خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 51
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      ببینید مردم ترکیه هم مسلمانن و حجاب ندارن و اصلا حجاب رو برای زن واجب نمی دونن...

حالا اینکه شما میخواین از بروز اسلام سکولار در ایران جلوگیری کنین باید کلا بحث دیگه ای بشه
      در تایید سخنان دوستمون توجهتون جلب میکنم به مصاحبه اخیر یکی از ائمه جمع راجب حجاب:
      پایگاه تحلیلی خبری مشکین سلام � نظرات صریح آیت الله یثربی درباره حجاب زنان و اختلاس ها در دولت سابق
      بنده خدا میگه دوره پیامبر و ائمه هم حجاب اجباری نبوده...فک کن ما کاسه داغتر از آشیم رسمن...
      حالا حجاب برا هر کس داشتن و نداشتنش بحثی شخصیه و نظر من به شما ربط نداره و نظر شما به من اما اجباری بودنش یه چیزه جامع هستش و به همه از بزرگ تا کوچیک ربط داره
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت
      ویرایش توسط MajnOOn : 14 مرداد 1394 در ساعت 21:25

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      من نمیخام جلو کسی یا چیزی رو بگیرم !

ولی اگ کسی مسلمان باید بر اصول دینش عمل کنه ! در غیر این صورت دیگ فقط اسمش مسلمان و لی اعمالش نه !!

هر چی شما هم میگی درسته !
      من با این حرف خیلی موافقم

کسی که میگه مسلمونم ، باید به تمام احکام و قوانین دینش احترام بذاره و عمل کنه

از یه دسته آدم خیلی بدم میاد ...
      کسایی که از دینشون هرجایی ک دوس دارن (روزه گرفتن - برنامه های محرم و ..) انتخاب میکنن بعد میگن مثلا من به حجابش یا محرم نامحرمش اعتقاد ندارم

خو عزیز من خودتو مسخره کردی یا دینتو ؟ !

اگه مسلمونی ک به وظیفت عمل کن ، اگه نمیکنی خوب دیگه اسم مسلمون چیه روت؟!!!

نه فقط راجع ب مسلمونا .. تو همه دین ها...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      در تایید سخنان دوستمون توجهتون جلب میکنم به مصاحبه اخیر یکی از ائمه جمع راجب حجاب:
      پایگاه تحلیلی خبری مشکین سلام � نظرات صریح آیت الله یثربی درباره حجاب زنان و اختلاس ها در دولت سابق
      بنده خدا میگه دوره پیامبر و ائمه هم حجاب اجباری نبوده...فک کن ما کاسه داغتر از آشیم رسمن...
      حالا حجاب برا هر کس داشتن و نداشتنش بحثی شخصیه و نظر من به شما ربط نداره و نظر شما به من اما اجباری بودنش یه چیزه جامع هستش و به همه از بزرگ تا کوچیک ربط داره
      بحث سره اجباری بودنه حجاب نیست
      اجبار حجاب یک کار بسیار بد بود که اثراتش در جامعه فراگیر شده
      ما داشتیم در مورد تغییر عقاید در دانشگاه بحث میکردیم ...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه توضیحی راجع به اسلام بدم که بعضی دوستان دارن میگن اگه مسلمونی پس باید فلان کار و فلان چیزو انجام بدی و فقط نمیشه محرم و روزه رو قبول کنی

اسلام دین بزرگی که پس از پیامبر به دوشاخه کلی شیعه و سنی تقسیم شد و شیعه و سنی باز خودشون گروه های مختلفی رو دارن
      اونچه که هست برداشت ها از دین اسلام کاملا فرق داره ... و تنها چیز مشترک بی این اقوام قرآنه که تفاسیرشون به کلی باهم فرق داره
      اما بعد
      چون شما در اسلام یه عقیده داری نمی تونی بگی فلان عقیده مسلمون نیست و اگر هست بیاد و اینکارارو انجام بده

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      یه توضیحی راجع به اسلام بدم که بعضی دوستان دارن میگن اگه مسلمونی پس باید فلان کار و فلان چیزو انجام بدی و فقط نمیشه محرم و روزه رو قبول کنی

اسلام دین بزرگی که پس از پیامبر به دوشاخه کلی شیعه و سنی تقسیم شد و شیعه و سنی باز خودشون گروه های مختلفی رو دارن
      اونچه که هست برداشت ها از دین اسلام کاملا فرق داره ... و تنها چیز مشترک بی این اقوام قرآنه که تفاسیرشون به کلی باهم فرق داره
      اما بعد
      چون شما در اسلام یه عقیده داری نمی تونی بگی فلان عقیده مسلمون نیست و اگر هست بیاد و اینکارارو انجام بده
      برادر من !پس شما میگی به کلی تمام احادیث و نهج البلاغه و .... اینا اشتبا گفتن دیگ ؟؟

اگ من پیرو شما باشم ولی خلاف دستور تو عمل کنم پس دیگ این چه پیروی ؟

در مورد بحثمون هم حرف من اینه تا وقتی افراد جامعه با هم تضاد دارن و هم دیگرو با ی سری حرف سرکوب میکنن این تهاجم فرهنگی هس !!

وقتی تو کشور ما به عقاید هم احترام بزاریم و دوستیمون بر اساس عقاید نباش دیگ نیاز نیس وقتی میخای با کسی دوست شی یا حتی ازدواج کنی عقاید خودتو عوض کنی !!

حرف شما رو هم درک میکنم !

یا علی

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      چقدتاحالاکه ازدانشگاه میره موفق بودین تو حفظ شئونات اسلامی؟
      آدم باش همین

7. Top | #22
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      یه جمله شنیدم که میگه:

به افتخار اون پسری که تو کلاس دخترا پیش اون میشینن، نه به خاطر اینکه جذابه، نه، فقط به خاطر اینکه کنارش احساس امنیت میکنن.

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      یه جمله شنیدم که میگه:

به افتخار اون پسری که تو کلاس دخترا پیش اون میشینن، نه به خاطر اینکه جذابه، نه، فقط به خاطر اینکه کنارش احساس امنیت میکنن.
      احساس امنیت تو کلاس؟

اونم پسر احساس امنیتشو از دختر بگیره؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا74. نمایش پست ها
      چقدتاحالاکه ازدانشگاه میره موفق بودین تو حفظ شئونات اسلامی؟
      ما یه فامیل دختر داشتیم که خیلی مذهبی بود، حتی نماز شب هم بعضی وقت ها میخوند، ولی، اصلا صبر نکرد که مهر بشه و دانشگاه ها شروع بشن، از همون روز بعد کنکور شروع کرد و کلا ...، دیگه بقیشو نمی گم که بیشتر از این ناراحت نشین.

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      ما یه فامیل دختر داشتیم که خیلی مذهبی بود، حتی نماز شب هم بعضی وقت ها میخوند، ولی، اصلا صبر نکرد که مهر بشه و دانشگاه ها شروع بشن، از همون روز بعد کنکور شروع کرد و کلا ...، دیگه بقیشو نمی گم که بیشتر از این ناراحت نشین.
      دانشگاه نیست که...فساد خونس....

دانشگاه ازاد ما کنار قبرستونه....عوض اینکه حیا کنن....یه چندتا دختروپسرو توی قبر گرفته بودن....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بعضیا واقعا دانشگاه وبا عروسی رفتن اشتباه گرفتن
      دختره صبح ساعت6بلند میشه تا8 فقط آرایش میکنه
      سومین روز از دانشگاه ،تو کلاسمون یه دختر پسری باهم دوست شدن، حالا سوژه کل کلاسن

خدایا ما رو به حال خودمون تنها مگذار
      میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
      کفش هایــــم را بپــوش
      راهـــم را قــدم بزن
      دردهایـــم را بکــش
      سـال هایـم رابگـذران
      بعـــد قضـاوت کن...!!!

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یکی از دوستام که داره دانشگاه تهران پزشکی میخونه میگفت که چهره دختره از جشن قلم چی با ورود به دانشگاه خیلی تغییر کرده بود جشن قلم چی حدودا مرداد ماه برگزار شد برای رتبه های برترهای شهرمون که ماشالله 4 تا پزشکی تهران داشت , تو این فاصله تا مهر ماه میگفت تو دانشگاه من نشناختمش اون بهم سلام کرد بعد که دقت کردم دیدم این که همشهری خودمونه

گزارش رسیده رتبه های زیر 10 تجربی دختر امسال که تو تهران میخونن تشخیصشون بسی سخت شده

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چرا بعضیا مون تا شرایط زندگی عوض میشه ، عوضی میشیم؟؟!!!!

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدایی من فک نمیکردم با دانشگاه رفتن تو این مدت کم انقد روحیاتم عوض بشه واقعا بچه های دانشکدمون معرکس از لجاظ کلام ورفتار حجاب خبری از جلف بازی و انطور کارا نیست کارکنان فوق العاده متشخصی داره و جو کلاسا خیلی خوبه احساس امنیتو ب راحتی حس میکنی
      دانشگاه خوب واقعا ی نعمته

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      شما پزشکی ایران بودی؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن