خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

سوال پیرامون کارایی اعضا

سلام دوستان.یه سوال داشتم درباره ی کارایی اعضا..اینکه کسی که مثلا یک گوششو از دست داده طبق دفترچه انتخاب رشته قادر به تحصیل در رشته ی پزشکی و پرستاری و دندان پزشکی و حتی زبان های خارجه نیست؟چطور متوجه میشه دانشگاه؟و اینکه اگه این رشته هارو قبول شی و بری در آینده چه اتفاقی میفته؟برای یکی از آشناهای خیلی نزدیکمونه..ممنون میشم جواب بدین

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اشتباه میگی...
      طبق دفترچه کسی که این معایبو داشته باشه بازم میتونه در کل رشته هایی که گفتی تحصیل کنه...
      مثلا کسی که یه گوشش نمیشنوه یا چشش نمیبینه هیچ مشکلی تو تحصیل در پزشکی دندان دارو یا رشته های پیرا پزشکی نداره...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      اشتباه میگی...
      طبق دفترچه کسی که این معایبو داشته باشه بازم میتونه در کل رشته هایی که گفتی تحصیل کنه...
      مثلا کسی که یه گوشش نمیشنوه یا چشش نمیبینه هیچ مشکلی تو تحصیل در پزشکی دندان دارو یا رشته های پیرا پزشکی نداره...
      اما کسی که یکی از گوشاش نمیشنوه فقط قادره که تغذیه/داروسازی/کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی/کارشناسی تکنولوژی پرتو درمانی/علوم آزمایشگاهی/اتاق عمل/هوشبری/فیزیوتراپی/بهداشت/کاردرمانی و بینایی سنجی رو بخونه...
      گفته غیر از این رشته ها داوطلب باید سلامت جسمانی کامل داشته باشه...خیلی مشخص هم نوشته مثل پزشکی/دندان/مامایی و پرستاری...کاملا مطمعنم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      من بیشتر لرزش دست و شنیدم
      اگ کسی لرزش داشته باشه میگن کارش مشکل دارمیشه
      اونو درج نکرده...نمیدونم دقیقا..اما برای چیزایی که بالا نوشتم مطمعنم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayda76zz نمایش پست ها
      اما کسی که یکی از گوشاش نمیشنوه فقط قادره که تغذیه/داروسازی/کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی/کارشناسی تکنولوژی پرتو درمانی/علوم آزمایشگاهی/اتاق عمل/هوشبری/فیزیوتراپی/بهداشت/کاردرمانی و بینایی سنجی رو بخونه...
      گفته غیر از این رشته ها داوطلب باید سلامت جسمانی کامل داشته باشه...خیلی مشخص هم نوشته مثل پزشکی/دندان/مامایی و پرستاری...کاملا مطمعنم
      کجا نوشته؟! دفترجه شما فرق داره؟! حداقل صفحشو بگو مام بدونیم...
      الان یکی از دوستای من یکی از گوشاش نمیشنوه...اما داره پرستاری میخونه...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کجا نوشته؟! دفترجه شما فرق داره؟! حداقل صفحشو بگو مام بدونیم...
      الان یکی از دوستای من یکی از گوشاش نمیشنوه...اما داره پرستاری میخونه...
      صفحه ی۱۲۳...جدوله مواردیه که گفته نقص عضو مشکلی نداره اما زیر جدوله گفته رشتهای گروه پزشکی باید سلامت جسمانی کامل داشته باشند..زیرش هم خط کشیده شده

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      صفحه ی۱۲۳...جدوله مواردیه که گفته نقص عضو مشکلی نداره اما زیر جدوله گفته رشتهای گروه پزشکی باید سلامت جسمانی کامل داشته باشند..زیرش هم خط کشیده شده
      عجب!!!!!!!
      دوست من یه گوشش نمیشنوه و به خاطر همین معافیت گرفته و الانم داره پرستاری میخونه 1 سال دیگم تموم میکنه!!!!!
      شاید امسال گذاشتن...هرچی هست منصفانه نیست...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      عجب!!!!!!!
      دوست من یه گوشش نمیشنوه و به خاطر همین معافیت گرفته و الانم داره پرستاری میخونه 1 سال دیگم تموم میکنه!!!!!
      شاید امسال گذاشتن...هرچی هست منصفانه نیست...
      نمیدونم.شاید واسه استخدام گیر میدن.واقعا منصفانه نیست..حالا کسی که پزشکه یه چیزی اما دندان پزشکی مثلا هیچ ربطی به شنوایی نداره...خوبیش اینه حداقل داروسازی مجازه...

