سلام دوستان
همون طور که از اسم تاپیک مشخصه ، بین این 2 تا موندم ...
به احتمال زیاد علوم کامپیوتر رشت (سراسری دولتی) رو که قبولم ولی مهندسی کامپیوتر بابلسر یا بابل (سراسری دولتی) احتمال قبولیش کمه برام ...
حالا فرض رو بر این می گیریم که اونم قبول میشم ...
می خواستم نظر دوستان رو در مورد این 2 رشته بدونم و اینکه چه قدر درس مشترک دارن ؟
راستش من که هدفم یادگیری برنامه نویسی هست که خوب تو گرایش نرم افزار مهندسی کامپیوتر تخصصی تر بررسی میشه ...
ولی می خواستم بدونم تو علوم کامپیوتر چه قدر بهش اشاره میشه ؟! ارزش داره برم این رشته یا نه ؟
خودم حاضرم برنامه نویسی رو با این همه آموزش ویدیویی و کتاب و ... که تو اینترنت هست یادبگیرم و این کار رو خواهم کرد (فکر کنم حتی اگه نرم افزار هم برم باید این کار رو بکنم با این توضیح کمی که تو دانشگاه میدن
)
ولی در کنارش می خوام درس های اون رشته ی دانشگاهیم هم خیلی بی ربط به برنامه نویسی نباشه که بعد کار سخت میشه که هم زمان هم برنامه نویسی رو یاد بگیری جدا هم واحد های دانشگاه رو پاس کنی ...
بعضی ها میگن علوم کامپیوتر سخته ... واقعاً از مهندسی کامپیوتر سخت تره ؟!
البته من رشت رو به بابل یا بابلسر ترجیح میدم از نظر فاصله با شهر خودم و توسعه و بافت شهری و ... دلیل اینکه گفتم مهندسی کامپیوتر بابل یا بابلسر اینه که احتمال قبولی مهندسی کامپیوتر رشت برام کم تره ...
یعنی اگه این 2 رشته تفاوت زیادی ندارن ، اولویت شهر مهم میشه که من رشت رو انتخاب می کنم و دوست دارم رشت قبول شم ولی خوب اگه علوم کامپیوتر بدردم نخوره که خوب نمیشه ...
و یه سوال دیگه اینکه بعد از مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار کدوم گرایش بیشتر برنامه نویسی رو یاد میده ؟!
سخت افزار یا it یا معماری سیستم های کامپیوتری (همون سخت افزار قدیمه ؟!) یا رایانش امن (عجب اسم مزخرفی
) ؟؟؟
یا اینکه اصلاً علوم کامپیوتر بیش تر از اینا برنامه نویسی داره ؟
ممنون