مشاور
سلام . من می خوام برای رشته فناوری اطلاعات پیام نور بدون ازمون ثبت نام کنم. دیپلم فنی دارم و پیش دانشگاهی علوم انسانی . سوالم اینه با توجه به اینکه پیش دانشگاهی انسانی دارم و معدل پیش دانشگاهیم پایینه شانس برای پذیرش در فناوری اطلاعات دارم؟ چون در فرم ثبت نام پیام نور گفته شده معدل پیش دانشگاهی هم وارد کنید . یا اینکه معدل دیپلم ملاک پذیرشه؟
سلام دوستان ثبت نام رشته های بدون کنکور چجوریه واسه پیام نور؟؟من رشتم تجربیه و باید امسال حتما یه یونی برم
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ویرایش توسط Javad1376 : 28 تیر 1396 در ساعت 13:39 دلیل: البته رشته های با ازمون هم میزنم منتهی میخوام خیالم راحت باشه که حتما قبول شم چون اگه تا 31 شهریور قبول نشی مثل ا
سلام.دفترچه فراگیر پیام نور ک فک کنم قیمتش شصت تومن یا بیشتر دقیق یادم نیس بدون توجه به مدرک دیپلمت هر رشته ای رو میتونی انتخاب کنی.چن واحد بهت میدن که همون ترم اول محسوب میشه که باید اینا رو پاس کنی یه جوری میشه گف امتحان ورودی ولی صد درصد قبولی حتی اگه پاسشون نکنی.من دوست خودم چن واحد عمومی و تخصصی بش دادن فک کنم 12 واحد بش دادن ولی اکثر درساشو ده به پایین گرف .رف ترم دوم افتادهاشو پاس کرد.
خلاصه اینکه میتونی هر رشته ای بدون توجه مدرک دیپلمت انتخاب کنی
روزهای سخت دوام نمی اورند
اما انسانهای سخت چرا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)