خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اونوقت یعنی این همه دانشگاه ها که نوشتن محل تحصیل پردیس فلان جا ، برای چی کلمه "پردیس" رو نوشتن ؟! یعنی چی ؟! چرا دانشگاه تهران برای فومن ننوشته پردیس ولی برای قم یا ابوریحان نوشته ؟!
      فکر کنم این سوال بی پاسخ موندش

منظور از پردیس عباسپور اینه که شما اون رشته رو تو خود شهیدبهشتی نمی خونید وباید برید دانشکده عباسپور تو حکیمیه تهران و اسم رشته و مدرکتون رو به نام شهید بهشتی می زنن.یعنی شهید بهشتی هست ولی محل تحصیلش اونور تهرانه.پولی هم نیست و روزانه هست.
      شما مطمنی؟ خیلی قضیه مهمه اگه واقعا اطلاعات دقیق دارید بگید

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezashojae نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان
      یه چند تا سوال داشتم که اگه فوری به من جواب بدید ممنون میشم
      1.در دفترچه در بعضی از دانشگاه ها مکانیک و مکانیک (ساخت و تولید) دارای دو کد رشته جدا از هم هستند ، فرق این دو چیه؟
      2. دقیقا مثل مکانیک برای عمران هم همین هست عمران(نقشه برداری)و عمران خالی چه فرقی دارن؟از نظر بازار شغلی رتبه ای که میگیرن؟
      3.دانشگاه شهید بهشتی رشته ی برق نوشته محل تحصیل پردیس شهید عباس پور ولی نوعش رو روزانه نوشته یعنی باید برای تحصیل پول بدم ولی مدرک روزانه میگیرم
      4.دانشگاه شهید بهشتی رشته مکانیک و عمران رو نوشته محل تحصیل دانشگاه شهید بهشتی ولی اونجور که من از دوستام پرسیدم و تو سایتش نگاه کردم رشته های مهندسی همه توی شهید عباس پوره و تو شهید بهشتی همچین دانشکده ای وجود نداره
      5.توی توضیحات دانشگاه شهید بهشتی نوشته به رتبه های زیر هزار منطقه ی دو و سه خوابگاه میدن ولی من با مشاوره حرف میزدم میگفت که نه احتمال بالا خوابگاه میدن ،ایا جای ریسک هست

اگه لطف کنید رشته ها رو مفصل توضیح بدید ممنون میشم.
      سلام
      ۱و ۲- اینا گرایشاشن بعضی گرایشها رو جدا نوشته از اول میتونی انتخاب کنی.مثل مکانیک گرایش ساخت و تولید. از باازرکارشون خبردقیق ندارم

۳-قبلا یه دانشگاهی داشتیم به اسم دانشگاه صنعت اب و برق یا همون دانشگاه شهید عباسپور‌. الان ادغامش کردن با شهید بهشتی یعنی جزو دانشگاه شهید بهشتی شده و مدرکشو شهید بهشتی صادر میکنه ولی محل تحصیلش همچنان درمحل دانشگاه شهیدعباسپور سابق خواهد بود. شهید عباسپور تو حکیمیه است که از شرقی ترین نقاط تهرانه و شهید بهشتی تو ولنجک که غربه.حدودا یه ساعتی باهم فاصله دارن الان.
      درضمن روزانه است و شهریه نداره.هر پردیسی که پولی نیست. مثلا به دانشکده فنی دانشگاه تهران که تو امیر اباده و اکثر دانشکده های فنی مثل برق و مکانیک و کامپیوتر اونجان هم پردیس دانشکده فنی تهران میگن.

اینم تعریف پردیس:
      پردیس دانشگاهی یا کَمپس (به انگلیسی: Campus) به زمین یا محوطه‌ای گفته می‌شود که دانشگاه یا کالج در آن قرار دارد و معمولاً دارای فضاهایی برای کلاس‌های درس، کتابخانه، تالار سخنرانی، مرکز دانشجویی، غذاخوری، پارکینگ است.

در اصل، پردیس دانشگاهی به مجموعه ساختمان‌هایی گفته می‌شود که می‌توانند کاربری آموزشی داشته یا نداشته باشند.

پردیس دانشگاهی به کل دانشگاه اشاره ندارد. ممکن است یک دانشگاه در یک شهر چندین پردیس دانشگاهی داشته‌باشد که در مناطق مختلف شهر یا در حومهٔ شهر واقع شده‌باشند. مجموعهٔ پردیس‌های دانشگاهیِ یک شهر می‌توانند شعبه یا واحد آن دانشگاه را در آن شهر تشکیل دهند.

5- معمولا خوابگاه میدن خیلی بعیده به شهرستانیا خوابگاه ندن.نمیذارن که تو خیابون بمونی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اقا همین الان از یکی از دوستام که دانشجوی پردیس عباسپوره و امسال فارغ التحصیل میشه پرسیدم درمورد این دانشگاه
      گفت نزنه به هیچ عنوان..
      درضمن پولی هم نیس

ویرایش: این نظر تصحیح شد، نظرات بعدیمو بخونید
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند
      ویرایش توسط sepanta1990 : 09 مرداد 1394 در ساعت 23:56

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      اقا همین الان از یکی از دوستام که دانشجوی پردیس عباسپوره و امسال فارغ التحصیل میشه پرسیدم درمورد این دانشگاه
      گفت نزنه به هیچ عنوان..
      درضمن پولی هم نیس
      چرا گفت نزنه

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatereh 2 نمایش پست ها
      چرا گفت نزنه
      والا پیامکی بود زیاد توضیح نداد. اینم پیام اخرش
      «بهش بگو فقط صنایع یا مدیریت یا بگو به من زنگ بزنه من مشاوره میدم بدبخت نشه»
      البته من دختر داییمم این دانشگاه بوده از اونم بپرسم ببینم نظرش چیه

ویرایش: نظرات بعدیمو بخونید
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند
      ویرایش توسط sepanta1990 : 09 مرداد 1394 در ساعت 23:57

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      [QUOTE=sepanta1990;537989]والا پیامکی بود زیاد توضیح نداد. اینم پیام اخرش
      «بهش بگو فقط صنایع یا مدیریت یا بگو به من زنگ بزنه من مشاوره میدم بدبخت نشه»
      البته من دختر داییمم این دانشگاه بوده از اونم بپرسم ببینم نظرش چیه[/QUOT
      اگه بپرسید ممنون میشم.

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه بپرسید ممنون میشم.
      دختر داییم برعکس اون دوستم گفت دانشگله خوبیه.فقط یه سری مشکلات داشتیم رفع شده.گفت خوابگاهشم خوبه. از وقتی زیر نظر شهید بهشتی شده بهترم شده
      رتبه تون چند شده؟؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند
      ویرایش توسط sepanta1990 : 09 مرداد 1394 در ساعت 23:16

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون دوستان واقعا گیج شدم چیگار کنم آخر سر پردیسه یا روزانه است؟
      اون فقط اسمشه که نوشته پردیس.........دقیقا مثل دانشگاه بین المللی قزوین.......آیا بین المللیه؟؟؟؟؟نه...روزانه است....
      اینا هم پردیس که نوشته ربطی به اون پردیس خودگردان نداره..........روزانه هستش...
      HA SIN YA NON

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه بپرسید ممنون میشم.
      بعد حرفای دختر داییم من با اون دوستم که ناراضی بود مفصل صحبت کردم.اقا اون کلا از مهندسی دلش پره میگه مدیریت یا حسابداری بخونید. دانشگاهش خوبه.من بهش گفتم که فقط نظرشو درمورد دانشگاه بگه گفت خوبه.. پس میتونید انتخاب کنید با تشکر
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعد حرفای دختر داییم من با اون دوستم که ناراضی بود مفصل صحبت کردم.اقا اون کلا از مهندسی دلش پره میگه مدیریت یا حسابداری بخونید. دانشگاهش خوبه.من بهش گفتم که فقط نظرشو درمورد دانشگاه بگه گفت خوبه.. پس میتونید انتخاب کنید با تشکر
      ممنون من رتبه ی 1800 شدم (منطقه 2 ) احتمالش پایینه که خواجه یا علم و صنعت قبول بشم ولی شهید بهشتی احتمال بالا قبولم
      بچه ی قزوینم . بین مکانیک بین الملل قزوین و شهید بهشتی موندم
      میخواستم بدونم سطحش چطوره؟آیا ارزش داره من این همه راه رو بیام ؟تازه تو اصلاحیه نوشته که خوابگاه نمیدن و یکم حالت اطمینان رو ازم گرفته
      اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

11. Top | #26
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون من رتبه ی 1800 شدم (منطقه 2 ) احتمالش پایینه که خواجه یا علم و صنعت قبول بشم ولی شهید بهشتی احتمال بالا قبولم
      بچه ی قزوینم . بین مکانیک بین الملل قزوین و شهید بهشتی موندم
      میخواستم بدونم سطحش چطوره؟آیا ارزش داره من این همه راه رو بیام ؟تازه تو اصلاحیه نوشته که خوابگاه نمیدن و یکم حالت اطمینان رو ازم گرفته
      اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
      سلام. به نظر من عباسپور اونقد دانشگاه تاپی نیس که بخاطرش بیایی تهران.بین الملل قزوین هم دانشگاه خوبیه
      بودن کنار خانواده امتیاز بزرگیه‌. قزوین بهتره مگه اینکه به دلایلی عشق زندگی تو تهران و پایتخت باشی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. به نظر من عباسپور اونقد دانشگاه تاپی نیس که بخاطرش بیایی تهران.بین الملل قزوین هم دانشگاه خوبیه
      بودن کنار خانواده امتیاز بزرگیه‌. قزوین بهتره مگه اینکه به دلایلی عشق زندگی تو تهران و پایتخت باشی
      اخه قزوین رو زیاد تعریف نمیکنن
      تهران رو هم بخاطر سطح دانشگاه هاش مد نظر دارم مگرنه کی از زندگی توی شهر شلوغ و پر هزینه خوشش میاد
      قزوین هم بیکاری بیداد میکنه و اینده شغلی برای من خیلی مهمه و فکر کنم تهران در این زمینه خیلی بهتره

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اخه قزوین رو زیاد تعریف نمیکنن تهران رو هم بخاطر سطح دانشگاه هاش مد نظر دارم مگرنه کی از زندگی توی شهر شلوغ و پر هزینه خوشش میادقزوین هم بیکاری بیداد میکنه و اینده شغلی برای من خیلی مهمه و فکر کنم تهران در این زمینه خیلی بهتره
      عباسپورم خیلی قوی نیس من بعد دانشگاه اسمشو شنیدم. درسته رفته زیر نظر شهید بهشتی ولی شهید بهشتی هم شهرتش بخاطر علوم انسانی و پزشکیشه نه فنی مهندسیش.در کل برا کسی که تهرانه عباسپور بهتره، برا کسی که شهرستانه دانشگاه شهر خودشون.درمورد اینده کاری خب فعلا که توافق هسته ای شده انشاله تا شما فارغ التحصیل بشید بهتر میشه. لازم بود بعد فارغ التحصیلی برا کار میتونید بیایید تهران
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن