خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 57
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نداشتن دبیر و پایه درسی خوب دلیلی برای نخواندن

سلام من وسواس بسیار زیادی دارم که نمیگذارد بخوانم
      نمیدونم باید چی کار کنم
      درسها را تا االن خوب نخوانده ام و میترسم که چون دبیر خوب و پایه خوب ندارم نتوانم بخوانم
      این همه منابع انتخابی
      ادبیات:موضوعی +7 خوان های خیلی سبز
      عربی:گاج کامل و تست الگو و ناصح زاده
      دینی :گاج جامع و خط ویژه
      زبان :مبتکرن و خط ویژه و نترسیم از متن شبقره
      فیزیک:گاج پایه و پیش و الگوی سال به سال
      شیمی :دوم مبتکران و الگو . سوم خیلی سبز و مبتکران. پیش خیلی سبز و مبتکران. ازمون پایه و پیش فار
      ریاضی:خیلی سبز و مهروماه
      زیست:خیلی سبز. الگو . فاگوزیست

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بنظر من همین امروز منابعی که بنظر خودتون اضافی هستن "صرفه نظر از هزینه ای که براش کردین"رو جمع کنید و بزارید یه جایی که دم دست نباشن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وسواس داشته باشین نه قبل کنکور میتونین موفق بشین نه بعد کنکور در دانشگاهتون موفق منیشین.
      باید به متخصص اعصاب مراجعه کنین تا داروهایی نظیر سرترالین و فلوکستین و ... بهتون بده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      وسواس داشته باشین نه قبل کنکور میتونین موفق بشین نه بعد کنکور در دانشگاهتون موفق منیشین.
      باید به متخصص اعصاب مراجعه کنین تا داروهایی نظیر سرترالین و فلوکستین و ... بهتون بده
      با این منابع و بدون معلم میتوانم زیر 1000 بشم؟
      واقعا معلما خیلی چیزای خوب در کلاس میگن که در کتابها نیست؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط patrik نمایش پست ها
      با این منابع و بدون معلم میتوانم زیر 1000 بشم؟
      واقعا معلما خیلی چیزای خوب در کلاس میگن که در کتابها نیست؟
      اگه وسواس نداشته باشی آره
      چیزی که در کتابهای کنکور نباشه یعنی قطعا برای کنکور لازم نیست.

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

نمیدونم باید چی کار کنم
      درسها را تا االن خوب نخوانده ام و میترسم که چون دبیر خوب و پایه خوب ندارم نتوانم بخوانم
      این همه منابع انتخابی
      شیمی :دوم مبتکران و الگو . سوم خیلی سبز و مبتکران. پیش خیلی سبز و مبتکران. ازمون پایه و پیش فار
      سلام
      منابعتون که خیلی خوبه ولی مثلا برای هر پایه شیمی دوتا کتاب دارین حداقل این خیلی بیشتر بهتون استرس وارد میکنه.ازبین منابعتون اون کتبی که برای شروع از صفر خوبه رو انتخاب کنین وبقیه رو فعلا بذارین کنار و با یک منبع پیش برین.
      اگر پایتون ضعیفه ایرادی نداره بشنین شروع کنین و بخونین و تقویت کنین واینکه دبیر خوبی ندارین مطمئن باشین اگر خودتون خوب بخونین نکاتی که از کتابها میتونین خارج کنین خیلی مفیدتر از دبیر خواهد بود.
      موفق باشین

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi1377 نمایش پست ها
      زیر هزار میتونی بشی.ولی یه شرط داره.منابع آموزشی { دقت کن آموزشی} رو یدونه انتخاب کن
      منبع آموزشی باید یدونه باشه ولی تست اشکال نداره.
      اگه یه منبع آموزشی داشته باشی و چند تا کتاب تست میتونی راحت زیر 100 هم بیاری
      پس از الان شروع به خوندن کن
      بله منظور من هم همین بود
      برای اموزش نمیتوانم بیشتر از یک کتاب بخوانم چون ذهنم آشفته میشه
      حالا این منابع برای اموزش و تست کفایت میکنند؟
      خواهشا دقیق بگید اگه بدونم لازمه موفقیت خوندن حتمی کدوم کتابها میباشد شبانه رو زمخوانم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
      سلام
      منابعتون که خیلی خوبه ولی مثلا برای هر پایه شیمی دوتا کتاب دارین حداقل این خیلی بیشتر بهتون استرس وارد میکنه.ازبین منابعتون اون کتبی که برای شروع از صفر خوبه رو انتخاب کنین وبقیه رو فعلا بذارین کنار و با یک منبع پیش برین.
      اگر پایتون ضعیفه ایرادی نداره بشنین شروع کنین و بخونین و تقویت کنین واینکه دبیر خوبی ندارین مطمئن باشین اگر خودتون خوب بخونین نکاتی که از کتابها میتونین خارج کنین خیلی مفیدتر از دبیر خواهد بود.
      موفق باشین
      من مشکلم با قلم چی هست . میخواهم در ازمونها ترازم بالای 7000 بشه و برای همین نمیدانم باید دو منبع را که برای موفقیت لازم هست چطور بخوانم چون حجم ازمونها همینطوری هم زیاد هستند و وقت دوباره برگشتن و دوره کردن ندارم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من مشکلم با قلم چی هست . میخواهم در ازمونها ترازم بالای 7000 بشه و برای همین نمیدانم باید دو منبع را که برای موفقیت لازم هست چطور بخوانم چون حجم ازمونها همینطوری هم زیاد هستند و وقت دوباره برگشتن و دوره کردن ندارم
      کنکور رو فدای ازمون های ازمایشی نکن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      کنکور رو فدای ازمون های ازمایشی نکن
      پس چی کار کنم داداش؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      پس چی کار کنم داداش؟
      تو ازمون ازمایشی اگه فک میکنی برنامه یه درس برات مناسب نیست اون درس رو طبق برنامه خودت بخون و تو ازمون نزنش.....به هر حال این دو منبعی بودن جز ضرر هیچ نیست حتی اگه تستی باشن .باور کن همین موضول تاثیر خیلی ردی روی من توی سال دوم داشت.....اگه تو یه کتاب یه فرمول دیدی که تو زکی دیگه نیست هیچ اهمیتی نداره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نمیدونم باید چی کار کنم
      این همه منابع انتخابی
      عزیزم مگه حبیب نبود!؟!؟ مگه خانوم شبنم کوشک نبود که با اون داستان معروف من اومدو دندان پزشکی قبولش کردم.مصیب که اومدو کردمش 2 شریف
      شما از منابع من استفاده کن
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

از اول به فکر 7000 نباشین شما فقط بخونین که خوب یاد بگیرین وقتی شما یک مطلب رو خوب متوجه بشین ودرکنارش تست کار کنین حتی از یک کتاب کفایت میکنه این رو هم بدونین که تسلط 100درصدی به 50 درصد مطالب ازمونهای ازمایشی بهتر از تسلط 50 درصدی به 100درصد مطالب هست.
      قلم چی ثبت نام کردین یا تازه میخواین ثبت نام کنین؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چی کار کنم وسواس نمیگذارد

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببین بذار یه حقیقتو بهت بگم..تو داری همه ی اینارو بهانه میکنی که درس نخونی...هر روز یه تاپیک جدید و همون حرفا...

قصد بدی ندارم ولی بیدار شو...تو خواب نیستی فقط خودتو زدی بخواب...دبیگه همه میدونن که این منابع عالین....

یه راهکارم بهت میگم...ببین بچه ها میگن فلان کتاب عالیه...تو هم نداریش...صبر میکنی که بیاد...مثلا یک هفته صبر میکنی..چرا؟چون وسواس داری..میخوای بهترین منبع رو داشته باشی...ولی بذار یه چیزی رو بهت بگم..اینجوری فقط و فقط وقتت تلف میشه و به جایی نمیرسی....وقتتو که ازت نگرفتن...ازش درست استفاده کن..ببین تو درساتو بخون...کتابایی که داری و عالی هستنو تمومشون کن...بعدا ایشالا بقیرم میگیری دیگه...

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن