هرجوری برنامه ریزی میکنی ی جوری برنامه ریزی کن که شیمی و زیست و دینی و قسمتایی از ادبیات رو به تعداد دفعات زیادی مرورکنی تو 2ماه آخر واسه من که نتیجه داد
ویرایش توسط lvjqd : 10 مرداد 1394 در ساعت 21:34
شما باید انقدر بخونید که روز کنکور متن کتاب رو حفظ باشید
یکی از رتبه های برتر کنکور گفته بود که تا روز کنکور 70 بار زیست رو خونده بود
موفق باشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
سلام
ببین من طوری برنامه ریزی کردم که 2ماه آخر برناممو طوری سبک کرده باشم که جای زیادی واسه زیست وشیمی داشته باشم که مرورش کنم.مثلن آخرا حدود2تا3بارفیل شیمیو خوندم علاوه بر قسمتایی که از کتاب مشخص کرده بودم
الانا که وقت دارید فیزیک و ریاضیتونو طوری قوی کنید که 2ماه آخر فقط و فقط مرور فرمولا و قسمت هایی که ازکتاب درسی یا تست مشخص کردیدرو انجام بدید
و وقت بیشترتونو پای درسایی بزارید که باتموم مفهومی بودنشون جنبه ی حفظی بالایی داره مثل درس آخر شیمی2که نمیدونم دقیقا چنددور مرورشون کردم
اینی که میگم به این معنی نیست که الان زیست و شیمی خیلی کم بخونیدا اتفاقا الان باید ی مبحثی مثل استوکیومتری رو فوق العاده کارکنید
الانا زیست وشیمیو هم خووب بخونید ومفهومی مخصوصا .
حواستون باشه که منظور من اینجا واضح تر میشه که مثلا الان ماهه آخره وشما مباحث زیادیو از فیزیک و ریاضی تاالان باز نکردید حتی اونایی که خیلی تستای آسون داره و نمره بیاره
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو خوب برسونم واین که این تجربه ی شخصیه منه وممکنه بدرد شما نخوره واگه سوالی بازداشتید درخدمتتونم
انشاالله موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)