بغیر از سایت کانون جایی هست که آخرین رتبه ی قبولی سال گذشته رو داشته باشه؟؟![]()
بغیر از سایت کانون جایی هست که آخرین رتبه ی قبولی سال گذشته رو داشته باشه؟؟![]()
« وقتی عقـــل، عاشـــق شود ...
عشـــق، عاقــــل میشود و ...
شهید میشوی ....! »
•شهید دکتر مصطفی چمران•
سلام بچه ها رتبم2455منطقه ۳شده برای بینایی و فیزیو لب مرزم،ولی خب شانسشو دارم.شاید قبول بشم.
خلاصه تو فرم انتخاب رشتم فقط ۵رشته هس،پزشکی.دندان.دارو.فیزیوتØ ±اپی.بینایی سنجی
امروز با ی متخصص داخلی ک اشنامون بود حرف زدم میکفت این دوتا رشته هیچ اینده ای ندارن،
میگفت بجاشون برو پرستاری!البته اگه قصدموندن نداری.
توصیه کرد ک بمونی بهتره
راستش امسال سومین بارم بود ک کنکور دادم.نمیدونم موندن فکرخوبیه یا ن
اینم بگم ک تو این سه سال از ۷هزار ب ۴هزار و بعد ب۲هزار رسیدم
واقعا گیج و سردرگم شدم.
نمیدونم چ کاری بهتره، ینی فیزیو و بینایی رو نزنم؟؟
زیر بارند درختان که تعلق دارند...
ویرایش توسط سفیدک : 10 مرداد 1394 در ساعت 17:43
سلام یه سوال فوری لطفا بگین برای انتخاب رشته تربیت معلم و دبیری که گزینشش به صورت بومی هست میتونیم کد رشته شهر ها واستان هایی که بومی اونها نیستیم رو انتخاب کنیم
مشکلی از لحاظ پذیرش و مصاحبه پیش نمیاد؟ اخه شنیدم اگه بیشتر اولویت هارو دانشگاه فرهنگیان بزنی شانس قبولیت بیشتر میشه
1) تعهدات پذيرفتهشدگان سهميههاي مختلف:- پذيرفتهشدگان دورههاي روزانه كه از سهميه مناطق 2 و 3 (بر اساس ضوابط مربوط به تقسيمبندي سهميهها) علاوه بر تعهدات شرعي و اخلاقي كـه بـه عهـدهدارند به دليل امتيازاتي كه در پذيرش سهميهاي از آن برخوردار شدهاند، بايد متعهد شوند كه پس از گذراندن دوره تحصيلي در مقطع رشتهاي كه پذيرفته شدهاند(براي برادران پس از انجام خدمت وظيفه عمومي) به مدت دو برابر زمان تحصيل در هر يك از نقاط ايران (به تشخيص سازمانهاي ذيربط)، نسـبت بـه ايفـايتعهد خود اقدام نمايند. ضمناً مفاد اين تعهد مانع از اجراي تعهد آموزش رايگان نبوده و كليه پذيرفتهشدگان بايد تعهد آموزش رايگان را نيـز پـس از اتمـام تعهـدفوق انجام دهند.
اینم سند حرفم
صفحه 4 دفترچه
دوستان دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین شهریه میگیره یا نه؟
تو سایت شهریه هاش به یورو ه....از ایرانی ها هم میگیره؟
ممنون
دانشگاه بین المللی امام خمینی مدیریت امور مالی
این سایتش من چیزی پیدا نکردم والا
سلام
دانشگاه شاهد چجوریه که اگه توانتخاب رشته وارئش کرده باشیم رشته های دیگمون سوخت میشه یانه؟؟
واگه مصاحبه بدیم و نخواهیم بریم میشه؟
واینکه به چه کسایی واسه مصاحبه زنگ میزنن؟هرکی وارد کرده باشه؟
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 26 مهمان)