خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 51 از 51
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      وقتی کسی یه سری عقاید رو واسه خودش درنظر میگیره و یه سری باور هایی رو واس خودش داره..هیچ چیز و هیچکس نمیتونه اونو عوض کنه.

مگر اینکه اون باور و عقیده نتیجه ی فکر خودش نباشه و از روی اجبار یا مصلحت اون رو قبول کرده..

چون فکر نکنم کسی بتونه عقایدش رو به راحتی عوض کنه!
      شما ظاهرا فعلا کنکوری هستین
      ان شالله سال آخر دانشگاه عقایدتون رو یک چک کنید و فلش بک بزنید بهش اگر هیچ تغییری در باورهاتون ایجاد نشده بود دیگه اون موقع حرفی نیست

باید توی شرایط قرار بگیرید بعد تصمیم بگیرید

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      شما ظاهرا فعلا کنکوری هستین
      ان شالله سال آخر دانشگاه عقایدتون رو یک چک کنید و فلش بک بزنید بهش اگر هیچ تغییری در باورهاتون ایجاد نشده بود دیگه اون موقع حرفی نیست

باید توی شرایط قرار بگیرید بعد تصمیم بگیرید
      خیلی خوبه که با سن کمت انقد روشن فکری

اما من به اندازه ی کافی تجربه دارم و تو اطرافیان دیدم که بدونم چطور رفتارم متعادل باشه...

اکثرا اگه دیده باشی کسایی عقایدشون عوض میشه که مذهبی هستن!
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      خیلی خوبه که با سن کمت انقد روشن فکری

اما من به اندازه ی کافی تجربه دارم و تو اطرافیان دیدم که بدونم چطور رفتارم متعادل باشه...

اکثرا اگه دیده باشی کسایی عقایدشون عوض میشه که مذهبی هستن!
      لاله خانوم من اون بالا هم گفتم صرفا منظورم عقاید مذهبی مثل حجاب و ... نبود من بیشتر هدفم رفتار اجتماعی و روابط اجتماعی بود که خواه ناخواه عوض میشه هر چقدرم مواظب باشید و متعادل , محیط و شرایطش این دو مورد رو تغییر میده وگرنه عقاید بنیادی هر کس مانند حجاب و دین و ... که تغییر ناپذیر هست

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      لاله خانوم من اون بالا هم گفتم صرفا منظورم عقاید مذهبی مثل حجاب و ... نبود من بیشتر هدفم رفتار اجتماعی و روابط اجتماعی بود که خواه ناخواه عوض میشه هر چقدرم مواظب باشید و متعادل , محیط و شرایطش این دو مورد رو تغییر میده وگرنه عقاید بنیادی هر کس مانند حجاب و دین و ... که تغییر ناپذیر هست
      اولین پستی که از من نقل گرفتی رو دوباره بخون..لازم شد!

من اونجا راجب چادر صحبت کردم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

5. Top | #50
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      البته دانشگاهو محیطشو فقط نباید به عنوان ی محیط منفی نگاه کنیم ! خیلی ها هم هستن ک قبل از دانشگاه رفتارای نامناسبی دارن ! ولی با ورد ب محیط دانشگاه خودشون رو اصلاح میکنن !!!

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آخه دانشگاه که جای فشن و مزون نیست که مساله لباس باشه. دانشجوهای آمریکایی خودشون رعایت میکنن نه اینکه زور بالاسرشون باشه شرط میبندم اصلا خبر ندارن خیلی هاشون از قوانین لباس پوشیدن.

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن