خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 68
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Penintent نمایش پست ها
      سلام دوستان...
      همینطور که میدونید حجم مطالب فیزیک کنکور بسیار زیاده و همینطور نسبتاً سخت!
      و همینطور که میبینیم تو کنکور سراسری میانگین بسیار پایینی داره!!حتی گفته میشه که میانگین درصد 1000نفر برتر کنکور94تجربی(رتبه های زیر 1000) به کمتر از 50% میرسه!
      و این نشون میده نمیشه به خیلی از سوالات جواب داد و....
      همینطور که میدونید خیلی از کنکوری ها مطالعه رو از مهروماه بصورت جدی شروع میکنند و با شرکت در آزمون های آزمایشی(از مهر)آموخته های خود را میسنجند!
      ولی باتوجه به بودجه بندی آزمون ها تقریبا در بیشتر موارد حجم مطالعاتی فیزیک به حدی است که بسختی میشه اون مطلب رو برای اون آزمون جمع و جور کرد؟!
      بهترین کار در این شرایط چیست؟!
      میتونیم فیزیک رو از همین اول گزینشی بخونیم!!و به جای این که تقریباً همه ی مباحث رو با عمق 30/40 درصد بخونیم،
      بیایم یک سری مباحث رو گزینش کنیم و اون رو باتجه به زمان بیشتری که داریم با عمق و کیفیت خیلی بالاتر مطالعه کنیم!!
      یعنی تنها مطالب مهم و تست خیز را انتخاب کنیم و قید بعضی از مطالب سخت و طولانی و... رو بزنیم!
      دوستان نظرتون در رابطه این طرح چیه؟
      به نظر شما برای گزینش مطالب،بهتره کدام مباحث رو انتخاب کرد؟

(پ.ن:دوستان این شرایط برای داوطلبان نسبتا عادی و تقریبا ضعیف در درس فیزیک صدق میکنه!پس نیاید بگید ما که خوندیم!میشه کل مباحث رو 5 دور خوند و...دوستان دقت کنید فرض ما داوطلبی است که برای اولین بار میخواد مباحث فیزیک کنکور رو کارکنه)

لطفا صاحب نظران باتجربه در این موضوع،شرکت کنند.
      بـا تـشـکـر
      باسلام. از سال اول نور هندسی از کتاب فیزیک 1خیلی سبز نوشته احمد مصلایی خوب توضیح داده،گرما و فشار از سال دوم کافیه با گاج پایه،از سال سوم مباحث مربوط به خازن و مقاومت ،از سال چهارم هم فقط پیش 2 را بخونید کافیه. دوست خودم فقط همینارو خوند البته سوم و پیش 2 را از رمزینه سال بسال خونده بود(الان تجدید چاپ نمیشه و باید دست دومشو پیدا کنیم که خودمم پیدا نکردم متاسفانه).ایشون با همینا حدود 60 درصد فیزیک زد و الان سال دوم پزشکی اهوازه.میگفت هرچی فیزیک زده از سال سوم و پیش دو بوده بیشترش و بیشتر درصدخودشو مدیون کتابهای رمزینه میدونه.همین جا از دوستانی که رمزینه های سال بسال رو حتی دست دوم سراغ دارند خواهش میکنم بمن اطلاع بدن.خیلی ممنون میشم.

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام.
      بچه ها بطور کلی برای خوندن فیزیک باید پایتون عالی باشه وگرنه اینگار هیچی نفهمیدی.

باید از صفر شروع کرد و به بیست رسید البته مفهومی باشه.

برای پایه از کتاب گاج و ...ودراخر هم خیلی سبز استفاده میکنم.

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما راحت وقت کردید فیزیک رو بخونید؟پایه درسی فیزیک تون در چه حدی بود؟
      فکر نمیکنم دیگه فیزیک همه مطالبش ترکیبی باشه!؟
      اره من تا قبل از عید اصلا و به هیچ وجه شبا درس نمیخوندم وحتی بعضی مواقع تا یه هفته هم پیش اومد که کلا درس نخونم.اما باز از اول مهر تا عید تونستم فیزیکو بخونم بدون تست و مطمئنا اگه تو این شیش ماه،شبا فقط دو ساعت تست فیزیک و شیمی میزدم درصدام خیلی بهتر میشد.

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان...
      همینطور که میدونید حجم مطالب فیزیک کنکور بسیار زیاده و همینطور نسبتاً سخت!
      و همینطور که میبینیم تو کنکور سراسری میانگین بسیار پایینی داره!!حتی گفته میشه که میانگین درصد 1000نفر برتر کنکور94تجربی(رتبه های زیر 1000) به کمتر از 50% میرسه!
      و این نشون میده نمیشه به خیلی از سوالات جواب داد و....
      همینطور که میدونید خیلی از کنکوری ها مطالعه رو از مهروماه بصورت جدی شروع میکنند و با شرکت در آزمون های آزمایشی(از مهر)آموخته های خود را میسنجند!
      ولی باتوجه به بودجه بندی آزمون ها تقریبا در بیشتر موارد حجم مطالعاتی فیزیک به حدی است که بسختی میشه اون مطلب رو برای اون آزمون جمع و جور کرد؟!
      بهترین کار در این شرایط چیست؟!
      میتونیم فیزیک رو از همین اول گزینشی بخونیم!!و به جای این که تقریباً همه ی مباحث رو با عمق 30/40 درصد بخونیم،
      بیایم یک سری مباحث رو گزینش کنیم و اون رو باتجه به زمان بیشتری که داریم با عمق و کیفیت خیلی بالاتر مطالعه کنیم!!
      یعنی تنها مطالب مهم و تست خیز را انتخاب کنیم و قید بعضی از مطالب سخت و طولانی و... رو بزنیم!
      دوستان نظرتون در رابطه این طرح چیه؟
      به نظر شما برای گزینش مطالب،بهتره کدام مباحث رو انتخاب کرد؟

(پ.ن:دوستان این شرایط برای داوطلبان نسبتا عادی و تقریبا ضعیف در درس فیزیک صدق میکنه!پس نیاید بگید ما که خوندیم!میشه کل مباحث رو 5 دور خوند و...دوستان دقت کنید فرض ما داوطلبی است که برای اولین بار میخواد مباحث فیزیک کنکور رو کارکنه)

لطفا صاحب نظران باتجربه در این موضوع،شرکت کنند.
      بـا تـشـکـر
      خواهشا موضوع نا مرتبط با تاپیک ندید در مورد روش مطالعه ی دروس حتما یه تاپیک جدید خواهیم داشت
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مرسی سعید پرفکت بود
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      خواهشا موضوع نا مرتبط با تاپیک ندید در مورد روش مطالعه ی دروس حتما یه تاپیک جدید خواهیم داشت
      کار من نبوده!!
      تایپیک من ر. با شما ادغام کردن!!!نمیدونم چرا؟؟
      مگه فروم صاحاب نداره!!اینا چیکار میکنن!؟

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کار من نبوده!!
      تایپیک من ر. با شما ادغام کردن!!!نمیدونم چرا؟؟
      مگه فروم صاحاب نداره!!اینا چیکار میکنن!؟
      موضوع منو شما که هیچ ربطی بهم نداره کی اینکارو کرده؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موضوع منو شما که هیچ ربطی بهم نداره کی اینکارو کرده؟
      بله!!من چه میدونم!!همین مسئولین انجمن که پست اسپم حذف میکنن و ...!!بیشعورها!
      در هر صورت من از شما عذر میخوام! میدونی که مملکت صاحب نداره!اینجا که سهله!

9. Top | #39
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در مورد برنامه ی طولانی مدت هم میشه توضیح بدین؟

یه مشاوری میگفت ما از الان تا کنکورو 4 قسمت میکنیم
      که هر قسمت مربوط به یه چیزیه(لابد آموزش و تست و مرور و اینجورچیزا بوده منظورش)

این با برنامه کانون مشکلی نداره؟

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      در مورد برنامه ی طولانی مدت هم میشه توضیح بدین؟

یه مشاوری میگفت ما از الان تا کنکورو 4 قسمت میکنیم
      که هر قسمت مربوط به یه چیزیه(لابد آموزش و تست و مرور و اینجورچیزا بوده منظورش)

این با برنامه کانون مشکلی نداره؟
      یکمی صبر داشته باشید برنامه ی بلند مدت و روزانه و هفتگی هم در تاپیک های جدیدم خواهد اومد....فقط اون 4 قسمتو بگم که هر کسی یه سلیقه ای داره ولی نیازی نیست که بگیم چند قسمت میکنیم...ایشون یک بار یادگیری و خوندن رو یک قسمت کردن...بعدش مرور و تست زنی...بعدش جمع بندی و بعدش حل سوالات کنکوره احتمالا که مال من فرق داره با ایشون...حالا خواهم گفت
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      up
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #42
      x 3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      دمت گرم

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      up
      سلام آقا سعید ممنون از زحماتتون (: مطلب جدیدی به متن اضافه کردید؟

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.Samira نمایش پست ها
      سلام آقا سعید ممنون از زحماتتون (: مطلب جدیدی به متن اضافه کردید؟

تست زنی اموزشی یکمی مرتب تر شده..
      ویرایش توسط Saeed735 : 15 شهریور 1394 در ساعت 14:55

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سوالی بود در خدمتم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

quot، فقط، فیزیک، فیزیک کنکور، فرض، قلم، قید، قبل، قسمت، لازم، لطفا، مفید، من، مهم، مهروماه، مونده، میکنند، میکنه، میانگین، میخوام، میخواد، میشه، مباحث، مبحث، مدت، مرور، مربوط، مشکل، مطلب، مطالب، مطالعه، مطالعاتی، نفر، نمیشه، چند، نه؟، چیه؟، نیاز، نیست، چیست؟، نکته، نشون، چطور، چطوری، نظرتون، همه، همیشه، همایش، همراه، ها، های، هر، هست، ولی، ومرور، یه، یک، کل، کلی، کمک، کمتر، کنیم، کنید، کنکور، کنکور سراسری، کنکوری، که، کار، کتاب، کتاب کمک آموزشی، کتابهای، کتابو، کدام، کردن، کرد؟، گفته، گزینه، گزینش مطالب فیزیک کنکور!، پیش، پس، آموزشی، آیا، آخر، آزمون، آزمایشی، الان، انتخاب، انجام، اول، اولین، اون، این، اگه، اگر، اختصاصی، از، است، اصلا، بندی، بهتر، بودن، بودجه، بیشتر، بگید، با، بالاتر، باید، بار، باشه، بخونم، بخونیم، بخش، بدم، برای، برتر، بسیار، بسته، بشه، بعضی، تو، توضیح، تاپیک، تجربی، تست، جمع، جواب، جور، جای، جدی، جزوه، حل، حالا، حتی، حجم، خلاصه، خوندن، خواب، خوب، خود، خیلی، دقیقا، دقت، دوم، دوباره، دور، دوستان، دینی، داوطلبان، داده، داره، داریم، در، دروس، درس، درس به درس، درسی، درصد، رو، روش، ریاضی، راهنمایی، رابطه، رتبه، زمان، زیر، زیست، زبان، زدن، سوال، سوالات، سخت، سراسری، سراغ، شما، شیمی، شدن، شروع، شرکت، شرایط، صاحب، ضعیف، طرح

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن