خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 162526
    نمایش نتایج: از 376 به 384 از 384
    1. Top | #376

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      من کازرون و یزد و... رو ندیدم که باید زندگی کنی چن سوایی بدونی چطوره
      از لحاظ رتبه بتدی کازرون رتبه های بهتری میگیره
      اگه امکانات شهر برات مهمه نه دانشگاه یزد و بقیه شهر های بزرگ رو اولویت بزن
      @artim
      مشکل منم همینه که نرفتم یزد و کرمان
      آره ... دندون و پزشکی شهرای بزرگ رو اول زدم .... شیراز و اصفهان و تهران
      الان تو اولویتای این سه تا (یزد و کرمان و کازرون) موندم....
      رنکینگشو شما گفتی اما کازرون میدونم شهر خیلی داغونیه شک دارم از اونجایی که امکانات برام مهمه یزد و کرمان رو بیارم بالاتر از کازرون یا نه؟

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
      ویرایش توسط sn912sajjad : 18 مرداد 1394 در ساعت 16:55

2. Top | #377
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      @artim
      خوب داداش الان من جوابمو نگرفتم:
      از اونجایی که کازرون شهر خیلی کوچیک و بدون امکاناتی هست و من شهر خوب برام مهمه، بنظرت یزد و کرمان رو اول بزنم بعد کازرون ارزش داره؟؟؟؟
      ینی واسه من با توجه به تجربیاتت بگو: آیا اگه یزد یا کرمان رو به کازرون ترجیح بدم چیز زیادی از دست دادم بنظرت؟
      سلام بر شما دوست عزيز...
      كازرون يكي از دانشگاه هاي خوب منطقه هست...يعني بعد از شيراز،جهرم واقعا دانشگاه خوبيه...
      البته اگه ميبينيد كه نمره ي بالايي ميخواد(چه در پزشكي چه رشته اي مثل پرستاري يا...) يكي از دلايلش موقعيت جغرافيايي اونه كه زير ٢ساعت تا شيراز راه داره...
      خود شهر اونقدرا بزرگ نيست...ولي خوب نسبت به شهراي ديگه مثل فسا،اقليد و...بهتر و پيشرفته تره!
      هوا گرمه...يعني اونقدر گرم كه واقعا بعضي از تابستون ها هلاك ميكنه ادمو!
      خود دانشگاه ازاد،دانشگاه واقعا بزرگي هس و تقريبا حاشيه ي شهره...
      اكثر كازروني ها به شيراز مهاجرت كردن و اكثر شيرازي ها ترجيح ميدن اول از همه ي ازاد ها كازرون رو بزنن...
      در كل شهر بزرگي نيس،ولي سوت و كور و خلوت هم نيس كه دلت بگيره...!در مقايسه با شهرستان هاي ديگه تا حدودي بهتره...
      موفق باشي

3. Top | #378
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      @artim
      از اونجایی که کازرون شهر خیلی کوچیک و بدون امکاناتی هست و من شهر خوب برام مهمه، بنظرت یزد و کرمان رو اول بزنم بعد کازرون ارزش داره؟؟؟؟
      ینی واسه من با توجه به تجربیاتت بگو: آیا اگه یزد یا کرمان رو به کازرون ترجیح بدم چیز زیادی از دست دادم بنظرت؟
      سلام بر شما دوست عزيز...
      كازرون يكي از دانشگاه هاي خوب منطقه هست...يعني بعد از شيراز،جهرم واقعا دانشگاه خوبيه...
      البته اگه ميبينيد كه نمره ي بالايي ميخواد(چه در پزشكي چه رشته اي مثل پرستاري يا...) يكي از دلايلش موقعيت جغرافيايي اونه كه زير ٢ساعت تا شيراز راه داره...
      خود شهر اونقدرا بزرگ نيست...ولي خوب نسبت به شهراي ديگه مثل فسا،اقليد و...بهتر و پيشرفته تره!
      اكثر كازروني ها به شيراز مهاجرت كردن و اكثر شيرازي ها ترجيح ميدن اول از همه ي ازاد ها كازرون رو بزنن...
      در كل شهر بزرگي نيس،ولي سوت و كور و خلوت هم نيس كه دلت بگيره...!در مقايسه با شهرستان هاي ديگه تا حدودي بهتره...
      موفق باشي

4. Top | #379
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      @artim
      سلام بر شما دوست عزيز...
      موفق باشي

5. Top | #380
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      @artim
      مشکل منم همینه که نرفتم یزد و کرمان
      آره ... دندون و پزشکی شهرای بزرگ رو اول زدم .... شیراز و اصفهان و تهران
      الان تو اولویتای این سه تا (یزد و کرمان و کازرون) موندم....
      رنکینگشو شما گفتی اما کازرون میدونم شهر خیلی داغونیه شک دارم از اونجایی که امکانات برام مهمه یزد و کرمان رو بیارم بالاتر از کازرون یا نه؟
      اگه امکانات مهمه یزد رو بیار بالاتر اما کازون پایین یزد و بالای کرمان بهتره
      مشاور

6. Top | #381

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      سلام بر شما دوست عزيز...
      موفق باشي
      @Mr.Hosein
      ممنونم دوست عزیز
      حالا شما اگه جای من بودی و امکانات برات مهم بود اولویت یزد و کرمان و کازرون رو چطور میچیدی؟

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...

7. Top | #382
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان. در انتخاب رشته بدون آزمون ، حق انتخاب چند رشته را داریم؟

8. Top | #383
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      @artim
      چرا جواب منو نمیدی ؟!
      یه بار دیگه میگم :
      آقا بی زحمت یه بار دیگه این دانشگاه های آزاد تهران رو به ترتیب اولویت بچین ... غربو نگفتی کجا بزنم :
      مرکزی - شمال - جنوب - غرب
      جنوب رو قبل از شمال نزنم ؟! از شمال بهتر نیست ؟!

9. Top | #384
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wruveacr نمایش پست ها
      @artim
      چرا جواب منو نمیدی ؟!
      یه بار دیگه میگم :
      آقا بی زحمت یه بار دیگه این دانشگاه های آزاد تهران رو به ترتیب اولویت بچین ... غربو نگفتی کجا بزنم :
      مرکزی - شمال - جنوب - غرب
      جنوب رو قبل از شمال نزنم ؟! از شمال بهتر نیست ؟!
      اره خوبه ترتیبش
      مشاور

صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 162526

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن