود دارد. در روش اول دانشجويان به صورت موقت تعدادي از واحدها را در واحد مقصد مي گذرانند.

ملاباشي افزود: در روش دوم که مهماني دايم است، دانشجو کليه واحدها را در دانشگاه مقصد مي گذراند اما دانشگاه مبداء مدرک را صادر مي کند در اين روش دانشجو به مدت سه ترم بايد در دانشگاه مقصد درس بخواند و در صورتي که سطح علمي لازم را داشت، مي تواند تا آخر تحصيل در اين دانشگاه مهمان باشد.

وي با تشريح روش سوم مهمان شدن در دانشگاه مقصد گفت: در روش سوم که مهماني مبنا است، مهمان شدن بر اساس نتايج آزمون سازمان سنجش کشور که از ابتدا مشخص شده است، صورت مي گيرد در اين روش سازمان سنجش بر اساس نمره داوطلب در کنکور دانشگاهي را که فرد مي تواند به آنجا منتقل شود مشخص مي کند در اين روش نيز مدرک توسط دانشگاه مبدأ صادر مي شود ضمن اينکه فرد بايد 95 درصد نمره آخرين فرد قبول شده در رشته مورد انتقال به آن دانشگاه را داشته باشد.

موارد مجاز انتقال از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر

معاون دانشجويي موارد مجاز انتقال از يک دانشگاه به دانشگاه ديگر را تشريح کرد و گفت: مهماني از دانشگاه غيرانتفاعي به غيرانتفاعي، از دوره روزانه دولتي به دوره روزانه دولتي، از روزانه به شبانه، از دولتي به غيرانتفاعي، از دولتي به پيام نور امکان پذير است اما بالعکس آن انجام نمي شود.

ملاباشي گفت: هر دانشجوي مهمان بايد شهريه اي معادل شهريه نوبت دوم را تا زمان مهمان بودن به دانشگاه مقصد پرداخت کند.

ميزان پذيرش دانشجوي انتقالي از سوي دانشگاهها

وي درباره ميزان پذيرش دانشجوي انتقالي از سوي دانشگاههاي مقصد گفت: دانشگاههاي شهرستانها تا سقف 25 درصد کليه دانشجويان، دانشگاههاي تهران تا سقف 20 درصد و غيرانتفاعي ها تا سقف 15 درصد مي توانند دانشجوي مهمان بپذيرند.

معاون دانشجويي وزير علوم گفت: اگر دانشجوي مهمان در طول 3 ترم مشروط شد و معدل مورد نظر را نتوانست کسب کند بايد به دانشگاه مبدأ برگردد.

موارد خاص براي انتقال

وي اظهار داشت: افرادي که ازدواج رسمي کرده باشند يا سرپرست خانوده آنها فوت کرده باشد و فرد سرپرستي را به عهده داشته باشد و يا دچار بيماري خاص باشند، بايد به صورت خاص به دانشگاه محل خانواده منتقل شوند.

ملاباشي اضافه کرد: دانشگاهي که تقاضاي مهماني را نمي پذيرد بايد علت عدم پذيرش را به دانشجو اعلام کند اگر دانشجو بعد از اين مرحله خود را محق بداند که اين انتقال انجام شود بايد درخواست را به کميسيون موارد خاص ابتدا استان و سپس سازمان مرکزي وزارت علوم ارائه دهد و رأي اين کميسيون تحت هر شرايطي لازم الاجرا است.
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      ممنون از پاسخگویی شما

پاینده باشید

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در هر حال دانشگاه مبدا مدرک رو صادر می کنه حتی درصورت انتفالی؟؟؟؟؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatereh 2 نمایش پست ها
      در هر حال دانشگاه مبدا مدرک رو صادر می کنه حتی درصورت انتفالی؟؟؟؟؟
      نه انتقالی بگیری که مدرکت از دانشگاه مقصد هست
      اما مهمانی مدرک دانشگاهه مبدا هست
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کسی هست که از دانشگاه های علوم پزشکی مهمانی یا انتقالی گرفته باشه؟
      دانشگاه شهرم که میشه دانشگاه
      مقصد خیلی سخت مهمانی و انتقالی میده و هیچ کدوم از شرایط خاص رو هم ندارم
      اگه تجربه ای دارین یا راهی بلدین که بتونم مهمانی بگیرم ممنون میشم بهم بگین🥲
      (دانشگاه مبدا و مقصد هر دو تیپ یکه)
      دویدم و در راه فکر کردم که من چه یادی دارم ، چرا یادم به وسعت همه تاریخ است؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام
      یه مسئله ای هست
      شما اگر بتونی از دانشگاه تیپ یک به دانشگاه تیپ یک دیگه مهمانی بگیری هم ممکنه دانشگاه مبدا ازت قبول نکنه!
      این برای خود من پیش اومد
      کارشناس آموزش بهم گفت که ما قبول نمیکنیم ازت اگر بری و تو اون دانشگاه پاس کنی
      پس حتما باید با کارشناس آموزشتون صحبت کنی
      در مورد شرایط خاص هم یه جورایی فرمالیته هست. من یه گواهی از پزشک گرفتم و آپلود کردم (یه مشکل پوستی فکر کنم نوشت)
      در کل من با معدل 18 و خورده ای مهمانی درخواست دادم و خیلی راحت قبول کردن و معدلت بالا باشه به مشکل نمیخوری
      نکته : من اطلاعی از علوم پزشکی ندارم و اینا که گفتم برای مهندسی بود اگر یکی باشه به دردت میخوره
      بهترین کار مشورت با کارشناس آموزش دانشگاه هست

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MatthiasOne نمایش پست ها
      یه مسئله ای هست
      شما اگر بتونی از دانشگاه تیپ یک به دانشگاه تیپ یک دیگه مهمانی بگیری هم ممکنه دانشگاه مبدا ازت قبول نکنه!
      این برای خود من پیش اومد
      کارشناس آموزش بهم گفت که ما قبول نمیکنیم ازت اگر بری و تو اون دانشگاه پاس کنی
      پس حتما باید با کارشناس آموزشتون صحبت کنی
      در مورد شرایط خاص هم یه جورایی فرمالیته هست. من یه گواهی از پزشک گرفتم و آپلود کردم (یه مشکل پوستی فکر کنم نوشت)
      در کل من با معدل 18 و خورده ای مهمانی درخواست دادم و خیلی راحت قبول کردن و معدلت بالا باشه به مشکل نمیخوری
      نکته : من اطلاعی از علوم پزشکی ندارم و اینا که گفتم برای مهندسی بود اگر یکی باشه به دردت میخوره
      بهترین کار مشورت با کارشناس آموزش دانشگاه هست

مبدا احتمال زیاد قبول میکنه
      خیلی ممنون
      برا مشکل پوستی مهمانی میدن؟
      بعد مهمانی تون دائم شد؟

9. Top | #9
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      سلام

الان ک به خاطر شرایط جنگی راحت تر مهمانی میدن اتفاقا
      آیدی تلگرام و اینستا <> amirho3einrezaee

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3einrezaee نمایش پست ها
      الان ک به خاطر شرایط جنگی راحت تر مهمانی میدن اتفاقا

آره این ترم راحتتر مهمانی میدادن
      ولی اشتباه کردم درخواست ندادم&amp;#128533;

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مبدا احتمال زیاد قبول میکنه
      خیلی ممنون
      برا مشکل پوستی مهمانی میدن؟
      بعد مهمانی تون دائم شد؟
      میگم که اون قسمت بیماری که تو سایت میزنی برای اینه که باید بزنی مگرنه اصلا کسی اهمیتی نمیده حقیقتا
      مهم ترین چیزی که بهش نگاه میکنن معدلت هست
      من نموندم چون دانشگاه مبدا گفت برگردی باید دوباره این دروس رو پاس کنی و ازت قبول نمیکنیم (اجباری نیست وقتی مهمانی میگیری بری حتما)
      اینجوری بهت بگم
      هر دانشگاهی فرق داره
      حتی توی یک دانشگاه هم هر دانشکده ای فرق داره قوانینش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن