خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 68
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

ما آریایی هستیم، ما خوبیم، ما بهترینیم

محمد صفا جویی در روزنامه قانون نوشت:ما خوبیم. ما بهترینیم. اصولا نژاد آریایی- همان طور که مرحوم هیتلر نیز اشاره کردند- نژاد برتر است و ما هم آن‌طور که از شواهد بر می‌آید به گفته ایشان معتقدیم. اگر نبودیم، پس از برنامه پنجشنبه شب خندوانه، نمی‌رفتیم در پیج رامبد جوان به افغان‌ها و دست اندرکاران برنامه بد و بیراه بگوییم. اما راستش الان که نگاه می‌کنم می‌بینم اگر بخواهیم منطقی و منصفانه به ماجرا نگاه کنیم، این فقط ماییم که در دنیا خوب مانده‌ایم. هر جای جهان را که نگاه می‌کنی، مشکلات و خصوصیات منفی عمده‌ای به چشم می‌خورد. برای اینکه صحت گفتار من و آنهایی که فحش دادند مشخص شود، خصوصیات مردم نقاط استراتژیک جهان را از شرق به غرب با هم مرور می‌کنیم.

چین و حومه: گفتن ندارد. هم چینی‌ها و هم همسایگان‌شان یک مشکل عمده دارند. همه شان شبیه هم هستند یعنی یک مشت چشم خطی که معلوم نیست کی به کی است و در خانه‌شان، چه کسی با چه کسی صمیمی‌تر است. ضمن اینکه در مذمت چینی‌ها همین بس که تولید کننده جنس چینی هستند. با موفقیت‌های‌شان و اینکه نبض اقتصاد جهان را زیر دست دارند کاری نداریم؛ من حاضرم یک دست نداشته باشمولی آن شکلی نباشم.

هند: هندی‌ها که خوراک خنده هستند. می‌گویند در هندوستان با وجود تنوع بسیار زیادِ قومی و اعتقادی، اتحادی وجود دارد که نظیرش را در کمتر جایی شاهدیم و همین باعث شده در حال حاضر آنها در برخی زمینه‌های اساسی جزو کشورهای توسعه یافته باشند. ولی اینها را ولش کنید؛ آخر «نهی، نهی» هم شد کار؟ من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی وقتی از کسی خوشم میاد درخت رو بغل نکنم.

ترکیه: ترکیه که مال خود ما بوده و خیلی نیازی به بررسی ندارد. این کشور هر چه دارد مال زمانی است که تحت سلطه ایران بوده است. اینکه الان پیشرفت کرده و در برخی زمینه‌ها از جمله پوشاک حرف اول را در منطقه می‌زند چه اهمیتی دارد؟ من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی نام موزیسین محبوبم تارکان نباشد.

اروپا: اروپا که کلا جای سرد و یخی است. این‌طور که من شنیدم آنجا آدم‌ها درست به یکدیگر ابراز احساسات نمی‌کنند و چیزی به اسم خانواده عملا وجود خارجی ندارد. هوا هم همیشه ابری است و آدم دلش می‌گیرد. بعد تازه اکثر اینها وقتی می‌روند دستشویی درست خودشان را نمی‌شویند که این نشان از کثیف بودن جسمی و به تبع آن روحی آنها دارد. من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی شیلنگ داشته باشم.

قاره آمریکا: این قاره از بالا تا پایینش مشکل دارد. آن از برزیلش، این هم از خود آمریکایش. فساد کل این قاره را دربرگرفته و این از فیلم‌ها وکلیپ‌هایی‌ که در آن مناطق تولید می‌شود، مشخص است. من حاضرم یک دست نداشته باشم ولی فاسد نباشم.

