با بررسی های که روی منابع درس زیست شناسی کردم بهترین کتاب موجود برای تست کتاب زیست جامع گاجه...فقط اگه می شه تاریخ چاپ جدیدشو اطلاع بدید.ممنون
با بررسی های که روی منابع درس زیست شناسی کردم بهترین کتاب موجود برای تست کتاب زیست جامع گاجه...فقط اگه می شه تاریخ چاپ جدیدشو اطلاع بدید.ممنون
برسی هات ناقصه دوست خوب من قشنگ تر برسی کن
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Adam Hart : 17 مرداد 1394 در ساعت 13:55
کتاب خیلی خوبیه به شرطی که اول الگو کامل زده باشی بعدش واسه چند ماه پایانی اونو بزنی،سر جلسه کولاک می کنی...
ویرایش توسط Adam Hart : 16 مرداد 1394 در ساعت 23:23
کتاب بهتری الان توی زیست وجود داره . ولی گاج هم چیزی از بقیه اصلا کم نداره ؟ آخه بابا توی 50 تا سوال کنکور کلا 4 یا 5 تا تست شمارشی میاد بعد الگو اومده از هر 50 تا 40 تا رو شمارشی داره . یعنی اون 45 نوع سوال دیگه رو باید فدا کنیم واسه اون 5 تا ؟ گاج خیلی استاندارد تر هست تو این زمینه نسبت به بقیه کتابا . البته این نظر منه . هر کسی نظر خودش رو داره .
دوست خوبم شما اگه گاج رو بگیرین امکان نداره تا روز کنکور کل مجموعه الگو رو نگیری ( ی روزه به این حرفم میرسی )
تست های گاج به گرد پای الگو هم نمیرسه اصلا هیچ جوره نمیشه تست هاشونو با هم مقایسه کرد مخصوصا تست های اولای هر مبحثش
پارسال که تست های این کتاب رو نگاه میکردم به خودم میگفتم اگه تست های کنکور مثل این باشه 100 زدن تو کنکور در دسرسه
ولی الان ...
ویرایش توسط Adam Hart : 16 مرداد 1394 در ساعت 23:42
دوست خوبم چرا شما عادت داری ی منبع یا کتابی که خودتون داری رو شاخ ترین کتاب ایران نشون بدی اون از اطلاعات غلط شما راجب ریاضیات جامع تجربی این هم از نشر الگو حداقل شما نشر الگو رو باز کن ببین نوع تست هارو
این کتاب از همه نظر بهتر از گاج هست کجا از 50 تا تست هر مبحث 40 تاش شمارشی ؟
خیلی مشخصه وقتی 3 تا کتاب رو بخوای با هم بکنی توی ی کتاب کفیت کتاب کمتره تا اینکه سه تا کتاب رو بکنی چهار تا کتاب
شما حتی اگه گاج رو هم بگیری ی جا احساس میکنی به تست بیشتر نیاز داری
نظر من این بود و نظر شما چیز دیگه و هر کس نظر خودشو داره ولی شما نباید اطلاعات غلط بدید
ویرایش توسط Adam Hart : 16 مرداد 1394 در ساعت 23:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)