خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

معرفی دانشگاه ها(امروز دانشگاه علامه طباطبایی)

سلام دوباره به همه دوستای گلم
      یه سری تاپیک میخوام راه بندازم که روزی یک دانشگاه رو مورد بررسی قرار بدیم-از محیط دانشگاه گرفته تا امکانات دانشگاه و خواب گاه های این دانشگاه هایی که مورد بررسی قرار میگیرن و حتی اینترنت دانشگاهه ها-
      و همچنین توی این دانشگاه ها چه محدودیت هایی وجود داره؟چه مزیت هایی هم داره؟چه رشته هایی داره که تفکیک شده جنسیتی صورت گرفته و نگرفته؟؟؟
      خلاصه دوست دارم همگی دست به دست هم بدیم و ریزو درشت خوبیا و بدی ههای دانشگاه های مورد بحث رو دربیاریم-
      حتما هم نباید دانشجو باشیم-توی اینترنت چیزی خوندیم راجبش یا نقل قولی از دوستی اشنایی شنیدیم خلاصه هرکی هرچی میدونه بگه فقط یه خواهش
      موردی بگین نکاتی که میدونین
      امیدوارم که تاپیک خوبی از اب در بیاد
      امروز با دانشگاه علامه طباطبایی تهران شروع میکنیم:

ببخشید اگه با تهران یا شهید بهشتی شروع نکردیم کم و بیش شنیدیم ازشون اما حتما راجبشون حرف میزنیم بعدا
      بسم الله
      شروع کنید بگید
      ویرایش توسط alikarimi : 19 مرداد 1394 در ساعت 04:46

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      مرسی اما ای کاش قبل از انتخاب رشته میزدی این تاپیکو..الان که همه انتخابشون رو کردن دیگه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش درست میگی ولی چه کنیم که اون موقع همه توی تب و تاب نتایج و دنبال انتخاب رشته بودیم-حالا که بیکار شدیم این تاپیک رو زدیم-حالا شاید خوشحایند بعضی دوستان باشه که انتخابی ک کردن اگه صرف بر اساس اسم بوده یه چیزایی که شاید تجربه دوستای دیگمون توی اون دانشگاه بوده یاد بگیرن و بفهمن-خود من مشتاقم راجب دانشگاه علامه و بو علی همدان و بقیه اطلاعاتی کسب کنم و یه مقایسه ای داشته باشم-هرچند که تاثیری توی انتخابم نداره اما شاید به درد بعضی دوستان شایدم به درد کنکوریای 95 بخوره
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      مرسی اما ای کاش قبل از انتخاب رشته میزدی این تاپیکو..الان که همه انتخابشون رو کردن دیگه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      واقعا که....
      چه استقبالی شد....
      مرسی از همه....
      فقط میان میخونن.....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دانشگاه علامه هرجا که نگاه کردم جز رتبه های خوب دانشگاهی کشور نبود متاسفانه
      اما شنیدم از دوستان که کیفیت غذای دانشگاه خیلی خوبه و جای هیچ اعتراضی باقی نگذاشته
      خواب گاه های قدیمی داره اونطور که شنیدم
      اگه توی محوطه با دختری یک دقیقه صحبت کنی کل دانشگاه یه جوری نگات میکنن که نگوووو....
      و مثل اینکه 6-7ساله که تمام رشته های این دانشگاه تفکیک جنسیتی شده و توی دفترچه راهنما انتخاب رشته به این موضوع اشاره ای نشده(حتما خواستن با کلاه گذاشتن سر داوطلبا دانشجو جمع کنند برا خودشون)درصورتی که دانشگاهی مثل قم یا الزهرا تهران و.... نوشته تفکیک شده
      بچه ها هرکی هرچی میدونه بگه لطفا

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی از تاپیک خوبتون.
      میگن علامه تو انسانی قطب خاورمیانه است...
      داره پیشرفت میکنه و شنیدم گزینش استادش اول
      براساس معیار اخلاقی است سپس علمی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alikarimi نمایش پست ها
      اما شنیدم از دوستان که کیفیت غذای دانشگاه خیلی خوبه و جای هیچ اعتراضی باقی نگذاشته
      اگه توی محوطه با دختری یک دقیقه صحبت کنی کل دانشگاه یه جوری نگات میکنن که نگوووو....
      و مثل اینکه 6-7ساله که تمام رشته های این دانشگاه تفکیک جنسیتی شده و توی دفترچه راهنما انتخاب رشته به این موضوع اشاره ای نشده(حتما خواستن با کلاه گذاشتن سر داوطلبا دانشجو جمع کنند برا خودشون)درصورتی که دانشگاهی مثل قم یا الزهرا تهران و.... نوشته تفکیک شده
      نگاه چپ چپ؟
      ولی من شنیدم دیگه تو محوطه حیاط و اینا دختر پسراش با همند...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      علامه تو بعضی رشته ها واقعا عالیه.
      مثلا میگن گروه قوی روانشناسی ای که داره شاید
      حتی از بهشتی هم بهتر باشه یا رشته مدیریت هم
      من شنیدم سطح بالایی داره.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همچنین میگن مثلا دانشگاهی که صرف علوم انسانی باشد
      خیلی سرمایه گذاری ها میکند برای اون رشته

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه زهرا نمایش پست ها
      همچنین میگن مثلا دانشگاهی که صرف علوم انسانی باشد
      خیلی سرمایه گذاری ها میکند برای اون رشته
      سلام بله برای علوم انسانی بهترین دانشگاهه من یادم نبود که بگم برای تجربی ها مد نظرم بوده حرفام-از ریاضی هم خبر ندارم که داره یا نداره

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه زهرا نمایش پست ها
      نگاه چپ چپ؟
      ولی من شنیدم دیگه تو محوطه حیاط و اینا دختر پسراش با همند...
      جناب شریعتی ریس دانشگاه که گفته بود با کاری که کردیم و تفکیکی که شده دیگه توی محوطه دانشگاه علامه طباطبایی , شاهد دیدن پسر و دختر کنار هم نیستیم و دختران یک طرف و پسران طرفی دیگه برا خودشون حرفای درسی و دوستانه میزنند

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من ک فقط تعریفشو شنیدم....مکانشم خوبه .. میدون المپیکه بزرگراه همت... اب و هواش عالیه... تفکیک جنسیتی هم فک نکنم زیاد مهم باشه کسی ک بخواد درس بخونه میخونه کاری نداره تفکیک جنسیتی هس یا نیس

من اینا رو میدونسم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      من ک فقط تعریفشو شنیدم....مکانشم خوبه .. میدون المپیکه بزرگراه همت... اب و هواش عالیه... تفکیک جنسیتی هم فک نکنم زیاد مهم باشه کسی ک بخواد درس بخونه میخونه کاری نداره تفکیک جنسیتی هس یا نیس

من اینا رو میدونسم
      مرسی ازینکه دونسته هاتو گفتی-امیدوارم بقیه هم شرکت کنند و اطلاعاتی بهمون بدن

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جناب شریعتی ریس دانشگاه که گفته بود با کاری که کردیم و تفکیکی که شده دیگه توی محوطه دانشگاه علامه طباطبایی , شاهد دیدن پسر و دختر کنار هم نیستیم و دختران یک طرف و پسران طرفی دیگه برا خودشون حرفای درسی و دوستانه میزنند
      یک سال میشه که اقای شریعتی دیگه رییس دانشگاه علامه نیست...
      من از دانشجوی این دانشگاه پرسیدم میگفت
      درسته که تفکیک هست اما اینکه و محوطه و حیاط و ....کاری به هم ندارند و هرکی با جنس خودشه نه اینطور نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)