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      متقاضیان رشته های پزشکی ، دندان پزشکی باید از سلامت کامل جسمی برخوردار باشن ( یعنی نقص عضو نداشته باشند ) .... این مورد خیلی وقته که اجرا میشه ...

اما بعضی رشته ها مثل بینایی سنجی و ... توی دفترچه قید شدند که نقص عضو هایی که براشون یاد شده ، مشکلی در پذیرش افراد ایجاد نمی کنه ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      متقاضیان رشته های پزشکی ، دندان پزشکی باید از سلامت کامل جسمی برخوردار باشن ( یعنی نقص عضو نداشته باشند ) .... این مورد خیلی وقته که اجرا میشه ...

اما بعضی رشته ها مثل بینایی سنجی و ... توی دفترچه قید شدند که نقص عضو هایی که براشون یاد شده ، مشکلی در پذیرش افراد ایجاد نمی کنه...
      فک نمیکنم خیلی وقت باشه اجرا بشه...
      کسی که یه گوشش نمیشنوه چه مشکلی داره مثلا..؟ والا این دوستم به ما گفت باز ما باور نمیکردیم 1 گوشش نمیشنوه...
      عحب کشوری داریما...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها

اما بعضی رشته ها مثل بینایی سنجی و ... توی دفترچه قید شدند که نقص عضو هایی که براشون یاد شده ، مشکلی در پذیرش افراد ایجاد نمی کنه ...
      من اصلا باورم نمیشد که این شرایط باشه...بعضیاش هم واقعا از انصاف دوره..مثلا دندان پزشکی...هییییییچ ربطی نداره...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیدونم.شاید واسه استخدام گیر میدن.واقعا منصفانه نیست..حالا کسی که پزشکه یه چیزی اما دندان پزشکی مثلا هیچ ربطی به شنوایی نداره...خوبیش اینه حداقل داروسازی مجازه...
      یکی از فامیلای دورمون متخصص گوشه که من از 2-3 نفر شنیدم این چون خودش 1 گوشش نمیشنوه و اونیکیم الان سمک میذاره (یه گوشش سمعک داره در کل!) رفته متخصص گوش شده...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فک نمیکنم خیلی وقت باشه اجرا بشه...
      کسی که یه گوشش نمیشنوه چه مشکلی داره مثلا..؟ والا این دوستم به ما گفت باز ما باور نمیکردیم 1 گوشش نمیشنوه...
      عحب کشوری داریما...
      بله متاسفانه خیلی از قانون هایی که توی کشور ما داره اجرا میشه چرته مثل همین مورد تا حدی ...

دیگه باید بسوزیم و بسازیم ...

موفق باشی داداش گلم ...

در پناه حق ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یکی از فامیلای دورمون متخصص گوشه که من از 2-3 نفر شنیدم این چون خودش 1 گوشش نمیشنوه و اونیکیم الان سمک میذاره (یه گوشش سمعک داره در کل!) رفته متخصص گوش شده...
      اون فرد لیاقتشو نشون داده...امسال هم پرستاری و رشته های پیرا قبول میشم خواستم بمونم واسه پزشکی سال بعد که دیدم زهی خیال باطل...به نظرم ظلم بود درحق مایی که توی مدرسه عادی کنار بقیه بچه هانشستیم اینجا سوا شیم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون فرد لیاقتشو نشون داده...امسال هم پرستاری و رشته های پیرا قبول میشم خواستم بمونم واسه پزشکی سال بعد که دیدم زهی خیال باطل...به نظرم ظلم بود درحق مایی که توی مدرسه عادی کنار بقیه بچه هانشستیم اینجا سوا شیم
      بانو, من یه نیمچه راهنمایی به شما بکنم...این رفیق منم برا تست سلامت جسمانی دانشگاه نرفت...هرچی گفتن گفت دلم نمیخواد هیشکیم نمیتونه که به زور یکیو ببره!!! اگرچه از روی کارت معافیت میشد فهمید...شمام که معافیت و کارت معافیو اینا نداری که...فک نمیکنم بتونن ایرادی بگیرن...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)