خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

از بین این چهار رشته کدام مناسب من است؟

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      همونطور که میدونید تا چند روز دیگه انتخاب رشته باید کنیم و من بین این چهار رشته موندم:
      عمران، مکانیک، صنایع و آی تی، درباره اینها هم خیلی سرچ کردم اما همه جا یه چیز نوشتن.
      من خودم به برج و پل سازی علاقه مندم و مستنداشو همیشه میبینم(عمران)، بعد دیدن یه مستند درباره ساختن هواپیما خیلی به مکانیک علاقه مند شدم یعنی تا قبل اون نمیدونستم چیه، بشدت علاقه مند آی تی هستم و تکنولوژی و تو انجمنای آی تی از راهنمایی سر میزدم اما از برنامه نویسی سر درنمیارم و زیاد خوشم نمیاد، یکی از دوستامم میخواست بره این رشته اما گفت همش گسسته و جبره و سخت!
      صنایع هم دقیقا نمیدونم چیه اما دوستان توصیه میکنن و این که بهش میگن گلابی!
      از لحاظ بازار کار و درآمد و توضیحات من کدومو پیشنهاد می کنید؟ کدوم برای استخدام در شرکتای ایرانی و غیر ایرانی در ترکیه و.. مناسب تره؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammadgw نمایش پست ها
      همونطور که میدونید تا چند روز دیگه انتخاب رشته باید کنیم و من بین این چهار رشته موندم:
      عمران، مکانیک، صنایع و آی تی، درباره اینها هم خیلی سرچ کردم اما همه جا یه چیز نوشتن.
      من خودم به برج و پل سازی علاقه مندم و مستنداشو همیشه میبینم(عمران)، بعد دیدن یه مستند درباره ساختن هواپیما خیلی به مکانیک علاقه مند شدم یعنی تا قبل اون نمیدونستم چیه، بشدت علاقه مند آی تی هستم و تکنولوژی و تو انجمنای آی تی از راهنمایی سر میزدم اما از برنامه نویسی سر درنمیارم و زیاد خوشم نمیاد، یکی از دوستامم میخواست بره این رشته اما گفت همش گسسته و جبره و سخت!
      از لحاظ بازار کار و درآمد و توضیحات من کدومو پیشنهاد می کنید؟ کدوم برای استخدام در شرکتای ایرانی و غیر ایرانی در ترکیه و.. مناسب تره؟

4 تاش رشته خوبیه
      مهم علاقه خودته
      عمران رشته خوبیه درامد خوبی ام داره
      با توجه به علاقه ات انتخاب کن
      مشاور

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      برو دنبال علاقت - ببین به چی علاقه داری؟ برو دنبال همون رشته
      حالا اگر من بهت بگم برو ایتی وقتی علاقه نداشته باشی توش ناموفق میمونی
      موفق باشی
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      مجبورم که جمله تکراری رو بگم
      برو دنبال علاقت
      عمران : رشته ای که خوندنش اسونه نسبت به دیگر رشته ها ولی بازار کار تقریبا قفلی داره و باید سرمایه ای داشته باشی
      صنایع : رشته جالبی به نظرم نیست و کلا یه چیز سر همیه که از هر چیز یخورده داره
      مکانیک : خیلی خوب و تاپ
      ای تی : ای تی و نرم افزار با هم فرق دارن اونی که دوستت گفته مربوط به نرم افزار میشه (اگه استعداد و توانایی ش رو داشته باشی رشته پول سازیه)
      پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تشکر از همه دوستان
      آخه من هر چهارتاشو دوس دارم! مشکل همینه، من خودم به عمران تمایل دارم اما همان‌طور که آقا میلاد گفت سرمایه میخواد و من ندارم! البته پسرخالم تازه ارشد عمرانشو گرفته ولی هنوز بیکاره! درسشم خوبه از دانشگاه دولتی هم مدرک گرفته اما خوب سرمایه نباشه... آی تی بنظرتون درآمدش کم نیست نسبت به بقیه؟ آخه من هرکی آی تی دیدم کار معمولی مثله چک کردن کارتخوان مغازه ها دارن!
      درمورد مکانیک و صنایع یکم توضیح میدید چی به چیه؟
      راستی من قراره بعد گرفتن مهندسی و شغل خوب دکتری تاریخ بگیرم! شاید تو انتخاب این رشته ها از نظر شما اثر داشته باشه.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اون سه تای دیگه از صنایع خیلی بهتر هستنبه
      نظر من صنایع رو کنار بزارین. عمران و مکانیک عالی هستن. من جای شما بودم روی برق هم فکر میکردم.

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولویتت چیه ؟؟؟
      درآمد یا علاقه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      اون سه تای دیگه از صنایع خیلی بهتر هستنبه
      نظر من صنایع رو کنار بزارین. عمران و مکانیک عالی هستن. من جای شما بودم روی برق هم فکر میکردم.
      لطفا میشه بگین چرا صنایع نه؟ برق هم علاقه خاصی ندارم، به خاطر سختی زیاد کنار گذاشتم، نه که مخم نکشه، علاقه ندارم که بخاطر سختی بکشم.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      اولویتت چیه ؟؟؟
      درآمد یا علاقه
      هم پول هم علاقه، مثله بعضیا نیستم که هدفم فقل پول و پول باشه، اما میخوام که کار مناسب و با درآمد خوب داشته باشم. نمیخوام مازراتی سوار شم اما نمیخوامم ماشین پراید و پژو سوار شم!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      هم پول هم علاقه، مثله بعضیا نیستم که هدفم فقل پول و پول باشه، اما میخوام که کار مناسب و با درآمد خوب داشته باشم. نمیخوام مازراتی سوار شم اما نمیخوامم ماشین پراید و پژو سوار شم!

زیاد ندیدم کسی عمران بخونه و ناراضی باشه

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد این رشته ها رو دانشگاه های سراسری تهران میاری یا شهرستانا؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ببین شاید بگن عمران سرمایه می خواد یا اشباع شده یا...
      اولا که کسی که عمران می خونه دلیل نمی شه حتما از صفر تا صد کاری رو خودش بکنه که سرمایه بخواد
      دوما بعله دانشجو عمران زیاده ولی به من بگو کدوم کار عمران درست انجام می شه اون از وضع سد سازی؟(که همه رودها رو دارن خشک می کنن) اون از مترو (یه سرچ بزنید مترو اصفهان یه ربع بشینید بخندید) این از طراحی ساختمونا (تا حالا دیدین تو ۱۰۰ متر بتونن چهار خواب قشنگ در بیارن)!!! و...
      اگه ادم خلاقی هستی و حاضری خاک کار رو بخوری و صد در صد علاقه هم داری می تونی تو عمران موفق باشی
      You Can live your Dream

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کی گفته صنایع خوب نیست صنایع الان تو مهندسیا یکی از بهترین رشته ها از نظر بازار کاریه تقریبا هر شرکتی و هر کارخونه ای به یه مهندس صنایع نیاز داره

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      بعد این رشته ها رو دانشگاه های سراسری تهران میاری یا شهرستانا؟؟؟
      آقا این نکته رو خوب شد مطرح کردی، من امسال دولتی قبول نمیشم رتبم 23 هزاره، و میخوام تو دانشگاه غیر انتفاعی معتبر یکی ازینا رو بخونم، بنظرتون کار درستیه یا بمونم کنکور سال بعد؟ مدرک غیر انتفاعی واسه استخدام داخل یا خارجیا مشکلی نداره ؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش من ببین مهندسی ای تی و عمران تو کشور خیلی زیاده طوری که اصلا کارشو پیدا نمیشه مگر با ....

درمورد رشته هایی که میخوای بری خیلی تحقیق کن که ۲سال دیگه از‌کرده خودت پشیمون نشی

موفق باشی
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن