خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 58
    1. Top | #16
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اولا وقتی مثال زده میشه 40 تا از 50 تا شمارشی استعاره و مجاز از تعداد زیاده ! (‌صرفا جهت اطلاع ) . اینطوری که شما میگی 3 تا رو بکنی تو یکی کیفیت میاد پایین یعنی دیگه کتابای جامع دیگه اصلا یعنی هیچ اینم مطمئن باش بیشتر از شما تست های الگو رو زدم (‌دیدن نه ! ) . (( دوست خوبم شما اگه گاج رو بگیرین امکان نداره تا روز کنکور کل مجموعه الگو رو نگیری )) ((برسی هات ناقصه دوست خوب من قشنگ تر برسی نکن )) بعد چطور وقتی خود شما این جملات رو می گی ، به من میگی که کتابم شاخ ترین تو ایرانه ! والا ما هم یه نظر دادیم و گفتیم انتخابش مشکلی نداره که یه دفعه بهمون حمله ور شدی . یعنی حق نظر برامون قائل نشدی و ما هم جواب دادیم . به نظر تو الگو خوبه به نظر من گاج . حالا باید چیکار کنیم ؟‌

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظرم گاج تستاش زیاد سخت و نفس گیر نیست و سوالای شمارشیش هم آسونن و مفهومی نیستن
      الگو درسنامه هاش به خصوص پیش 2 عالیه. من که درسنامه های الگو + تست گاج و یه ذره کانون کار کردم
      امسال 55 زدم
      Medicine isn't Money anymore in Iran
      یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی

I am the BOSS, Sasha Banks
      I am the BEAST, Brock Lesnar
      I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      اولا وقتی مثال زده میشه 40 تا از 50 تا شمارشی استعاره و مجاز از تعداد زیاده ! (‌صرفا جهت اطلاع ) . اینطوری که شما میگی 3 تا رو بکنی تو یکی کیفیت میاد پایین یعنی دیگه کتابای جامع دیگه اصلا یعنی هیچ اینم مطمئن باش بیشتر از شما تست های الگو رو زدم (‌دیدن نه ! ) . (( دوست خوبم شما اگه گاج رو بگیرین امکان نداره تا روز کنکور کل مجموعه الگو رو نگیری )) ((برسی هات ناقصه دوست خوب من قشنگ تر برسی نکن )) بعد چطور وقتی خود شما این جملات رو می گی ، به من میگی که کتابم شاخ ترین تو ایرانه ! والا ما هم یه نظر دادیم و گفتیم انتخابش مشکلی نداره که یه دفعه بهمون حمله ور شدی . یعنی حق نظر برامون قائل نشدی و ما هم جواب دادیم . به نظر تو الگو خوبه به نظر من گاج . حالا باید چیکار کنیم ؟‌
      دوست خوب من انقدر که ادعاهای شما گوش فلک رو کر کرده ای کاش ی ذره از خودت ادب هم نشون میدادی
      در ضمن دوست با ادب من درس زیست شناسی با درس های دین و زندگی و زبان انگلیسی فرق میکنه کتاب جامع دین و زندگی کجا کتاب جامع زیست شناسی کجا
      زیست پره نکتس چطوری میخوان زیست رو با ی کیفیت خوب توی 1 کتاب جاش بدن ؟
      شما درس خون شما رتبه یکه کنکور شما سه بار کل کتابارو خوندی خوبه ؟ اره دوست خوبم ما داریم کتاب هارو نگاه میکنیم شما داری کتابارو میجویی
      بدبختانه عادت ما ایرانی هاست کا تلاش های دیگران رو پوچ میدونیم خودمون رو عالم به تمام معنا
      همون طور که توی جمله بالایی نوشتم که شما نخوندی متاسفانه هر کس نظر خودش رو داره ولی هیچ کس نباید برای بهتر نشون دادن منبع انتخابی خودش منبع های دیگه رو با ی سری دلایل مضحک تخریب کنه ( دقیقا همون کاری که شما داری انجام میدی )
      مثلا سر ریاضی تجربی اومده بودی ی سری مطلب راجب ریاضی جامع خیلی سبز نوشته بودی که ...
      حالا هم زیست نشر الگو
      در ضمن میشه شما اون مبحث از درس زیست شناسی رو که توی نشر الگو بیشتر تست هاش شمارشی هست رو با ذکر صفحه و مبحث بگی تا چند وقت دیگه که رسیدم تهران نگاه کنم
      دوست خوب من ی ذره ادبیات رو اصلاح کن حمله ور شدی یعنی چی ؟ متاسفم برات
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

ویرایش توسط Adam Hart : 17 مرداد 1394 در ساعت 10:29

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها
      دوست خوب من انقدر که ادعاهای شما گوش فلک رو کر کرده ای کاش ی ذره از خودت ادب هم نشون میدادی
      در ضمن دوست با ادب من درس زیست شناسی با درس های دین و زندگی و زبان انگلیسی فرق میکنه کتاب جامع دین و زندگی کجا کتاب جامع زیست شناسی کجا
      شما درس خون شما رتبه یکه کنکور شما سه بار کل کتابارو خوندی خوبه ؟ اره دوست خوبم ما داریم کتاب هارو نگاه میکنیم شما داری کتابارو میجویی
      بدبختانه عادت ما ایرانی هاست کا تلاش های دیگران رو پوچ میدونیم خودمون رو عالم به تمام معنا
      همون طور که توی جمله بالایی نوشتم که شما نخوندی متاسفانه هر کس نظر خودش رو داره ولی هیچ کس نباید برای بهتر نشون دادن منبع انتخابی خودش منبع های دیگه رو با ی سری دلایل مضحک تخریب کنه ( دقیقا همون کاری که شما داری انجام میدی )
      مثلا سر ریاضی تجربی اومده بودی ی سری مطلب راجب ریاضی جامع خیلی سبز نوشته بودی که ...
      حالا هم زیست نشر الگو
      در ضمن میشه شما اون مبحث از درس زیست شناسی رو که توی نشر الگو بیشتر تست هاش شمارشی هست رو با ذکر صفحه و مبحث بگی تا چند وقت دیگه که رسیدم تهران نگاه کنم
      بابا این علیرضا که خوب جواب میده. کجاش بی ادبه؟؟؟؟؟؟

I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باید بگم بحث مقایسه گاج و الگو خوب بود adm عزیز ادامه بده.به نظر شما الگو تغییرات رو برای کنکور 95 اعمال کرده؟نمیدونم پکیج 33 درصد آف رو بگیرم یا نه؟خودم آبی کانون و دریافت الان دارم که پارسال تستهاشون رو نرسیدم بزنم از بس مشغول خلاصه نویسی و نکته نویسی از روی دریافت و...بودم.به نظرتون الگو تمام تغییرات دوم و سوم رو اعمال کرده منظورم شکلهای جدید و..با تاکید روی شکلها هست راستش اگه آف تک جلدی خورده بود دوم رو میگرفتم بررسیش میکردم تا ببینم بقیه رو بخرم یا نه.ویرایش واقعی شده یا نه اما متاسفانه پکه و تا سه شنبه بیشتر نیست.
      (یعنی بازم آف اینجوری توی شهریور میخوره؟)

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام....
      من برای کنکور 94 گاج جامع داشتم کتاب خوبیه واقعا اما سطح سوالات تالیفی خیلی پایینه مگر سوالات کنکور و سنجش که همه میدونن سطح درک بالایی می خواد اما برای امسال دارم از الگو تست میزنم واقعا سطح سوالای الگو کجا و گاج کجا وقتی تستای الگو را می زنی واقعا احساس می کنی که ذهنت درگیر تست میشه اما گاج جملات کتاب با تغییر جزی توی گزینه های تست میده که درگیر تست نمیشه و تقریبا راحت میشه تستاش زد در کل مولف گاج جامع ایده ی دکتر عمارلو گرفته کسی که تستای دکتر عمارلو زده حتما به این نتیجه رسیده که یه پیشهناد حتما اگه تستای دکتر عمارلو دارید حتی اگه شده هم یه بار بزنید و تحلیل کنید خیلی خیلی بهتون کمک می کنه
      در کل یه جمع بندی اگر بخوام بکنم:
      کتاب درسی+گاج جامع+ سوالات آزمایشی کانون و گزینه دو===>مخ زیست
      کتاب درسی+الگو===>مخ زیست
      البنه هر کس نظر و راهکار خودش داره من که یک سال کنکور دادم به این نتیجه رسیدم
      موفق باشید...

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      باید بگم بحث مقایسه گاج و الگو خوب بود adm عزیز ادامه بده.به نظر شما الگو تغییرات رو برای کنکور 95 اعمال کرده؟نمیدونم پکیج 33 درصد آف رو بگیرم یا نه؟خودم آبی کانون و دریافت الان دارم که پارسال تستهاشون رو نرسیدم بزنم از بس مشغول خلاصه نویسی و نکته نویسی از روی دریافت و...بودم.به نظرتون الگو تمام تغییرات دوم و سوم رو اعمال کرده منظورم شکلهای جدید و..با تاکید روی شکلها هست راستش اگه آف تک جلدی خورده بود دوم رو میگرفتم بررسیش میکردم تا ببینم بقیه رو بخرم یا نه.ویرایش واقعی شده یا نه اما متاسفانه پکه و تا سه شنبه بیشتر نیست.
      (یعنی بازم آف اینجوری توی شهریور میخوره؟)
      ببین من اگه جای شما بودم حتما میگرفتم چون واقعا نشر الگو هیچ وقت دیگه از این تخفیف ها نمیزاره
      من خودم میتونم بهتون بگم این کتاب 100 % تطبیق داده شده با کتاب های جدیده ولی احتمال تغیر تو کتاب هست
      ولی کم هست ( به قول تبلیغ والیباله )
      در کل من اگه جای شما بودم حتما میخریدم
      (من خودم از قبل خریدم کتب زیست شناسی شو )

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مهر ماهم داره یه کتاب زیست جامع چاپ می کنه...هرچند مهرماه یکی درمیون کتاباش خوبن ولی امیدوارم کتاب خوبی باشه....
      کتابای زیست جدید داره تالیف میشه ولی فک کنم زیست 2 آقای نصیریان(با توجه به کتاب گیاهی شون)کتاب خوبی باشه...دوستان زیاد عجله نکنید و فعلا با منابع قدیمی سر کنید...

A SONG OF ICE AND FIRE

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست خوبم شما اگه گاج رو بگیرین امکان نداره تا روز کنکور کل مجموعه الگو رو نگیری ( ی روزه به این حرفم میرسی )
      تست های گاج به گرد پای الگو هم نمیرسه اصلا هیچ جوره نمیشه تست هاشونو با هم مقایسه کرد مخصوصا تست های اولای هر مبحثش
      پارسال که تست های این کتاب رو نگاه میکردم به خودم میگفتم اگه تست های کنکور مثل این باشه 100 زدن تو کنکور در دسرسه
      ولی الان ...
      دوست عزیز شما اولین نفری هستید که من می بینم اینقدر نظرش روی این کتاب منفیه...به نظرم مشکل اصلیتونم با جامع بودنشه و این که چرا فقط دو جلد کتابه!!؟درضمن نشر الگو برای شروع واقعا کتاب سنگینیه و تستای ترکیبی زیادی داره که اکثرا باید یه پیش زمینه ای از پیش داشته باشی تا بتونی با تستاش کنار بیای...ولی در کل دارید یه کم بی انصافی می کنید در حق گاج

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظرم هر دو کتاب , هم الگو وهم جامع گاج هردو به تناسب موقعیت فرد کتاب های عالی هستن , اما منظورم از موقغیت فرد:
      جامع گاج :بخاطر چینش تست های هر فصل که به 3 دسته تقسیم کرده ,برای کسی که در زیست شناسی ضعف داره عالی ترین انتخاب میتونه باشه تا فرد رو راه بندازه.
      الگو:همون طوری که مستحضرید اکثر کتاب های الگو دارای سطح بالایی هستن , زیستش هم مستثنی نیست , اما برای کسی جواب میده که تسلط نسبی بروی هر 3 کتاب زیست داشته باشه , برای کسی که تغییر رشته داده یا انچنان تسلطی در زیست نداره کاملا عکس عمل میکنه , بخاطر سوالات سطح بالاش میتونه طرف مقابل رو از اون درس زده کنه.
      جمع بندی : به تناسب وضعیت درسی خودتون کتاب بگیرین , که اگه غیر این باشه , فقط اون کتاب باعث تغییر دکوراسیون کتاب خونه تون میشه و استفاده دیگه نخواهد داشت.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      مهر ماهم داره یه کتاب زیست جامع چاپ می کنه...هرچند مهرماه یکی درمیون کتاباش خوبن ولی امیدوارم کتاب خوبی باشه....
      کتابای زیست جدید داره تالیف میشه ولی فک کنم زیست 2 آقای نصیریان(با توجه به کتاب گیاهی شون)کتاب خوبی باشه...دوستان زیاد عجله نکنید و فعلا با منابع قدیمی سر کنید...

درسته
      کتابای آقای تازه کار صاعد نصیریان هم فکنم عالی باشن
      چون ن کتاب ژنتیک مهرماه شون رو خوندنم و نکات ترکیبی خوبی توش بود
      تازه اول هر فصل اطلاعات خوبی درمورد اون فصل داده

I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب زیست جامع گاج اساسی ترین مشکلش اسون بودن تستاش هسا اما نشرالگو این کتاب بااینکه تست های سخت و خوبی پر از اشتباهات نگارشی هست گویا مولف کتاب در درس ادبیات بسیار ضعیف بوده اند و در ضمن تغیرات کتاب درسی نم انجنان اتمال نشده مثلا صفحه ۷۱ تست دومی نوشته به شکل تریکودینا در کتاب سال دوم دقت کنید تا به هلالی بودن شکل هشته پی ببرید گویا یادشون رفته این شکل تغیر کرده
      و از غلط های نگارشی هم نگم بهتره چون صفحه ای از این کتاب نیست که غلط نگارشی نداشته باشه جمله بندی نای کتاب هم فوق العاده بده مثلا صفحه۳۸ کوچکترین اندازه سلول باید به حدی باشد که بتواند به مقدار کافیdna پروتئین و و ساختار های لازم زیستن و تکثیر خود را جای دهد اینم شد جمله خود را جای دهد!!!!! در ضمن ای کتاب از بیشتر بدانید هم سوال داده

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi heydari نمایش پست ها
      دوست عزیز شما اولین نفری هستید که من می بینم اینقدر نظرش روی این کتاب منفیه...به نظرم مشکل اصلیتونم با جامع بودنشه و این که چرا فقط دو جلد کتابه!!؟درضمن نشر الگو برای شروع واقعا کتاب سنگینیه و تستای ترکیبی زیادی داره که اکثرا باید یه پیش زمینه ای از پیش داشته باشی تا بتونی با تستاش کنار بیای...ولی در کل دارید یه کم بی انصافی می کنید در حق گاج
      دوست خوبم بحث بنده سر بد بودن کتاب گاج نیست شما پست اول خودتون رو نگاه کنید نوشتین بهترین کتاب زیست شناسی طبق تحقیقات من جامع گاج هست من هم مخالف این جمله هستم چون بهترین کتاب نشر الگو هست چون سطح تستاش واقعا سنگینه و بهتر از گاج هست شما باید این رو هم در نظر بگیرین که ایا میتونی توی طول سال میتونید هم کتاب گاج رو بخونید هم نشر الگو رو
      به نظر من زیست شناسی شروع و پایان نداره شما با یک کتاب درسنامه دار عالی و با کتاب تستی میتونی توی هر سطحی که باشید خودتونو توی زیست شناسی قوی کنید کاری که خودم دارم میکنم
      باز تصمیم با خود شما ست

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حالا هم زیست نشر الگو
      شما هم که با همه مشکل داری.
      ...

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست خوبم بحث بنده سر بد بودن کتاب گاج نیست شما پست اول خودتون رو نگاه کنید نوشتین بهترین کتاب زیست شناسی طبق تحقیقات من جامع گاج هست من هم مخالف این جمله هستم چون بهترین کتاب نشر الگو هست چون سطح تستاش واقعا سنگینه و بهتر از گاج هست شما باید این رو هم در نظر بگیرین که ایا میتونی توی طول سال میتونید هم کتاب گاج رو بخونید هم نشر الگو رو
      به نظر من زیست شناسی شروع و پایان نداره شما با یک کتاب درسنامه دار عالی و با کتاب تستی میتونی توی هر سطحی که باشید خودتونو توی زیست شناسی قوی کنید کاری که خودم دارم میکنم
      باز تصمیم با خود شما ست
      هر کتاب تستی که تستاش سنگین باشه دلیل بر خوب بودنش چه بسا فردو زده کنه از درس نشر الگو هم مطالب رو الکی بزرگ کرده .. کلی هم غلط داره مثلا الان منی که میرم سوم میای دو تست بزنی میبینی کلمات و عباراتی که هنوز نخوندیو و تو اکثر تستاش هست ولی گاج طبقه بندی داره هم واسه تستای ترکیبی هم ترکیب با فصلای قبل و هم ترکیب با کل فصلا ..
      همچنین معمولا ما دو نوع تست داریم یکیش تستای جالبن و سخت که آدم کته یاد میگیره و کیف میبره یکیشم تستای مزخرفه که الکی یه چیزیو گنده کرده .. نمونه بارزش دیشب اومدم چن تا تست از فصل دوم زیست دو بزنم سوال داده سیمان دیواره سلولی از جنس چیست ؟ آخه نشر الگو عزیز سیمان یعنی چی ..

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن