راستی از مدیر یا ناظر هم تشکر میکنم که تاپیکو دوباره باز کردن
کل عمرم یه تاپیک خوب زدم اونم همین بود
راستی یه تاپیک هم زدم برای معرفی دانشگاه و هرروز با یک دانشگاه با دانشگاه علامه هم شروع کردم هرچی هرکی میدونه راجبش بیاد بگه
http://forum.konkur.in/thread29406.html#post551774
اخه اگه تا دبیرستان تو محدودیته یهو وارد این جمع میشه یعنی چی؟!بالاخره همه باید برن تو اجتماع یه روز نه اینکه تا اخر عمر تو محدودیت باشن.اتفاقا اینایی ک تو محدودیتن خیلی عقده ای ترن.تو دانشگاه با یکی اشنا شی بهتره یا تو خیابون و دوردور؟!در ضمن ما باید انقدر تو اجتماع باشیم تا برامون عادی شه نه ک تا جنس مخالف دیدیم جوگیر شیم خیلی زشته یعنی ما انقدر احمقیم ک نمیتونیم تو دانشگاه با جنس مخالف تبادل نظر کنیم
اینجوری ایران هیچوقت پیشرفت نمیکنه واقعا حق دارن کشورمونو مسخره کنن مثلا اینکارو کنن فساد کم میشه؟نه اتفاقا زیاد میشه و اینجوری امار طلاق میره بالا.بله
به نظر منم تفکیک جنسیتی اتفاق نمی افته.
در جواب اون دوستی هم که عرض کردن هورمون ترشح میشه با دیدن جنس مخالف!!!عرض کنم که ایشون اگه اینجوری هستن باید یه مقدار روی ارادشون کار کنن چون بالاخره یه جا به مشکل میخورن.
شما تصور کنید پزشکی رو که بخواد جنس مخالفش رو ویزیت کنه و قبلش هم فقط با همجنس خودش سر کلاس بوده شاید حتی نتونه با جنس مخالف درست صحبت کنه مگر اینکه مطب رو هم تفکیک کنن و بگن هر پزشک فقط هم جنس خودش رو میتونه ویزیت کنه!!
منم همینجوری از سر بیکاری، با اجازه یه چیزایی بگم.
بیشتر کامنتا فقط قسمت مربوط به جواب من اومده و بقیه ش سانسور شده و با علامت "....." مشخص شده.
بی نهایت با این نظر موافقم. ازین که جاهای در معرض جبه گرقته شدن (!) رو اشاره میکنید، خیلی جالبه. چون دیگه نمی تونن جبهه بگیرن.
بنظرم این دلیل بهتریه برای تفکیک تا دلیل دیگه (مث توهین به شعور جوانان و ...)
البته ما مثل دوستمون، بی نظریم تو این بحث.و جبهه گیری خاصی نمیکنم چون تجربه کردم و ضرراشو حس کردم و احتمال میدم اگه تکرار بشه، دیگه مشکلی برام پیش نمیاد
این کامنت برای تشکر و امتیاز جمع کردن فقط خوبه....
این حرف آخریت رو که خوندم میخواستم آماده جنگ باهت بشم
ینی هر مشکلی که برات پیش اومده، خودت خواستی. بعضی وقتا تاثیر عوامل دیگه خیلی بیشتره
خب خانوم جان شما اول یه تحقیقی توی همین نت کن درمورد محیط آموزشی اونور
20% of female college students ***ually assualted in US: Poll
اینم حرف خود باراک اوباما
Barack Obama says nearly 20 percent of women in the U.S. have been raped or faced rape attempt
20% خیلیه!!!!! ینی از هر 5تا دختر، یکیشون.
البته توی "شیطان بزرگ" عوامل دیگری هم که خودتون میدونید هم دخیله
تا دیدید توی سایت خبری یا ... در مورد یه محدودیت اسلامی مثلن بحث تفکیک یا فیلتر یا ... خبر زده شد، شک نکنید توی کامنتا یه عده مخالف همیشه تکیه کلامشون اینه "توهین به شعور مردم" یا مثلا "دخالت در حریم خصوصی مردم"
ینی این دو تارو اگه چنین جاهایی ندیدید، بیاید منو دار بزنید
به شخصه، خودم با دیدن چنین کامنتا، وضعم اینجوری میشداز اینکه چه چیزایی رو با چه الفاظ خوشگل موشگلی قاطی میکنن ولی الان عادت کردم.
این سوژه خوشگل تفیکیک پیاده رو یکی از بچه ها ص های قبل داده بود، دیگه بی مزه س.
خب نمونه دیگر "توهین به شعور" رو هم میبینید
نمونه دیگری از کامنتا امیتاز و تشکر جمع کن ....
منم با اون قسمت آندرلاین موافقممثلن کلاس زبان ما، اختلاطش (!) که رفت، روح منم رفت از کلاس
لعنت بر شیطون ...
خوش به حالم
خب عزیز هر گسی که این کارو ***** رو انجام میده که پشت کوهی نیست. پس با این طرف the West هم پشت کوهی ان با اینکه همه میخوان مث اونا بشن.
تو رساله همه چی اومده. چه خوب چه بد
گود لاک....![]()
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE

There is enough light for one who wants to see

There is enough light for one who wants to see
اونا دارن میرن مریخ و سفر بی بازگشت و ...... از نظر علمی کجا هستند اینا هوز فکر تفکیک جنسیتی دانشگاه ها هستن....!!!!!!!!!!!!!!!
جواب حرف اولتونو تو همون پست قبلی دادم در مورد حرف دومتون کی گفته خیلی ها تو دانشگاه ازدواج میکنن؟ 36 هزار تا ازدواج مربوط به حوزه دانشجویی بود که از این 36 هزارتا فقط 25 درصدش دختر و پسر هر دو دانشجو بودن یکی از معضلات ازدواج دانشجویی تفاوت شهر ها و فرهنگ هاست دانشگاه بنگاه ازدواج نیست ولی مولد دانشجو های با تربیت و انسان ( بعضیا فقط اسمشون انسانه ) هست.دانشگاه محل تحصیل و تربیت هست.
کمیته انظباطی مسئول رسیدگی به این افراد هست هر کسی اعتراضی شکایتی داره مخصوصا" از طرف جنس مخالف به نحو احسن رسیدگی میکنن ( ولی بحث مشکلات مالی یا هر چیزی غیر این پیش میاد دانشگاه دستش بسته هست ) . تفکیک بشه ولی تمامی مشکلات مربوط به حوزه دانشجویی اعم از مالی و غیر مالی حل و فصل بمونه جالبه نه؟
ویرایش توسط bahman seraj : 19 مرداد 1394 در ساعت 12:19
این طرحو دانشگاه علامه قبلا اجرا کرد و نتیجش شد افزایش معدل دانشجویان . بعدشم این بحثی که میگید دانشجو خودش باید با فرهنگ باشه و این حرفا کاملا مردوده چون وظیفه حکومت اسلامی برچیدن زمینه های فساد از جامعه است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)