چه طور میشه پیش رو جیم کرد و کلاسها رو نرفت؟
من پسرم و مدرسه تیزهوشان میرم.
(خواهشا نگید روحیهات رو از دست می دی و این حرفا. من عزمم جزمه. مثل کوه! به نظرم اگه واقعا بتونم مدرسه رو جیم کنم شاید حتی جزو رتبه های برتر هم بشم!)
آپدیت: این سایت می گه الان همه باید روزانه معمولی رو برن و هر جیم کردنی غیرقانونیه و اگه کشف بشه مدرکت رو نمی دن. نظر شما چیه؟ اصلا این سایت معتبره خبرش؟ به روزه؟
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2390047
با تحقیقای خودم، به نظر این راه ها هست:
1- رشوه دادن به غیرانتفاعی ها (کسی می دونه ریسک این کار چه قدره؟)
2- صحبت کردن با خود مدرسه
(این راه واقعا می تونه مؤثر باشه؟)
3- داوطلب آزاد؟ این رو من اصلا نمی دونم شرایطش چه جوریه. اگه کسی می دونه بگه. فقط انگار این کار یه سال فرجه سربازی آدم رو می پرونه. ولی خود من شاید معاف بشم. راستی، کسی می دونه کی می شه برای معافی اقدام کرد و نتیجهاش کی میاد؟
3.5- مدرسه بزرگسالان؟
4- مشمول از راه دور شدن (کسی می دونه تو «از راه دور» چه قدر باید کلاس رفت؟ می شه همه کلاس هاشو جیم کرد؟)
(این معلولیت جسمی که می گه باید در چه حد باشه؟ من خودم چند تا انگشت کم دارم می تونم معلولیت بگیرم؟)
(از کجا می شه اطلاعات بیشتری در مورد این موضوعات گرفت؟ می شه به خود آموزش و پرورش زنگ زد؟ به کدوم قسمتش؟)
ماده7: افرادي كه داراي گواهينامه پايان تحصيلات دوره سه ساله آموزش متوسطه هستند ميتوانند با شرايط زير در دورهي پيشدانشگاهي آموزش از راه دور ثبت نام نمايند:الف) دسترسي نداشتن به واحدهاي آموزشي، دوري راه يا نبود رشته تحصيلي در محل سكونت به تشخيص كميسيون خاص ادارهي آموزش و پرورش محّل.ب) افرادي كه به دليل وجود شرايط خاص به شرح زير، امكان استفاده از آموزشهاي روزانه را ندارند:1- معلوليت جسمي: مدارك مربوط بايد به تأييد يكي از واحدهاي آموزشي استثنايي يا مديريت آموزش و پرورش استثنايي استان رسيده باشد.2- بيماري خاص و يا صعب العلاج: مدارك پزشكي مبتلايان بايد توسط كميسيون پزشكي منطقه تأييد شده باشد.3- تأهل: تصوير صفحات شناسنامه بايد توسط مدير مركز آموزش از راه دور با اصل تطبيق و تأييد شده باشد.4- الزام به حمايت از خانواده: ملاك تشخيص افراد موضوع اين بند، مجوز كميسيون خاص ادارهي آموزش و پرورش محل ميباشد كه به صورت موردي، صادر ميشود.