آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتان درباره تفکیک جنسیتی دانشجویان؟؟؟؟؟؟؟

رأی دهندگان
    201. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • موافقم

37 18.41%
    • مخالفم

164 81.59%
    صفحه 7 از 31 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 453
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wruveacr نمایش پست ها
      در مورد سوال استارتر که گفت کدوم دانشگاه ها تفکیکه ...
      الان اکثر غیر انتفاعی های تهران تفکیکن یعنی فکر کنم به جز دو سه تا بقیه یا مخصوص بردران هستن یا خواهران !
      در مورد سراسری دولتی هم این علامه طباطبایی تهران که دوستمون گفتن رو من نمی دونم ! چون تو دفترچه ی انتخاب رشته جنس پذیرش رو هم زن نوشته هم مرد !
      ولی دانشگاه الزهرا مخصوص خواهران هست ... دانشگاه صنعتی هویزه سوسنگرد هم ویژه برادرانه ... (چقدر بدم میاد وقتی می نویسم "خواهران" ، "برادران" )
      تو دفترچه ی انتخاب رشته کنکور نگاه کن همه دانشگاه هایی که تفکیک شده هستن جلوی اسمشون نوشته ...

یکی از دوستان پیشنهاد تفکیک پیاده رو ، رو دادن ... یکی دیگه هم تفکیک کل کشور رو گفت که بسیار طرح های عالی هستن
      منتهی یه طرح عالی دیگه هم می مونه اونم تفکیک اینترنت و کلاً شبکه های مخابراتی هستش ...
      یعنی اینترنت برادران جدا ... اینترنت خواهران هم جدا ... یعنی مثلاً این انجمن کنکور به دو قسمت آقایون و خانوما تقسیم بشه و موقع ورود انتخاب کنی تو کدوم می خوای بری ... یه چی مثل WC (البته باید معلوم بشه که برادران وارد سایت خواهران نشن یا بالعکس)
      + کانکت شدن برادران به وایرلس خواهران و بالعکس هم باید شرعاً حرام اعلام کنن ...
      در مورد تماس های تلفنی هم اگه انجام بشه که دیگه عالیه ...
      یعنی آقایون فقط به هم بتونن زنگ بزنن ، خانوما هم به هم ...
      دمت گرم داداش که شماا خیلی شیک و مجلسی همه رو جواب دادی.خخخخخ-ممنون داداش

2. Top | #92
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      راستی از مدیر یا ناظر هم تشکر میکنم که تاپیکو دوباره باز کردن
      کل عمرم یه تاپیک خوب زدم اونم همین بود

3. Top | #93
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      راستی یه تاپیک هم زدم برای معرفی دانشگاه و هرروز با یک دانشگاه با دانشگاه علامه هم شروع کردم هرچی هرکی میدونه راجبش بیاد بگه
      http://forum.konkur.in/thread29406.html#post551774

4. Top | #94
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اخه اگه تا دبیرستان تو محدودیته یهو وارد این جمع میشه یعنی چی؟!بالاخره همه باید برن تو اجتماع یه روز نه اینکه تا اخر عمر تو محدودیت باشن.اتفاقا اینایی ک تو محدودیتن خیلی عقده ای ترن.تو دانشگاه با یکی اشنا شی بهتره یا تو خیابون و دوردور؟!در ضمن ما باید انقدر تو اجتماع باشیم تا برامون عادی شه نه ک تا جنس مخالف دیدیم جوگیر شیم خیلی زشته یعنی ما انقدر احمقیم ک نمیتونیم تو دانشگاه با جنس مخالف تبادل نظر کنیماینجوری ایران هیچوقت پیشرفت نمیکنه واقعا حق دارن کشورمونو مسخره کنن مثلا اینکارو کنن فساد کم میشه؟نه اتفاقا زیاد میشه و اینجوری امار طلاق میره بالا.بله

5. Top | #95
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موافقم..کاملا

6. Top | #96
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظر منم تفکیک جنسیتی اتفاق نمی افته.
      در جواب اون دوستی هم که عرض کردن هورمون ترشح میشه با دیدن جنس مخالف!!!عرض کنم که ایشون اگه اینجوری هستن باید یه مقدار روی ارادشون کار کنن چون بالاخره یه جا به مشکل میخورن.
      شما تصور کنید پزشکی رو که بخواد جنس مخالفش رو ویزیت کنه و قبلش هم فقط با همجنس خودش سر کلاس بوده شاید حتی نتونه با جنس مخالف درست صحبت کنه مگر اینکه مطب رو هم تفکیک کنن و بگن هر پزشک فقط هم جنس خودش رو میتونه ویزیت کنه!!

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      منم همینجوری از سر بیکاری، با اجازه یه چیزایی بگم.
      بیشتر کامنتا فقط قسمت مربوط به جواب من اومده و بقیه ش سانسور شده و با علامت "....." مشخص شده.

نقل قول نوشته اصلی توسط مهسابانو نمایش پست ها
      علم؟؟؟ مشکل اینه هرچی غربی باشه علمیه ولی هرچی دینمون بگه(دلم نمیخواست به دین بکشه حرفم... حتما جبهه میگیرید) ضد علمه؟
      همچین علمی رو درست میدونید؟
      بی نهایت با این نظر موافقم. ازین که جاهای در معرض جبه گرقته شدن (!) رو اشاره میکنید، خیلی جالبه. چون دیگه نمی تونن جبهه بگیرن.

نقل قول نوشته اصلی توسط M a s o u d نمایش پست ها
      ..... ادم خود به خود ازدواج نمیکنه که.بلاخره باید یکیو یه جایی دید دیگه.
      من چن نفر رو میشناسم که وقتی یه دختر میبینن نمیتونن باهاش صحبت کنن!!! باورتون میشه؟؟!!! چرا؟؟ چون فقط توی عمرشون با مامانشون صحبت کردن!!
      مگه دختر و پسر قراره توی دانشگاه چیکار کنن که با دینمون مشکل داره؟؟؟ ....
      بنظرم این دلیل بهتریه برای تفکیک تا دلیل دیگه (مث توهین به شعور جوانان و ...)
      البته ما مثل دوستمون، بی نظریم تو این بحث. و جبهه گیری خاصی نمیکنم چون تجربه کردم و ضرراشو حس کردم و احتمال میدم اگه تکرار بشه، دیگه مشکلی برام پیش نمیاد

نقل قول نوشته اصلی توسط امیر ارسلان نمایش پست ها
      به نظر من پیاده روهای خیابونم باید یه پرده ای چیزی بکشن زنونه مردونش کنن
      این کامنت برای تشکر و امتیاز جمع کردن فقط خوبه....

نقل قول نوشته اصلی توسط alikarimi نمایش پست ها
      ....... تفکیک ینی ما اختیارمون دست خودمون نیست-وگرنه کسی تا نخاد به راه کج کشیده نمیشه
      این حرف آخریت رو که خوندم میخواستم آماده جنگ باهت بشم
      ینی هر مشکلی که برات پیش اومده، خودت خواستی. بعضی وقتا تاثیر عوامل دیگه خیلی بیشتره

نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah B نمایش پست ها
      .... نگاه این خارجیا کنین بچه ها... از کلاس اول دبستان تا اخر دختر پسر قاطین و با همن.... خب! نگاه خودمون کنین!!! همیشه همه جا دختر و پسرو جدا می کنن... دخترا و پسرا یواشکی با هم دوست می شن و... مشکلاتی ک خودتونم می دونین! ......
      خب خانوم جان شما اول یه تحقیقی توی همین نت کن درمورد محیط آموزشی اونور
      20% of female college students ***ually assualted in US: Poll

اینم حرف خود باراک اوباما
      Barack Obama says nearly 20 percent of women in the U.S. have been raped or faced rape attempt

20% خیلیه!!!!! ینی از هر 5تا دختر، یکیشون.
      البته توی "شیطان بزرگ" عوامل دیگری هم که خودتون میدونید هم دخیله

نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      ....با خیلی از کارها به شعور مردم توهین کردن ...
      تا دیدید توی سایت خبری یا ... در مورد یه محدودیت اسلامی مثلن بحث تفکیک یا فیلتر یا ... خبر زده شد، شک نکنید توی کامنتا یه عده مخالف همیشه تکیه کلامشون اینه "توهین به شعور مردم" یا مثلا "دخالت در حریم خصوصی مردم"
      ینی این دو تارو اگه چنین جاهایی ندیدید، بیاید منو دار بزنید
      به شخصه، خودم با دیدن چنین کامنتا، وضعم اینجوری میشداز اینکه چه چیزایی رو با چه الفاظ خوشگل موشگلی قاطی میکنن ولی الان عادت کردم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      بچه ها نظرتون چیه پیاده رو های خیابون هارو هم جدا کنن ؟
      سمت چپ اقایون سمت راست خانوما..
      این حرفا کدومه. کسی که 18 سالش رد میشه از لحاظ عقلی و قانونی خودش پاسخگو و می تونه تصمیم بگیره. تفکیک فقط توهین به شعور دانشجو هست
      این سوژه خوشگل تفیکیک پیاده رو یکی از بچه ها ص های قبل داده بود، دیگه بی مزه س.
      خب نمونه دیگر "توهین به شعور" رو هم میبینید

نقل قول نوشته اصلی توسط amir2121 نمایش پست ها
      درستش اینه که کشورو تفکیک کنن. شمال کشور اقایان جنوب کشور خانمها. اینجوری باعث میشه سلامت اخلاقی کشور بالا بره و فساد کمتر بشه و بیشتر پیشرفت کنیم. کسایی که میگن دانشگاه باید تفکیک بشه. چند سال دیگه به حرف خودتون میخندین.
      نمونه دیگری از کامنتا امیتاز و تشکر جمع کن ....

نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      تفکیک جنسیتی که صورت نگرفته تا الان
      ولی به قول یکی از بچه ها
      اگه تفکیک صورت بگیره، 7 صبح با چه انگیزه ای پاشیم بریم دانشگاه !!!
      ولی انصافا، اولا واسه کسی که بخواد درس بخونه هیچ فرقی نداره
      ثانیا، اینکار هم فواید داره هم ضرر
      منم با اون قسمت آندرلاین موافقم مثلن کلاس زبان ما، اختلاطش (!) که رفت، روح منم رفت از کلاس لعنت بر شیطون ...
      نقل قول نوشته اصلی توسط saied a نمایش پست ها
      خوش به حال بچه های پزشکی که عمرا همچین اتفاقی براشون نمی افته چون هزینه هر کلاس اونقدر بالا هستش که نتونن تفکیک کنن در ضمن باید استاد هم جور کنن
      خوش به حالم
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      من که میگم این کار اصلا بعید نیست از حکومت
      این کار یعنی توهین به عقل و شعور مردم
      من نمیدونم اینا فکر میکنن با این کارشون به اسلام عزت نهادند؟؟

کتابهای اینارو بخونید
      از حکم جماع با حیوانات درش هست... این که شما پشت کوهی باشی و هوسی برت غلبه کنه چیکار کنی...
      کلا یه چیزایی خیلی مضحک دارن برای خودشون
      نمیدونم انتهای ما و کشورمون با اینا به کجا میره
      خب عزیز هر گسی که این کارو ***** رو انجام میده که پشت کوهی نیست. پس با این طرف the West هم پشت کوهی ان با اینکه همه میخوان مث اونا بشن.
      تو رساله همه چی اومده. چه خوب چه بد

گود لاک....
      Medicine isn't Money anymore in Iran
      یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی

I am the BOSS, Sasha Banks
      I am the BEAST, Brock Lesnar
      I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بیخیال باو
      میریم دانشگاه درس بخونیم
      چه مختلط چه غیر مختلط
      فرقی نمیکنه

9. Top | #99
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      عزیز من این کار توهین به کل قشر دانشجو هست
      اینکه یه عده جوون بزرگسال رو جدا کنی بگی تو شایستگی نداری هنوز با جنس مخالفت سر یه کلاس باشی !
      همیشه یه عده هستن نخاله تو دانشگاها ولی اونا رو فاکتور بگیر ما داریم راجع به اجتماع حرف میزنیم
      وقتی تو تو 30 سالگی از دانشگاه بیای بیرون و تنها کسایی که جنس مخالف بودن و باهاشون حرف زدی به انگشتای دست نمیرسه میدونی چه وضعی پیش میاد !؟
      تو دوران تحصیل دانشجویی ادم به بلوغ شخصیتی میرسه و...
      در مورد اینکه میگی محل تحصیل جای انکاراس و... همین نشون میده که این یه مشکل روان شناسی در افراد هست که نمیتونه با جنس مخالف یه رابطه منطقی رو داشته باشه و همین که ما این مسئله رو هی به اینده موکول کنیم و هی تفکیک رو بیشتر کنیم باعث میشه به شدت قضیه افزوده بشه
      در ضمن فراموش نکن یه جوون داشجو سن +20 داره وقتی تو یه چیزو ازش بگیری(محرومش کنی) اون با شدید بیشتر و بدتر دنبالش میکنه تو یه محیطی بیرون از دانشگاه و اینه که رفتار پرخطر رو افزایش میده .
      این نظر شماست شاید هم احترام به دانشجو ها باشه !
      من از اول هم گفتم بچه باید از 7 سالگی تو مدرسه مختلط باشه تا براش عادی بشه !
      در هر صورت من نمیدونم مختلط بودن دانشگاه چطور میتونه به رشد علمی کمک کنه شما اگه فهمیدید توضیح بدید !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #100
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DROUGBA FC نمایش پست ها
      دستشون بسته میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادم منکراتی ادمی که اهل اینجور کاراست اگه دانشگاه نشد جاهای مختلفی هست که اینکارارو بکنه یعنی توافق طرفین هست و اگه قراره پسر یا دختر منکراتی با تفکیک جنسیتی اصلاح بشن بسم الله تفکیک کنن ما که بخیل نیستیم اتفاقا" تو دانشگاه باید این جور چیزا رو اموزش بدیم بجای اینکه 4 تا واحد بینش و تنظیم خانواده پاس کنیم استاد سر کلاس کمیته انضباطی دانشگاه با این جور افراد برخورد میکنن همچنین راهنمایی دوستان و خانواده اون طرف و سر اخر عقل و فهم طرف میتونه از خیلی انحرافات جلوگیری کنه
      اینا رو کی میخوان اموزش بدن ؟
      آره حداقل توی کلاس دستشون بسته میشه !
      مشکل همین فرهنگ نشدنه !
      اتفاقا" تو دانشگاه باید این جور چیزا رو اموزش بدیم
      خیلی ها تو همون دانشگاه با هم ازدواج میکنن ولی هنوز ازدواج ساده و دانشجویی فرهنگ نشده

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خوبه کسی نگفت اگه یه عده ازدانشجوها دنبال کارای بیخود وخلاف عرف هستن به خودشون مربوطه
      آدم باش همین

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اونا دارن میرن مریخ و سفر بی بازگشت و ...... از نظر علمی کجا هستند اینا هوز فکر تفکیک جنسیتی دانشگاه ها هستن....!!!!!!!!!!!!!!!

13. Top | #103
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      آره حداقل توی کلاس دستشون بسته میشه !
      مشکل همین فرهنگ نشدنه !

خیلی ها تو همون دانشگاه با هم ازدواج میکنن ولی هنوز ازدواج ساده و دانشجویی فرهنگ نشده
      جواب حرف اولتونو تو همون پست قبلی دادم در مورد حرف دومتون کی گفته خیلی ها تو دانشگاه ازدواج میکنن؟ 36 هزار تا ازدواج مربوط به حوزه دانشجویی بود که از این 36 هزارتا فقط 25 درصدش دختر و پسر هر دو دانشجو بودن یکی از معضلات ازدواج دانشجویی تفاوت شهر ها و فرهنگ هاست دانشگاه بنگاه ازدواج نیست ولی مولد دانشجو های با تربیت و انسان ( بعضیا فقط اسمشون انسانه ) هست.دانشگاه محل تحصیل و تربیت هست.

14. Top | #104
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      خوبه کسی نگفت اگه یه عده ازدانشجوها دنبال کارای بیخود وخلاف عرف هستن به خودشون مربوطه
      کمیته انظباطی مسئول رسیدگی به این افراد هست هر کسی اعتراضی شکایتی داره مخصوصا" از طرف جنس مخالف به نحو احسن رسیدگی میکنن ( ولی بحث مشکلات مالی یا هر چیزی غیر این پیش میاد دانشگاه دستش بسته هست ) . تفکیک بشه ولی تمامی مشکلات مربوط به حوزه دانشجویی اعم از مالی و غیر مالی حل و فصل بمونه جالبه نه؟
      ویرایش توسط bahman seraj : 19 مرداد 1394 در ساعت 12:19

15. Top | #105
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این طرحو دانشگاه علامه قبلا اجرا کرد و نتیجش شد افزایش معدل دانشجویان . بعدشم این بحثی که میگید دانشجو خودش باید با فرهنگ باشه و این حرفا کاملا مردوده چون وظیفه حکومت اسلامی برچیدن زمینه های فساد از جامعه است .

صفحه 7 از 31 نخستنخست ... 67817 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن