درسته که دروس محاسباتیش سطح بالا هستن ولی به نظرتون بعضی سوالاش یکم فضایی نیستن؟ در من به عمومی ها هم زیاد توجه نمیشه
میشه خوبی هاشونو بگید
داداش این تاپیک مربوط به سال چهارم و کنکور بود بیشتر من سومم بازم مرسی
ببخشید چطور دفترچه رو گیر میارید؟
درسته که دروس محاسباتیش سطح بالا هستن ولی به نظرتون بعضی سوالاش یکم فضایی نیستن؟ در من به عمومی ها هم زیاد توجه نمیشه
میشه خوبی هاشونو بگید
داداش این تاپیک مربوط به سال چهارم و کنکور بود بیشتر من سومم بازم مرسی
ببخشید چطور دفترچه رو گیر میارید؟
سوال استاندارد و تقلب کمتر: گزینه2[
جامعه آماری:قلمچی
من قلمچی شرکت کردم در سوم و راضی نبودم اما در پیش دانشگاهیی خلی راضی بودم
بستگی داره تحلیل شما از استاندارد چیه؟
راستی دوستایی که میگن قلم چی سخت میاره و فضاییه بعضی سوالاش من درباره پیش قبول دارم که اینجوره ولی درباره سال سوم هم نظر خودم و هم نظر دوستام این هستش که سوالای به نسبت خیلی ساده تری داره در برابر سوالای پیش ایشون دارن درباره سال سوم حرف میزنن و سال سوم که ما دو سال پیش بودیم خیلی ازموناش راحت تر از ازمونای پیش دانشگاهیی بود
به نظرم مناسب ترین برای یه سال سوم قلم چی هستش صرفا به خاطر برنامه ریزی دقیقش
کنکوری های 95
تا اخر تابستون اگه سوالی داشتین خصوصی بپرسین در حد توانم جواب میدم
من تو ازمون های هر دو موسسه شرکت کرده بودم تا اخرش هم رفتم ...درکل سطح سوالات گزینه2 و کانون اختلاف زیادی ندارند در ازمون های موسسه ای شرکت کن به با برنامه ازمون هاش راحت باشی این از همه مهمتره بعد از اون جامعه اماری مهمه که ببینی واقعا سطح سوالات بالاست یا نه
کنکوری های 95
تا اخر تابستون اگه سوالی داشتین خصوصی بپرسین در حد توانم جواب میدم
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
می تونید دفترچه ر واز سایت های مختلف بخرید یا اگر دوستی داردید ک گزینه شرکت می کنه میتونید از اون بگیرید
*looking for..
**in niz bogzarad
بنظر من قلمچی خوبه سطحش تعجب میکنم که میگی سخته!!
البته درحد کنکوره
بنظر من گزینه 2 هم خوبه اما گاهی اوقات سوالاش با بی منطقی سخته.
در مورد سنجش هم بچه ها میگن (خودم ندیدم سوالاشو) از کنکور سطحش پایینتره (شاید بدرد تو که میگی واسه نهایی میخوای بخوره).
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
سلام داداش امیر
به نظر من گزینه دو خوبه
ولی باز خودت هر چی مصلحت میدونی
این نظر من بود
موفق باشی
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام دوست عزیز
اگر از من میپرسی طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم و هم از دوستان این انجمن کمک گرفتم و هم از معلم ها پرسیدم
اولین انتخاب میتونه سنجش باشه دومین انتخاب میتونه گاج باشه و بالاخره سومین انتخاب میتونه گزینه دو باشه:
البته از بین این سه گزینه گاج سطح سوالات بالا تری داره و نزدیک تر به کنکوره سنجش همم که از اسمش مشخصه برای تعاونی سازمان سنجش هست که سوالات خیلی شبیه تری به کنکور داره و گزینه دو بعد از این دوتا بهترین گزینه است حداقل تو ریاضی از همه ی اینا بالاتره
اما اگر برای امتحانات نهایی میخای بخونی گاج برو برای کنکور سنجش رو بهت پیشنهاد میکنم در ضمن گاج معدل بالای 19 رو بورسیه ی آزمون میکنه
بهت پیشنهاد میکنم قلم چی اصلا شرکت نکن اگر میتونی پک آزمون هاش رو بگیر توخونه تست هاشو بزن ولی به هیچ عنوان پولت رو به هدر نده
آگاهانه انتخاب کن تا پشیمون نشی
موفق باشی
در ضمن اگر میخای برای امتحانات نهایی 20 بگیری سوالات نهایی از 84 تا 94 خوب بخون و حلشون کن و به قول یکی از دوستان بخوردشون تا قاونجایی که حتی سوالات هم حفظ باشیوفقط قبلش حتما حتما از کتاب درسی استفاده کن جزوه ی معلم رو به قول دبیر فیزیکمون شوت کنید بره واسه ترم اول جزوه ی معلم رو بخونی دبرای نهایی فقط وفقط کتاب و سوالا تنهایی برای این میگم برو آزمو ن چون تو آزمون ها هم باید تمرکزت رو تکتک خط های کتاب درسی باشه و این میتونه کمکت کنه
ویرایش توسط MohammadMahdi14 : 19 مرداد 1394 در ساعت 14:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)