هرچند یه همچین اقدام بزرگی از سنجش بعید بود؟!!
به شعورش شک کردم!از بس اخیراً ****** بازی دراوردن!
ولی نهایتاً خوب شد!گیرندیدن دیگه 1ماه میدونی چقده خوووووووووووووووفه!!خیــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلی خوفه!!!
هرچند یه همچین اقدام بزرگی از سنجش بعید بود؟!!
به شعورش شک کردم!از بس اخیراً ****** بازی دراوردن!
ولی نهایتاً خوب شد!گیرندیدن دیگه 1ماه میدونی چقده خوووووووووووووووفه!!خیــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلی خوفه!!!
از من بشنوید این موضوع و تاریخ خیلی بهتر از اینه که بین امتحانات نهایی و کنکور فقط یک هفته باشه یعنی دوره جمع بندی مفید یک هفته باشه. خیلی ضربه ها از همینجا بین بچه ها شروع شد یعنی احمق بازیهای آموزش پرورش و سنجش.
ویرایش توسط zaniar76 : 31 مرداد 1394 در ساعت 17:19
?
تا همین یه ماه پیش نظرسنجی رو این موضوع بود که تاریخ کنکور بعد از ماه رمضون یا قبل از ماه رمضون.
الان نظرسنجیا شده روزه بگیریم یا نگیریم.
احتمالا موضوع مورد نظرسنجی بعدی اینه که نماز بخونیم یا بجای هر وعده نماز واژگان زبان انگلیسی رو دوره کنیم.
خوشم میاد کلا ملت دوست داشتنی هستیم. همیشه بنا رو به این میذاریم که بقیه چیکار میکنن
خیلی هارو من دیدم که خیلی مومن بودن، ولی وقتی در آینده وضع زندگیشون خوب نشد، کلا کافر شدن، حتی حدیث هم داریم که فقر از هر دری وارد بشه، ایمان از در دیگه خارج میشه، در ضمن، خود شما هم میدونید که درس خوندن چقدر ثواب داره و به هیچ چیز دیگه ای تو اسلام به اندازه علم آموزی تاکید نشده، شما اگه درس بخونید و بتونید موفق بشین، امکان انجام کارهای خیری براتون ایجاد میشه که اگه انجام بدین، مطمئن باشین که هم گناه روزه هایی که نگرفتین پاک میشه (هرچند که فکر نکنم روزه خواری برای چنین چیز مهمی گناه داشته باشه) و هم اونقدر ثواب به دست میارین که مطمئن باشین کیف میکنین، از من به شما گفتن، خود دانید.
به به یعنی یک ماه بعد از تاریخ کنکور 93
عجب زمانی برای جمع بندی داریگ
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)