خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مهندسی کامپیوتر (معماری سیستم های کامپیوتری)

سلام دوستان من میخوام این رشته که تو تاپیک هم هست (مهندسی
      کامپیوتر
      معماری سیستم های کامپیوتری
      ) رو انتخاب کنم کسی اطلاعاتی داره ؟!!! آیا این همون مهندسی کامپیوتر سخت افزاره ؟!!!! آینده کاریش چطوره اصلا آخرش چکاره میشه ؟!!! لطفا زود جواب بدید !!!!!!!! خیلی نیاز دارم !!!!!

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آپ

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      Up

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همون کامپیوتر سخت افزار باید باشه چارت درسیش تغییر اسم دادنش به این شما در مورد رشته سخت افزار تحقیق کن و آیندش یکیه دیگه

"When the going gets tough, the tough get going."

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
      همون کامپیوتر سخت افزار باید باشه چارت درسیش تغییر اسم دادنش به این شما در مورد رشته سخت افزار تحقیق کن و آیندش یکیه دیگه

داداش شما کدوم دانشگاهی ؟!!! از مهندسی کامپیوتر راضی هستید ؟!! آینده کاری سخت افزار و نرم افزار چطوره ؟!!

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HellishBoy نمایش پست ها

آینده کاری سخت افزار و نرم افزار چطوره ؟!!
      نرم افزار بهتره.سخت افزار شبیه الکترونیکه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      سلام
      سخت افزار بیشتر کسایی میرند که به برق علاقه زیادی داشتن
      چون اکثرا درساشون مثل برق ولی سبکتره
      دیجیتال معماری و....
      اینا رو بقیه نرم وایتی هم علاوه بر سخت دارند هااااا ولی خو سختی ها باید خیلی بهتر یاد بگیرند وعملی وارد باشند ولی نرم وای تی نه خیلی

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohadeseh نمایش پست ها
      سلام
      سخت افزار بیشتر کسایی میرند که به برق علاقه زیادی داشتن
      چون اکثرا درساشون مثل برق ولی سبکتره
      دیجیتال معماری و....
      اینا رو بقیه نرم وایتی هم علاوه بر سخت دارند هااااا ولی خو سختی ها باید خیلی بهتر یاد بگیرند وعملی وارد باشند ولی نرم وای تی نه خیلی

خب من به برق علاقه زیادی دارم !!!! اصلا تنها انتخابم همراه این رشته برق هست حالا بنظرتون دانشگاه بابل رشته کامپیوتر سخت افزارش خوبه ؟!!! بنظرتون برق اراک بهتره یا سخت افزار بابل ؟!!! من شهرم اراکه هر دو رشته هم علاقه دارم ...

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات

خب من به برق علاقه زیادی دارم !!!! اصلا تنها انتخابم همراه این رشته برق هست حالا بنظرتون دانشگاه بابل رشته کامپیوتر سخت افزارش خوبه ؟!!! بنظرتون برق اراک بهتره یا سخت افزار بابل ؟!!! من شهرم اراکه هر دو رشته هم علاقه دارم ...
      خب شما که برق دوس دارین
      همون اراک برق را بزنین
      چون سخت افزار کنار کارهای برقی برنامه نویسی و درسهای کامپیوتری هم دارین
      شما اصل علاقت برق خو یه راست برین برق البته سخت هستا ولی خو علاقه دارین پاس سختیش میمونید
      ببینید توی رتبه ها کدوم دانشگاه بالاتره
      بعدهم خودتون اراک هستید میخاید برید بابل؟؟ این همه راه...تازه دردسر خابگاه هم داره

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohadeseh نمایش پست ها
      خب شما که برق دوس دارین
      همون اراک برق را بزنین
      چون سخت افزار کنار کارهای برقی برنامه نویسی و درسهای کامپیوتری هم دارین
      شما اصل علاقت برق خو یه راست برین برق البته سخت هستا ولی خو علاقه دارین پاس سختیش میمونید
      ببینید توی رتبه ها کدوم دانشگاه بالاتره
      بعدهم خودتون اراک هستید میخاید برید بابل؟؟ این همه راه...تازه دردسر خابگاه هم داره

نه سخت افزارم به اندازه برق دوست دارم از نظر رتبه بندی صنعتی بابل 6 ام هست تو صنعتی های ایران ..... خابگاهم حال میده !!! جزوی از زندگیه دیگه !!

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

از نظر رتبه بندی صنعتی بابل 6 ام هست تو صنعتی های ایران .....
      یعنی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر ، صنعتی اصفهان و بعد صنعتی بابل؟
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

12. Top | #12
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها

برید تو سایت ها ببینید رتبه بندی ها رو ..... من از خودم که نمیگم !!! منم از سایت های رتبه بندی خوندم ....

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      چرا اصرار دارین که صنعتی باشه؟مثلا الان دانشگاه تهران به جز مکانیک از امیرکبیر بالاتره بعدش خیلیا اعتقاد دارن صنعتی اصفهان حتی از امیرکبیر هم بالاتره این حرف 4 تا مشاوره که خودشون دانشجوهای امیرکبیر یا علم وصنعت یا شریف بودن صنعتی اصفهان صد در صد از علم و صنعت و خواجه نصیر که بهتره
      پ.ن : ببخشید البته من قصد جدل ندارم فقط خواستم بگم دانشگاه به صنعتی بودنش نیست مثلا دانشگاه شیراز خیلی از صنعتی شیراز بالاتره و ...

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      چرا اصرار دارین که صنعتی باشه؟مثلا الان دانشگاه تهران به جز مکانیک از امیرکبیر بالاتره بعدش خیلیا اعتقاد دارن صنعتی اصفهان حتی از امیرکبیر هم بالاتره این حرف 4 تا مشاوره که خودشون دانشجوهای امیرکبیر یا علم وصنعت یا شریف بودن صنعتی اصفهان صد در صد از علم و صنعت و خواجه نصیر که بهتره
      پ.ن : ببخشید البته من قصد جدل ندارم فقط خواستم بگم دانشگاه به صنعتی بودنش نیست مثلا دانشگاه شیراز خیلی از صنعتی شیراز بالاتره و ...

نه فقط تو صنعتی بحثم نیست من میگم از دانشگاه اراک که من احتما برقش قبول شم از لحاظ رتبه کل هم بالا تره !!! حالا بنظر شما دانشگاه اراک برق بهتره یا سخت افزار صنعتی بابل ؟!!! احتمال قبولیم تو دومی کمتره !!!

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      بله دانشگاه تهران از امیرکبیر بالاتره.متنها ایشون رتبه بندی صنعتیها رو گفتن
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن