خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 62
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

درد دل هامو بخون شاید بدردت خورد !

سلام
      راستش نمیخواستم بنویسم، ولی دلم نیومد، میخوام از خودم بگم و امیدوارم یکم به خودتون بیایید و راه زندگیتونو خودتون پیدا کنید و تا شاید موفق شدید.اینکه موفق شدن کجاست منم نمیدونم ، شاید نسبی باشه، یعنی از نگاه من با نگاه شما متفاوت باشه، در کل اونی که میخوای بشه.

مدرک پیش دانشگاهی رو سال 93 گرفتم و اولین کنکورم رو دادم، راستش نمیفهمیدم داستان چیه واصلا چرا باید درس خوند، آخه فضای مدرسه ما شرارت و شلوغی بود نه علم و دانش، منم خب قرار نبود فیلسوف شم اما دوست داشتم حداقل های آدم بودن رو داشته باشم.

سال 94 کنکور دادم به امید پزشک شدن، حالا نشد دندانپزشکی که هست ، اونم نشد بلخره داروساز میشم
      رتبه کنکورم اومد و خیلی بد بود
      با خودم گفتم بیخیال برو چیزی که دوست داری بخون، رفتم رشته زیست گیاهی دانشگاه پیامنور درس خوندم،یعنی تا پایان سال 97 زیست خوندم، بعد به خودم گفتم الان من اینو مدرکشو بگیرم چیکار میخوام کنم؟سربازی؟ آیا میتونم ماشین،خونه،زمین،ویلا و ... بخرم باهاش؟ جواب منفی بود
      انصراف دادم
      و برای سال 98 کنکور سراسری شرکت کردم،گفتم من باید برم دنبال پول،برای من مهم نیست از چه رشته و هدفی به پول برسم، مهم نیست پزشک باشم یا وکیل، مهم نیست دندان پزشک باشم یا معمار، من دنبال پول بودم همین .... با خودم فکر کردم دیدم ویژگی هایی دارم که میتونم در یک رشته ببینم، و آن مدیریت بازرگانی بود ... چراش مهم نیست ...

جواب کنکور 98 اومد و من با 4000 منطقه 2 اولین و آخرین انتخابم مدیریت بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم
      رفتیم تهران محله ولنجک تا دانشگاه ثبت نام کنیم، دیدیم عجب جاییه، بعدا فهمیدم یکی از گرون ترین مناطق تهرانه و البته ایران، پر از خونه های لاکچری و چندین میلیاردی، پر از آدم های معروف و یکاره و پولدار،پر از آدم حسابی و ...
      ترم یک خوابگاه بودم و دیدم همه چون این زندگی اشرافی شمال تهران رو دیده بودن، روانی شده بودن و افسرده ، فکر کن از یه منطقه دور افتاده قبول شی دانشگاه شهید بهشتی در ولنجک تهران و از خوابگاه تا دانشگاه تا چشم کار میکنه برج های برند و لوکس و خودرو های آنچنانی ببینی در کل منفجر میشی.
      من به خودم اومدم گفتم باید برم ببینم اینا چطوری پول در میارن و چرا باید انقدر مرفه زندگی کنند؟

انتخاب دیگری در زندگیم کردم و رفتم در شغل مشاور املاک در منطقه یک تهران مثلا ولنجک،زعفرانیه و ... مشغول به کار شدم، با اولین درامدم ماشین خریدم و خیلی کارهای دیگه

ختم کلوم

من دنبال پول بودم و میدونستم با پول میشه همه چی ساخت
      ماشین خوب
      زندگی خوب
      گوشی خوب
      سفر خوب
      خونه خوب
      و ...

