@Hellion تاپیکو 3بار خوندم.اما 1چیو متوجه شدم.که خبرنگار اومده گفته نژاد آریایی بهترینه...و نویسنده با کنایه گفته این حرف صحیح نیس.
اگه جز اینه بگبد
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
تفسیر آیه !!!
در قران گفته شده که شیوا و رسا هست تا هرکسی بتونه ازش استفاده کنه نیازی نیست معادله حل کنیم !(فرقان33)
در جواب قسمت قرمز سوالی که برام پیش میاد اینه که پس بقیه پشمک هستن دیگه ؟ فقط عرب و عجم ایمان بیاره حله بقیه چون خیلی با شعور تر و فهمشون بیشتره ایمان میارند اتوماتیک
بقیه عجب فضلیتی دارن !
ویرایش توسط soheil-ss1 : 12 مرداد 1394 در ساعت 00:06
درسته خود من از عربای سعودی (نه عربای کشور خودمون ) و اسرائیلیا متنفرم
و از اون سیاه پوستایی که به جای برگشتن به افریقا و شروع زندگی تو جایی که بهش تعلق دارن ، از قائده ی« میمون هرچی زشت تر اداش بیشتر» پیروی میکنن و فک میکنن میتونن با این کارا حق حقوقشون رو تو یه قاره دیگه به دست بیارن و اون دسته از ترکا و ایرانیایی که فک میکنن با تقلید از غرب تو مسائل خانوادگی (نه علمی) میشه پیشرفت کرد کاملا مخالفم و ازشون خوشم نمیاد قبول دارم که :
هیچ قومی به قوم دیگه ای برتری نداره ....
تموم
داداش منبع این مطلبی که من گذاشتم سایت زیر هستش برو بخونش خودت میفهمی جریان چیه ؛
نژاد پرستی و احادیث در مورد آن | پارسی پست | دانلود | عکس | نرم افزار | نمونه سوال
نژاد پرستی
به نظر من نژاد پرستان آدم های احمقی هستند که. می فروشند زمانی که همه ی آدمها شامپانزه بودند
از عکسش خوشم نیمد
پ.ن : منظورم اینه مناسب مطلب نیست .
ویرایش توسط Black Swan : 12 مرداد 1394 در ساعت 00:59
ان اکرمکم عند الله اتقاکم ...
گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست ...
همانطور که خداوند متعال در قرآن فرموده ملاک برتری فقط تقواست ... و السلام ...
پ . ن ؛ اما شمایی که هنوز فرق بین فضیلت و برتری و معنی لغوی عجم رو نمی دونید بهتره که در بحث شرکت نکنید چه برسه به این که بخواید با اطلاعات ناقصتون حدیث معصوم رو زیر سوال ببرید ... استدلال شما مثل استدلال همون عده ایست که فرق عدل و فضل رو نمی دونند بعد میان می گن شفاعت با عدل خداوندی در تضاده !!!
به امید روزی که بین کرد و ترک و عرب و فارس و بلوچ و افغان و ... فرقی نباشه و همه به یک چشم دیده بشن ...
والسلام ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
ویرایش توسط moho : 12 مرداد 1394 در ساعت 04:45
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)