خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درمورد گرایش رشته ها و محل تحصیل

سلام خدمت دوستان
      یه چند تا سوال داشتم که اگه فوری به من جواب بدید ممنون میشم
      1.در دفترچه در بعضی از دانشگاه ها مکانیک و مکانیک (ساخت و تولید) دارای دو کد رشته جدا از هم هستند ، فرق این دو چیه؟
      2. دقیقا مثل مکانیک برای عمران هم همین هست عمران(نقشه برداری)و عمران خالی چه فرقی دارن؟از نظر بازار شغلی رتبه ای که میگیرن؟
      3.دانشگاه شهید بهشتی رشته ی برق نوشته محل تحصیل پردیس شهید عباس پور ولی نوعش رو روزانه نوشته یعنی باید برای تحصیل پول بدم ولی مدرک روزانه میگیرم
      4.دانشگاه شهید بهشتی رشته مکانیک و عمران رو نوشته محل تحصیل دانشگاه شهید بهشتی ولی اونجور که من از دوستام پرسیدم و تو سایتش نگاه کردم رشته های مهندسی همه توی شهید عباس پوره و تو شهید بهشتی همچین دانشکده ای وجود نداره
      5.توی توضیحات دانشگاه شهید بهشتی نوشته به رتبه های زیر هزار منطقه ی دو و سه خوابگاه میدن ولی من با مشاوره حرف میزدم میگفت که نه احتمال بالا خوابگاه میدن ،ایا جای ریسک هست

اگه لطف کنید رشته ها رو مفصل توضیح بدید ممنون میشم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezashojae نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان
      یه چند تا سوال داشتم که اگه فوری به من جواب بدید ممنون میشم
      1.در دفترچه در بعضی از دانشگاه ها مکانیک و مکانیک (ساخت و تولید) دارای دو کد رشته جدا از هم هستند ، فرق این دو چیه؟
      2. دقیقا مثل مکانیک برای عمران هم همین هست عمران(نقشه برداری)و عمران خالی چه فرقی دارن؟از نظر بازار شغلی رتبه ای که میگیرن؟
      3.دانشگاه شهید بهشتی رشته ی برق نوشته محل تحصیل پردیس شهید عباس پور ولی نوعش رو روزانه نوشته یعنی باید برای تحصیل پول بدم ولی مدرک روزانه میگیرم
      4.دانشگاه شهید بهشتی رشته مکانیک و عمران رو نوشته محل تحصیل دانشگاه شهید بهشتی ولی اونجور که من از دوستام پرسیدم و تو سایتش نگاه کردم رشته های مهندسی همه توی شهید عباس پوره و تو شهید بهشتی همچین دانشکده ای وجود نداره
      5.توی توضیحات دانشگاه شهید بهشتی نوشته به رتبه های زیر هزار منطقه ی دو و سه خوابگاه میدن ولی من با مشاوره حرف میزدم میگفت که نه احتمال بالا خوابگاه میدن ،ایا جای ریسک هست

اگه لطف کنید رشته ها رو مفصل توضیح بدید ممنون میشم.
      من فقط درباره رشته مهندسی عمران نقشه برداری اطلاعاتی رو از یه مهندس عمران گرفتم که خودش ئانشجوی دانشگاه علم و صنعته
      اون میگفت نقشه برداری اصلا خوب نیست و اگه میخوای تو بیابون بی اب و علف کار کنی اون رشته رو بزن
      بعدش میگفت یه مهندس عمران میتونه نقشه برداری هم بکنه کلا رشته خوبی نیست نقشه برداری
      کنکوری های 95
      تا اخر تابستون اگه سوالی داشتین خصوصی بپرسین در حد توانم جواب میدم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در مورد سوال 3 هم جواب خیر است. مدرک روزانه که دیگه پولی نیس فقط محل تحصیل عباس پور ولی خود مدرک رو بهشتی میده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatereh 2 نمایش پست ها
      در مورد سوال 3 هم جواب خیر است. مدرک روزانه که دیگه پولی نیس فقط محل تحصیل عباس پور ولی خود مدرک رو بهشتی میده
      خوب برای همه ی پردیس ها نوشته "روزانه"
      الان یعنی دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم) پردیس نیست ؟! پول نمی گیرن ؟! چون نوشته "روزانه" ... این واقعاً برام سواله .
      اینم که دوستمون پرسیدن البته برق نیست ، مکانیک و عمران هست که جلوشون نوشته "محل تحصیل پردیس فنی مهندسی عباس پور" ولی واقعاً واضح نیست یعنی چی ؟! پردیسه یا عادی ؟! هرچند فکر می کنم عادی باشه فقط محلش تو پردیس عباس پور هست ...

این سوال های منم بی جواب موندن :
      http://forum.konkur.in/thread28286-6.html#post537374

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون دوستان واقعا گیج شدم چیگار کنم آخر سر پردیسه یا روزانه است؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط اسمش پردیس عباس پور.... پولی نیس تا جایی که من می دونم. با پردیس خودگران فرق داره..... اونا پولی هستن. نه پردیس عباس پور یا فارابی.. خودتون داری میگید روزانه هااااا

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط اسمش پردیس عباس پور.... پولی نیس تا جایی که من می دونم. با پردیس خودگران فرق داره..... اونا پولی هستن. نه پردیس عباس پور یا فارابی.. خودتون داری میگید روزانه هااااا
      خوب دیگه تو دفترچه جدا از اینا پردیس رو ننوشته که ...
      مثلاً نوشته دانشگاه تهران بعدی نوشته دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس فارابی قم) ...
      پس اینایی که همه محل تحصیل پردیس هستن یعنی چی ؟!
      برای همه هم نوشته روزانه ...
      منم هیچی ندیدم که زیر دوره تحصیلی نوشته باشه "پردیس خودگردان" .
      ویرایش توسط wruveacr : 09 مرداد 1394 در ساعت 18:50

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خوب دیگه اینا که ننوشته خودگردان که پولی نیس..... و مثل روزانه اس.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان اگه در مورد سوال های دیگه هم نظر بدبد ممنون میشم خیلی حیاتیه!!!!!!!!

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب دیگه اینا که ننوشته خودگردان که پولی نیس..... و مثل روزانه اس.
      خوب اصلاً کلاً تو دفترچه ننوشته "خودگردان" ...
      همه جا فقط پردیس نوشته ...
      ویرایش توسط wruveacr : 09 مرداد 1394 در ساعت 18:33

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تو اصلاحیه هاس سنجش پردیس های خودگران شریف و امیر کبیر اضافه شده... برو ببین. متوجه میشی. هزینه های پردیس خودگردان هم تو سایت امیر کبیر هس.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو اصلاحیه هاس سنجش پردیس های خودگران شریف و امیر کبیر اضافه شده... برو ببین. متوجه میشی. هزینه های پردیس خودگردان هم تو سایت امیر کبیر هس.
      دیدم اونارو ... یعنی فقط همون چند تا پردیس هست ؟!
      اونوقت یعنی این همه دانشگاه ها که نوشتن محل تحصیل پردیس فلان جا ، برای چی کلمه "پردیس" رو نوشتن ؟! یعنی چی ؟! چرا دانشگاه تهران برای فومن ننوشته پردیس ولی برای قم یا ابوریحان نوشته ؟!
      یعنی برای شعبه های دیگه الکی فقط کلمه پردیس رو می نویسن ؟!
      اینارو واقعاً می خوام بدونما ... چون فکر می کردم پردیس خودگردان (بین الملل) همینه ...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من فلسفه پردیس نوشتن رو نمی دونم. ولی میگم جزو روزانه اس و هزینه نداره.....

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      منظور از پردیس عباسپور اینه که شما اون رشته رو تو خود شهیدبهشتی نمی خونید وباید برید دانشکده عباسپور تو حکیمیه تهران و اسم رشته و مدرکتون رو به نام شهید بهشتی می زنن.یعنی شهید بهشتی هست ولی محل تحصیلش اونور تهرانه.پولی هم نیست و روزانه هست.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلااااااام
      یه سوال
      پردیسا رو انخاب اول می زنیم یا میذاریم واسه آخر؟
      نیمه متمرکزا مثل تربیت بدنی چطور؟
      تو باید از درونت بفهمی که می تونی

اگه هیچ کس دیگه ای بهت اعتقاد نداشته باشه ، تو باید به خودت اعتقاد داشته باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن