سلام
دوستان بنظرتون با 3348 منطقه 2 و کشوري 7542 و نمره 9172 وبا سهميه بسيجي فعال دندون و پزشکی آزاد کجاهارو به احتمال زیاد بیارم؟؟؟
سلام
دوستان بنظرتون با 3348 منطقه 2 و کشوري 7542 و نمره 9172 وبا سهميه بسيجي فعال دندون و پزشکی آزاد کجاهارو به احتمال زیاد بیارم؟؟؟
این سایت دانشگاه ازاد فوق العادست دوستان!!!
همین الان برسی کردم ورژن دوم دفترچرو زد بیرون نمیدونم فرقی داره یا نه.اونا ک میگن فلان رشته و دانشگاه نیست ورژن 2 رو دان کنید ببینید فرقی کرده یا نه!
http://78.109.199.196/Content/Help/HelpV2.pdf
آقا این چه وضعشه آخهههههه
رفتم برای انتخاب رشته
با کلی امید و آرزو
که طراحی صنعتی رو می زنم تهران مرکز دولتی اگر قبول نشدم برم
به به و چه چه
بعد رفتیم دیدم طراحی صنعتی بدونه آزمونه
اوکی
رفتیم تو لیسته بدونه آزمون ها گشتیم پیدا کردیم اون کد انتخاب رشترو خریدیم و زدیم
یه دفعه زد ظرفیت تکمیل است
خب اگه مشتری داره با آزمونش کنید دیگه
الان من چی کار کننننننم![]()
سلام
دوستان چند تا سوال در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد داشتم . اول اینکه انتخاب رشتش مثل سراسریه یا انتخاب اول مهمه ؟؟؟
دوم اینکه میشه به این انتخاب رشته آزاد کانون اطمینان کرد ؟؟؟ و از کجا بدونم کدوم دانشگاه به رتبم بهتر میخونه و امکان قبولیم توش بیشتره ؟؟؟
درضمن تو انتخاب رشته آزاد منظور از شناسه ثبت نام و رمز ثبت نام چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط konkur100 : 11 مرداد 1394 در ساعت 01:26
ویرایش توسط sn912sajjad : 11 مرداد 1394 در ساعت 01:46
آها اگه اینطوریه پس
شناسه ثبت نام و رمز ثبت نام هر دو تاش تو همون کارت 27 تومنی که باید بخری هستمن خودم هنوز انتخاب رشته آزاد نکردم اما فکر کنم اینطور باشه...
و شناسه انتخاب رشته همون کد دسترسی پایین کارنامه سراسری
هیچ کدومتون درست نمی گید
چارك پايين : نمره چارك پايين مربوط به داوطلبي است كه در يك چهارم آخر قبول شدگان قرار دارد و نمره او تقريبا به آخرين و پايين ترين نمره فرد قبولي شباهت دارد و البته داده پرت هم نيست و تا حدود زيادي قابل قبول است براي مثال اگر در رشته اي 99 نفر قبولي كانون داشته باشيم نمره نفر 75 ام نمره چارك پايين است
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)