چیزی که من میدونم اینه که هر کار غیر عادی در سال کنکور عواقب خطرناکی از جمله دانشگاه غیر دولتی و سربازی داره پس برو مدرسه .... ضرر نمیکنی !!!!
چیزی که من میدونم اینه که هر کار غیر عادی در سال کنکور عواقب خطرناکی از جمله دانشگاه غیر دولتی و سربازی داره پس برو مدرسه .... ضرر نمیکنی !!!!
اول می خوام بگم برات یه تشکر بفرستم! ایناهاش:
http://www.pixiv.net/member_illust.p...st_id=33510768
والا من واقعا عزمم جزمه که مدرسه رو نرم و بخونم. حالاقضیه این جاست که اتفاقا منم شاگرد اول مدرسمون ام (خارجیا می گن valedictorian. خیلی هم دید منفی دارن نسبت به این جور آدما! البته این دید دوطرفهاس!). ولی خب مدرسه من تیزهوشانه و دولتی نیست، برای همین شاید خیلی هم حساس نباشن، و تازه هنوز ثبت نام من کامل هم نشده.
چون من سربازی رو معافم، فکر کنم داوطلب آزاد بهترین راه برای من باشه که تازه قانونی هم هست.
ولی خب اگه بشه با مدرسه کنار بیام به نظرم از همه بهتره! مثلا این داوطلب آزاد ترمیه و باید حتما بعضی کتاب ها رو برای ترم اول تموم کنی، که چون من تو خوندنم سمبل نمی کنم یه کم شاید اذیتم کنه (البته اگه مدرسه نرم به نظرم راحت بشه تمومشون کرد).
من حتی حاضرم همون مدرسه بمونم بخونم (این جوری تازه اون مشکل روحیه هم برات پیش نمیاد! مجبور می شی به خوندن!)، تو کتابخونه ای جایی. بدیش اینه که ما کتابخونه درست حسابی هم نداریم.
والا من نمی دونم ما چند روز تو هفته کلاس داریم و آیا کلاسای کنکوری هم داریم یا نه. مطمئناً کلاس اضافه داریم چون هر سال داشتیم (تیزهوشانه دیگه، بیشتر وقتت رو می گیره!). هیچ علاقه ای ندارم که برم سر کلاسای یه مدرسه دیگه. باز کلاسای مدرسه خودم یااقل 10 درصد بازدهی داره.
منم فکر کنم مشکل اصلی با بقیه بچه هاست. من همین الان یه دوستی دارم که گفته هر جوری هست همین مدرسه خودمون می مونه و بدون اجازه هم که شده جیم می کنه. کلا تو بچه هامون آدم پایه برای جیم زیاد داریم که خیلی هاشون هم اصلا برای درس جیم نمی کنن. همین امسال من و چند تا از بچه ها به بهانه المپیاد جیم میکردیم، یه سری آدم الاف هم می رفتن خونشون!
شما که با پدر و مادرا صحبت می کردی، واقعا خام می شدن و باور می کردن کار می کنی؟ بماند که آدمای این جوری باس برن «از راه دور»!
من خودم با مدرسه صحبت كردم (مدرسه نمونه) و اونا هم اجازه دادن،
رتبم هم شد 442 شد
به همه اونايي كه مدرسه فوق العاده ندارن توصيه ميكنم همينكار رو بكنن به هزار و يك دليل،
مدرسه اگه واقعا فوق العاده نباشه واسه يه شخص كنكوري ضرري بيش نيست...
می شه بپرسمچی بهشون گفتی که راضی شدن؟
واقعا مدرسه کلا الکیه. به نظر من بهترین کار اینه که خودت بخونی، سوالات رو یه جا بنویسی بعد اگه تونستی یه دو سه جلسه معلم خصوصی بگیری سوالات رو برطرف کنی. تازه سوالات رو از اینترنت هم می شه پرسید! بماند که بیشتر معلمای مدرسه وقت ندارن یا به هر دلیلی سوالات رو جواب نمی دن! کلا مدرسه فقط ضرره.
حالا اصن با مدرست حرف نزدی؟؟ شاید بدونِ چون و چرا قبول کنن که اینطور داری سخت میگیری...
بگو قبول بشم بنفع شمام هست،بگین از کلاساتونم استفاده کردم
برو مدرسه بزرگسال هم خرجش کمتره، هم کلاسی تشکیل نمیشه، هم امتحاناش هم کمکی داری....
من رفتم،راضی هم بودم.
یه چی تو مایه های مدرسه ی پیام نوره کتابو میگیری میخونی بعد میری رفع اشکال اگر دلت خواست،بعدشم آزمون
با دلام*_*
من گفتم اول یه کم اطلاعات داشته باشم بعد برم بحث کنم. شاید قبول کنن ولی خب من چشمم اب نمی خوره راحت قبول کنن. بعدشم اگه بشه راحت داوطلب آزاد گرفت خب من که سربازی ندارم می رم داوطلب ازاد می **** و خلاص. مدرسه هم اصلا بگه من همه کلاسا رو بودم! واسه من چه فرقی می کنه! بعدشم مدرسه دولتی تیزهوشان واقعا چه نیازی به خوب جلوه دادن داره؟
والا مدرسه ما این جوری راضی نمی شه (امسال مثلا رتبه های 29 منطقه 2 تجربی و 171 ریاضی از مدرسه ما بودن ). باید تعهدنامه رتبه زیر 10 بهشون بدم! ولی خب جای گفتن داره که مثلا من همین رتبه 171 رو می شناختم و اینا خودشون می خوندن نه این که مثلا معلم براشون معجزه کرده باشه. همین تابستون بچه هامون دارن کلاس بهترین معلم دیفرانسیل سهر رو می رن (طرف از اون اسم دار هاست!). چی کار می کنه حالا؟ فقط می شینه تست می نویسه پای تخته و وقت حل هم نمی ده و خودش حل می کنه و بعد هم مشق شب می ده. خب آقای محترم، یه کتاب آموزش نشرالگو یا یه گاج نقره ای همین کار رو بهتر هم انجام می ده! بدون وقت مرده! تازه این بهترین دبیر شهره! امسال سر کلاس دینی درباره حقوق طلبه ها صحبت می کردیم! یه تست هم نزدیم!
بعدشم بدی کار این جاست که من تنها نیستم و یه نفر دیگه هم به قول خودش عمرا بیاد مدرسه (مگه کلاس فیزیک!). المپیادی هم بود (41 مرحله 3 کامپیوتر شد و هی بهش ندادن). بعدشم اگه این تعهدنامه دقیقا چه تاثیری داره؟ یعنی مدرکت رو نمی دادن مثلا؟ یا صرفا نشریفاتی بود؟
با توجه به این خبر، منم باید همین کار رو بکنم...
آپدیت: این سایت می گه الان همه باید روزانه معمولی رو برن و هر جیم کردنی غیرقانونیه و اگه کشف بشه مدرکت رو نمی دن. نظر شما چیه؟ اصلا این سایت معتبره خبرش؟ به روزه؟
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2390047
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)