نوشته اصلی توسط
@@SoRoUsH@@
سلام
دوستان من زیاد وقت ندارم و امسام میرم چهارم تجربی(تا سوم رشته ریاضی بودم)الان به فرض میگم یکی از مشکلاتم روتو درس فیزیک:
من کتاب تست فیزیک خیلی سبز دارم..خدایی راضیم ازش ولی یه مشکل که داره(حالا احتمالا نقطه قوتشم همینه)اینکه خیلی تستای رنگارنگ داره ومن میشبنم دونه دونه هرکدومو حل میکنم و از لحاظ فهمیدنشونم دچار مشکل نمیشم...ولی مشکل اصلی اینه که وقتمو به شدت میگیره یعنی من از اول تابستون تا الان تقریبا یک و نیم فصل فیزیک۳ رو خوندم(تمام تستاشو حل کردم و فول فول)الان من نمیدونم ایا باید برای فیزیک۲ یا ریاضی هم به همین روال پیش برم و کل تستای کتابو بزنم یا اینکه چمیدونم سه-چهارتا رو بزنم بسه..واقعا گیج شدم
از یه طرف رفته بودم ابی قلمچی دوستمو گرفته بودم و تستاشومیدیدم مختصر مفید بود مطالب مهمو فقط داشت(ولی خییلی سبز میدونید از کنکورای کانادا و کشورای دیگه هم میاره تست!)حالا بگم من تمام تستای ابی قلمچی رو بدون حتی یه اشتباه جواب دادم!یعنی صد در صد
الان واقعا موندم که ایا دارم یا با خیلی سبز وقتمو تلف میکنم یا همین روندی که رفتم خوبه(با توجه به اینکه از دوم فقط زیستشو دارم دور دوم رو تموم میکنم و درس ۵م و از سوم فصل ۱ شیمی فول+زیست دور دوم فصل ۳ فول+انگلیسی فصل۱ فول+دینی درس ۵فول+ادبیات درس۶فول خوندم و دیگه چیزی نخوندم و توی تابستونم قلمچی نیستم و از مهرمیرم...کلا خیلی کم خوندم؟چجور خوندم؟)
دوستان تو این زمینه خیلی نیاز به راهنمایی دارم تورو خدا کمکم کنید گیجگیج شدم
واقعا ازتون مممنونم دوستان