برای همین رفتم سراغش و بدستش آوردم
      پلن های دیگه ای هم دارم که خیلی زود شرکت خشکباری که مد نظرم هست رو تاسیس میکنم تا بهترین خشکبار ایران رو به جهان صادر کنم

ازتون میخوام پشت کنکور نمونید
      برید پی زندگی و کار کنید
      حتی عاشق شید و شکست بخورید

و من با چشم دیدم
      هروقت درهای زیادی روم بسته شد
      1 در دیگر روم باز شد

موفق باشید

پ.ن: من تمام این مسیر تنها بودم
      اگر حامی داشتید، ازش تشکر کنید
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند
      ویرایش توسط AMIRREZA_RAHMANI : 09 اسفند 1399 در ساعت 16:13

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      متاسفانه تو ذهن جوون ایرانی فرو کردن اگر میخوای پول خوب در بیاری و .... باید بری رشته x مثلا پزشکی یا دندونپزشکی دریغ از اینکه به تعداد آدم های روی زمین راه هست برای پولدار شدن و خوب پول دراوردن .
      مرسی از اشتراک تجربتون . آرزوی موفقیت دارم .

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hisen نمایش پست ها
      متاسفانه تو ذهن جوون ایرانی فرو کردن اگر میخوای پول خوب در بیاری و .... باید بری رشته x مثلا پزشکی یا دندونپزشکی دریغ از اینکه به تعداد آدم های روی زمین راه هست برای پولدار شدن و خوب پول دراوردن .
      مرسی از اشتراک تجربتون . آرزوی موفقیت دارم .
      به تعداد آدم های روی زمین راه هست برای پولدار شدن و خوب پول دراوردن

نکته طلایی گفتی پس اگر کسی مسیر من رو بره شکست میخوره ، پس برید راه خودتونو پیدا کنید، مثل اثر انگشت خودتون
      درضمن خیلی راه سختیه فکر نکنید با آب پرتقال در انتظارتونن

نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خیلی خیلی تبریک میگم
      خوشحالم که داستان یه آدم صادق خوندم که از اولش گفت هدفم پول بود و رفت دنبالش نه اینکه با هدف پول بره پزشکی بخونه و الکی بگه نه بهش علاقه داشتم و حرمت این شغل بیاره پایین .
      آدم باید کلاه خودش قاضی کنه پولی نگاه کردن به رشته ای که با جون آدما سر و کار داره یکم حال بهم زنه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستش یه جمله ای از یه مشاور شنیدم که خیلی درسته
      میگه موقع انتخاب رشته فکر کنید چه کاری هست که حاضرید تا آخر عمر مجانی کار کنید؟؟
      پزشکی؟؟ دندان؟؟ دارو؟؟ پرستاری ؟؟ معلمی ؟؟ و....
      هر رشته ای که حاضر باشید مجانی کار کنید شما به اون رشته علاقه دارید و تو اون حتما موفق میشین

و البته تبریک میگم به شما که راه تون رو پیدا کردید
      کاش همه به این مرحله برسن

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من این دوستان دارم میگم پزشکی پول توش هست ولی کی و چقدر(البته بجا گوش دادن فقط منفی میدن)
      کسی که فقط بخاطر پول میخواد پشت کنکور بمونه واقعا داره اشتباه میکنه
      اصلا کلی هم در نظر بگیریم یه آدم پولدار در جهان کسی حساب میاد که ماهی 53هزاردلار داشته باشه(به پول ایران طرفای 5 ملیارد و اینا)
      البته میگم برا کسی که برای پول میجنگه نه برای اون رشته ای که از ته دل دوستش داره

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قبول دارم
      ولی خوب الان هم در حال حاضر کار دیگری از دستم برنمیاد
      فعلا میخونم برای کنکور
      بعد ی فکر دیگه میکنم
      ضمنا ممنونم از صداقتتون

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dentist_jane نمایش پست ها
      راستش یه جمله ای از یه مشاور شنیدم که خیلی درسته
      میگه موقع انتخاب رشته فکر کنید چه کاری هست که حاضرید تا آخر عمر مجانی کار کنید؟؟
      پزشکی؟؟ دندان؟؟ دارو؟؟ پرستاری ؟؟ معلمی ؟؟ و....
      هر رشته ای که حاضر باشید مجانی کار کنید شما به اون رشته علاقه دارید و تو اون حتما موفق میشین

و البته تبریک میگم به شما که راه تون رو پیدا کردید
      کاش همه به این مرحله برسن

من در 18 سالگی نمیدونستم مدیریت بازرگانی چیه. چون اگاهی نداشتیم، من این رشتمو در 24 سالگی شناختم، شاید باید یوقتایی بریم یجاهایی که اشتباهه و بعد دور بزنیم برگردیم ...

9. Top | #9
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از استارتر عزیز مطلبتون بدرد خیلیامون میخوره.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگر کسی دنبال پول یا دختر باش قطعا به پزشکی نمی رسه چون اینا جز زندگی هرجونیه وزود تر از دانشگاه بهش میر سیم کسی که عاشق تفریح عاشق دوردوره شاید2روزبتونه10ساعت درس بخونه ولی نمیتونه پیوستگی داشته باشه چون نیاز پیوستگی عاشقیه شما وقتی عاشق ی کاری هستی هیچوقت خسته نمیشی مثل گیم
      پس برین دانبال علاقمون به جای اینکه دنبال پول کسی که ازخوندن کتاب بدش میاد اصلا چرا میخواد بره رشته ای که همش سرش باید توکتاب باشه قطعا موفق نمیشه وفقط به خودش ضرر میزنه وقتشو .جونیشو و..
      بجای اینکه هی اشتباه کنیم بگیم تجربه شد بیایم از تجربه ی دیگران استفاده کنیم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ی دوست دارم که از شهرستان های مشهد پزشکی تهران قبول شده به من میگفت 6ساله تهرانم تاحالا دربند نرفتم و علاقشم ندارم برم بعد فامیلامون دوروز اومدن تهران همش دربند هستن .چه جالب نگرش وعلاقه ی ی پزشک تهران با ی فرد عادی چه قدر تفاوت دارع:}

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا من الان دارم از تعجب شاخ در میارم استارتر عزیز مدیریت بازرگانی و پووول ؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم چطور از این رشته ها پول در میاری ؟؟؟؟؟؟؟ والا من اطراف خودم چندین نفر میشناسم این رشته ها خوندن و الان نهایتا سالی دو سه تا ازمون استخدامی میدن و رد میشن حاجی من تو هم خدمتیام دوتا ارشد مدیریت دیدم با هم تو ی جا بودیم یکی از علامه گرفته بود ارشدش رو و یکی از شیراز ارشد بازرگانی ولی هشتشون گرو نهشون بود نمیدونم والا شاید از اسمون پول میاد یا شاید من اشتباه میکنم اگه اشتباه میکنم راهشو بگو به دوستام بگم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من ۴سال پشت کنکور موندم( یعنی اصلا درسی نخوندم ک کنکور بدم )عین ۴ سال تنها دلیلش این بود ک مسیر زندگیمو گم کرده بودم و واقعا نمیدونستم میخوام چیکار کنم چه راهی برم و از افرادی راهنمایی میگرفتم که بیشتر به سمت کمالگرایی سوقم دادن و من نابودشدم ازطرفی ناراحتم بودم ک خوب بهترین روزهای جوانیم هیچکاری انجام ندادم هدر رفت ...اما امسال خودم واقعا میدونم ک میخوام چیکارکنم و چه راهی برم به افراد منفی گوش نکردمو علایقمو پیداکردم یکم دیر فهمیدم ما بازم خداروشکر ک فهمیدم.. پرونده کنکورم امسال میبندم ... پشت کنکوررموندن برای رسیدن ب هدف خوبه ارزشمنده اما مبتلا شدن به کمالگرایی پشت کنکوری سمه خالصه ... اگه تلاشی برای رسیدن به هدفتون نمیکنید پشت نمونید به حرف مردمم کاری نداشته باشید ...
      پ ن:اگه وقت کردید انیمیشن روح ببینید.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه سرنوشت جالبی

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا تگ شدم من هدف تگ کردن من چی بود؟؟؟؟
      بودن یا نبودن
      مسئله اینست...

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن