نظر همه ی دوستان روی چشم بنده جای داره ولی ما به همون خدایی توکل می کنیم و ازش آرامش می گیریم و حاجت می خوایم که به ما دستور داده تا ماه رمضون رو روزه بشیم
بجز در مواردی خاص که این مورد هم جزو این موارد خاص نیست ... میشه هم خدا رو خواست هم خرما رو به چنگ آورد ...
مطمئن باشید هر کسی طالب آخرت باشه در کنارش دنیا رو هم به دست میاره ... اگه این طور نبود بیاید این جا و هر چه فحش خواستید نثار من کنید و من هم می پذیرم ...
با خدا باش و پادشاهی کن
بی خدا باش و هر چه خواهی کن
از اینا گذشته کفاره ی روزه هم آدمو بیچاره می کنه ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
آقا چقد بحث ميكنين !!!
هر كسي كه توانايي روزه گرفتن و درس خوندن همزمان رو نداره ميتونه سال ديگه از مرجع تقليدش بپرسه.
من خودم از اين دسته افرادم ، تو اين گرماي اهواز روزه گرفتن خودش كار دشواريه چه برسه اينكه بخواي درس هم بخوني ، امسال هم امتحان كردم ، والا نميشه [emoji17]
سللام دوستاان ی سواال فوری توروخدااا جواب بدیین
من که با سه ترم مشروطی از دانشگا اخراج شدم
میتنم کنکور 95 شرکت کنم
یکی بم میگه میتونی یکی میگه یکسال محرومی الان من باس چیکاارکنم اونجا که اخرراج ششدم یعنی باس قید درسو بزنم؟؟؟
سنجش که نتونسم ببرسسم شما بهم بگیین لطفا
یه پیشنهادی دارم برات ک یه جوری از زیرش در بری که خدا هم راضی باشه نیتتو خیر کن بگو میخوام روزه نگیرم ک خوب درس بخونم ک برای اسلام مفید باشم اینطوری شاید خدا خوشحالترم بشه
میتونی تا اون حدی که روزتو باطل کنه از خونه یا شهرت دور شی و اونجا یه چیزی بخوری بعد برگردی البته قبل اذان ظهر
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
به نظرتون بهتر نیست تو اعتقادات همدیگه فضولی نکنیم؟
هر کس خودش میدونه چکار کنه
الان در این مورد بحث میکنید که به چه نتیجه ای برسید؟
اونی ک بخواد روزه بگیره هر جور ک شده میگیره اونیم که نخواد بگیره هیچ جوره نمیگیره
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)