پ.ن: دیدید؟ فقط ما خوبیم. هیچ ربطی هم به مسائل ریسیستی و این قرتی بازی‌ها نداشت. خیلی منطقی تحلیل کردیم. به نظرم همین حالا وقتش فرا رسیده که برویم در پیج همه آدم‌های غیر ایرانی در دنیا و بهشان فحش پدر و مادر و خواهر و برادر بدهیم.
      امضا: چرت نویس

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همین که جامعمون داره به حدی از شعور میرسه که دیگه خودشو باهوش ترین مردم دنیا و با فرهگ ترین مردم دنیا نمیدونه خودش جای شکر داره...
      شاید کسی ازین پستم تشکر نکنه همونطور که از پست استارتر تشکر نکردن اما من ترجیح میدم حقیقتو بگم...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      همین که جامعمون داره به حدی از شعور میرسه که دیگه خودشو باهوش ترین مردم دنیا و با فرهگ ترین مردم دنیا نمیدونه خودش جای شکر داره...
      شاید کسی ازین پستم تشکر نکنه همونطور که از پست استارتر تشکر نکردن اما من ترجیح میدم حقیقتو بگم...
      والا ما همه انسانیم و برابر داش حالا یکی سفیده یکی سیاه ، یکی قد بلنده یکی قد کوتاه ، یکی چشم بادامیه یکی نه و یکی .... و یکی ....
      منکه به شخصه حالم از هر کی بخواد بگه من نژاد برترم و نژاد پرست باشه و واسه خودش نوشابه باز کنه! و اینا حالم به هم میخوره
      شیطان اولین نژاد پرست عالم بود که گفت : من از آتشم و او (انسان) از خاک و ...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همه ی اینارو تو روزنامه نوشته بودن؟باورم نمیشه
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بهترین نژاد وجود نداره...هممون بهترینیم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      همه ی اینارو تو روزنامه نوشته بودن؟باورم نمیشه
      طرف تو روزنامه گفته : ما بهترینیم و ... این نویسنده هم اومده مقایسه کرده و به حالت کنایی وگرنه این تو روزنامه چاپ نمیشه

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      تاپیکو خوندی داش ؟ چی نوشتم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وقتی "ترین" مطرح میشه خیلی مسائل کدر میشه برای اینجا مثلا انسانیت

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      طرف تو روزنامه گفته : ما بهترینیم و ... این نویسنده هم اومده مقایسه کرده و به حالت کنایی وگرنه این تو روزنامه چاپ نمیشه
      آهااااااااااااااا.....خب نمیشه گفت که بدم هستیم.هر نژادی خوب و بد داره و هرکس از نژاد خودش طبیعتا طرفداری میکنه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظرم اینجور بهتره: "هممون برابریم"

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      البته به غیر از نویسنده روزنامه که گفته ما نژاد برتریم

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      این حالت عصبیت، در میان بعضی از اقوام صورت شدیدتری دارد؛ از جمله، گروهی از عرب که به تعصب معروف و مشهورند و در این آیات معرفی شده اند.

تعصب عرب جاهلی تا آن حد بود که اگر قرآن بر غیر عرب نازل می شد، هرگز به آن ایمان نمی آوردند.در روایات اسلامی نیز تعصب به عنوان یک صفت مذموم به شدت نکوهش شده است؛

تا آنجا که در حدیثی از پیامبر اسلام(ص) می خوانیم:« کسی که در قلبش به اندازه ی دانه ی خردلی عصبیت باشد، خداوند روز قیامت او را با اعراب
      جاهلی محشور می کند »

امام صادق(ع) در تفسیر این آیه فرموده است: « اگر قرآن بر عجم نازل شده بود، عرب به آن ایمان نمی آورد؛ ولی قرآن بر عرب نازل شد و عجم به آن ایمان آورد و این فضیلتی برای عجم است.»

تفسیر نمونه،جلد 15، صفحه ی 353

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      تاپیکو خوندی داش ؟ چی نوشتم
      مگه میشه نخونده نظر بدم؟؟؟؟؟؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مگه میشه نخونده نظر بدم؟؟؟؟؟؟
      خب پس لابد به این نتیجه هم رسیدی که منظور تاپیک اینه هی نگیم ما بهترینیم ما بهترینیم باید ببینیم الان چی هستم ..نتیجه گیری کلیش تو پ.ب زیرش هست

15. Top | #15

نمایش مشخصات
      تایپیک باحالی بود !
      ولی والا تا جایی که من میدونم هیچ کس نژادش خالص نیس مثلا من نمیتونم بگم من اریایی ام و خون اریایی تو رگامه و... چون نژاد خالص نیس

ولی به کسی نگین من نژادم خالصه اریایی اصل خون به خون هم میکنم پول بدید : ))

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)