سلام
کسی میدونه سال قبل اخرین قبولی پزشکی کیش چند بوده رتبش؟؟؟
ویرایش توسط matadorador : 17 مرداد 1394 در ساعت 22:36
بچه ها دوست من تو انتخاب اولش وقتی دارو ظرفیت مازاد علوم دارویی میزنه میگه با نظام آموزشی شما مطابقت ندارد
جربان چیه ؟
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
یکی جواب مارو بده دعاش می کنم
مکانیک تهران جنوب یا تهران مرکز؟ کدوم رو اول بزنم؟
You Can live your Dream
@artim جان از اونجایی که کازرون شهر خیلی کوچیک و بدون امکاناتی هست و من شهر خوب برام مهمه، بنظرت یزد و کرمان رو اول بزنم بعد کازرون ارزش داره؟؟؟؟
ینی آیا کازرون اونقدر سطحش بالاتر از ایناس که ارزش داره حتی بخاطرش قید شهرای یزد و کرمان که امکانات بهتری دارن رو بزنم؟؟؟؟
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
اقا یه نفر اینجا جواب ما رو بده پس این تاپیک به چه دردی میخوره؟؟!!!!
پرستاری ازاد لار و بندرعباس و اقلید و اباده اخرین تراز قبولیش چند بوده پارسال؟
.یه سوال دیگه....الان من بسیج فعالم و کارت بسیجی فعالم هم گرفتم ولی بهم گفتن باید حداقل یک سال از بسیجی فعالت بگذره که بتونی از این سهمیه استفاده کنی؟؟؟الان من 7 ماه از اون یکسالش گذشته و فقط 5 ماه کم دارم از تاریخی که بسیجی فعالم رد شده تا بتونم از این سهمیه استفاده کنم!!!!من الان واقعا به این کد رهگیری نیاز دارم هیچ راهی نیست بتونم استفاده کنم ازش...مثلا کده رو بدن من وارد کنم و اون 5 ماهه هم همینطور بگذره که بشه یکسال...و یه سوال دیگه اینکه فقط یه بار میشه از این کد استفاده کرد یا بیشتر هم میشه..؟؟سوال دیگه این که میشه از دانشگاه ازاد بعد از یه سال انتقالی گرفت اومد شهر نزدیک تر یا نه؟
مشاور
@artim
خوب داداش الان من جوابمو نگرفتم:
از اونجایی که کازرون شهر خیلی کوچیک و بدون امکاناتی هست و من شهر خوب برام مهمه، بنظرت یزد و کرمان رو اول بزنم بعد کازرون ارزش داره؟؟؟؟
ینی واسه من با توجه به تجربیاتت بگو: آیا اگه یزد یا کرمان رو به کازرون ترجیح بدم چیز زیادی از دست دادم بنظرت؟
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
ویرایش توسط sn912sajjad : 18 مرداد 1394 در ساعت 16:23
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)