X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 32
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

مصاحبه با رتبه 229 منطقه 3 : شهربانو (بیتا) زینی | رشته تجربی - کنکور 94

با سلام
      خدمت تمامی دو3تان

هفتمین مصاحبه رو اغاز میکنیم با :

شهربانو (بیتا) زینی
      رتبه 229 منطقه 3
      از شهرستان املش
      معدل کتبی : 19.71

( نام کاربری شون در انجمن : bita75)

عکس کار نامه کنکــور و سوابق تحصیلی شون :

نام: 4oea_screenshot_(9).png نمایش: 1066 اندازه: 50.0 کیلو بایت

نام: 6r40_screenshot_(10).png نمایش: 983 اندازه: 23.8 کیلو بایت

( + سوالات همون سوالات پارسال Parniya خانوم هست
      دیگه وقت و حوصله ای برا آپدیت سوالا توسط من نیس
      لطفا اول این سوالات رو مطالعه کنید
      و اگه سوالی غیر از اینا داشتید بپرسید )

از پرسیدن سوالات تکراری تا حد ممکن بپرهیزید
      + اسپم ممنوع

با تشکر
      و آرزو موفقیت برای همگی شما

*خودتون رو معرفی کنید ،از کدوم شهر و اسم مدرسه ؟
      شهربانو(بیتا) زینی ،از شهرستان املش استان گیلان، مدرسه دولتی نرجسیه
      *رشته و دانشگاه انتخابی شما؟
      انتخاب خوشبینانه: پزشکی ایران
      چیزی که احتمالا قبول میشم: پزشکی گیلان
      - درباره هر یک از این شش بازه زمانی به سولات جواب بدید:
      (چگونه برای این بازه ها برنامه ریزی می کردید؟ // کدام آزمون شرکت میکردید؟ // چگونه هر درس را مطالعه میکردید؟ با توضیح )
      - تابستان سال اول کار خاصی نکردم
      - تابستان سال دوم آزمون قلمچی ثبت نام کردم. با تراز 5200 شروع کردم و تا شهریور به 6000 رسیدم. کلاس زیست و شیمی می رفتم و این دو درس رو جدی تر مطالعه کردم. زیست سال سوم رو تا فصل چهار کامل خوندم وتست زدم. زیست دوم رو هم با برنامه قلمچی دوره کردم.
      - تابستان سال سوم بعد گرفتن کارنامه سال سوم فرجه ای برام پیش اومد وتا بیست تیر هنوز کلاس های کنکور شروع نشده بودند که از این فرصت استفاده کردم و زیست سال دوم رو یک دور دیگه کامل خوندم وتست های کتاب خیلی سبز رو کامل زدم. ترازم حدود 6300 بود. کلاس زیست و شیمی و فیزیک هم می رفتم. توی فیزیک پیشرفت خیلی خوبی کردم و تافصل سه فیزیک پیش رو از روی کتاب گاج نقره ای تست زدم فیزیک سال اول رو هم مطالعه کردم. همه تست ها رو میزدم به جز یک قدم تاصد.شیمی سوم رو با برنامه قلمچی پیش رفتم و شیمی پیش هم فصل یک رو خوندم. تمام لغات عربی 1و2و3 رو حفظ کردم و عربی 3 رو کامل خوندم.تمام لغات زبان 1و2 و3 رو دوره کردم .ریاضیم زیاد خوب نبود و کارخاصی براش نکردم.
      - سال تحصیلی چهارم از طرف مدرسه بهم کمک کردن و اجازه دادن که بعضی از روزها رو نرم.ترازم همچنان 6300.ادبیات وزبان فارسی رو خوب کار کردم.نرسیده به عید زبان انگلیسی و ادبیات و عربی رو تموم کردم و تااین موقع اصلا دین وزندگی خوب کار نکرده بودم.زیست دو فصل آخر پیش فقط موند.شیمی پایه تموم و شیمی پیش دو فصل آخر خوب کار نشده بود.ریاضی مباحثی رو به صورت انتخابی خوندم و مباحثی که نخونده بودم توی آزمون سفید میذاشتم. اواخر اسفند از درس خسته شدم و حدود دوهفته مونده به عید ساعت مطالعه ام کم شد و استراحت کردم.
      - دوران طلایی نوروز دقیقا میدونستم توی چه مباحثی ضعف دارم و همونا رو بیشتر خوندم.اصلا درس جدید نخوندم.شیمی رو فصل اسید و باز خیلی مانور دادم و تست کار کردم.تا حدودی از برنامه قلمچی جدا شدم و ترازم 5900 شد.مهمونی فقط خونه مادربزرگم رفتم.( کلا به خاطر درس من و خواهرم رفت و آمدهامون کم شده بود).
      - دوران جمع بندی دوتا آزمون جامع سنجش شرکت کردم.دوتاهم آزمون جامع قلمچی.
      موقع امتحانات ترم سعی کردم هر درسی که امتحان دارم رو ببندم.آزمون های سه روز یک بار هم انجام دادم. خیلی زیاد هم دین وزندگی میخوندم که جبران کم کاری بشه.
      -کنکور 93 اولین بار کنکور دادم و رتبه 1055 منطقه3 رو کسب کردم. توی آزمون نتونستم وقت رو کنترل کنم و ریاضی فقط 10 درصد زدم. رتبه به دلم ننشست.ولی انتخاب رشته کردم اما ته دلم راضی نبود و دلم میخواست یه بار دیگه شانسم رو امتحان کنم چون یک سال هم جهشی خونده بودم و هنوز فرصت داشتم.نتایج اومد و من قبول نشدم.
      - سال فارغ تحصیلی از مهرماه شروع کردم.روی فیزیک مانور خیلی خوبی دادم و تست هلای یک قدم تا صد رو هم میزدم.
      تراز نیم سال اولم 7000 بود. توی عمومی ها هیچ مبحثی رو حذف نکرم مخصوصا زبان فارسی بچه ها عادت دارن حذف میکنن ولی من اینکارو نکردم.
      تو دوران جمعبندی عمومی های کنکور سراسری تمام رشته ها رو جواب دادم از سال 89 به بعد .رشته خودم رو هم که جواب دادم. چهرتا آزمون جامع سنجش دادم و دو تاقلمچی.و نکته مهم در سال تحصیلی این بود که زمین رو هم مطالعه کردم و فقط ریاضی کلاس رفتم.
      - دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟
      ادبیات : کتاب های خیلی سبز برای هر پایه جداگانه. خیلی خوب بود و باعث شد قرابت معناییم کلی پیشرفت کنه.آرایه نشر الگو.زبان فارسی پنج بحث نشرالگو.لغت و املا خیلی سبز. تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه.
      عربی : گاج سفید و جامع خیلی سبز. هر دو تقریبا در یه سطحن و فرقی نمیکنه کدومو بگیرین.
      دین و زندگی : فقط گاج نقره ای. خیلی سبز به درد نمیخوره
      زبان: جامع مبتکران و جامع خیلی سبز.هردو رو باهم میخوندم ولی اگه وقت ندارین هر دو رو بخونین مبتکران بهتره
      زمین : هفت چیز خیلی سبز
      ریاضی :جامع مهروماه و جامع تخته سیاه . مهروماه بهتره
      زیست : جامع گاج نقره ای. نشر دریافت کتاب جمع بندیه و خیلی کتاب خوبیه. حتما بگیرین.
      فیزیک : جامع گاج نقره ای پیش و پایه.عالیه این کتاب.
      شیمی : فقط مبتکران. هر پایه جدا داره
      - آیا کلاسور ارزیابی پر می کردید ؟ چگونه بعد از هر آزمون رفع اشکال می کردید؟
      یه دفتر داشتم اونایی که جواب نمیدادم یا غلط میزدم رو توش یادداشت میکردم و نکته هاشو بعد دوره می کردم. شنبه بعد آزمون اختصاص به این کار داشت. جمعه بعد آزمون استراحت میکردم.
      - منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟
      عمومی تست های نشان دار و خود کتاب درسی.
      ریاضی : کتاب آخر مهروماه
      زیست : قبلا گفتم نشر دریافت
      شیمی : فیل مبتکران
      فیزیک فقط فرمول ها و دوفصل آخر پیش کتاب درسی
      - اگه دوباره کنکور بدید چه اشتباهی رو تکرار نمیکنید؟
      این قدر به ابراز نظر این و اون توجه نمیکردم.مردم خیلی زیاد حرف میزنن.
      - نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟ مفید هستش ؟
      تاحالا این کارو نکردم.ولی به نظرم با کسی درس بخونید که در سطح شما باشه یا بهتر از شما.
      - اگر داوطلبی در امتحانات نهایی نتیجه مناسب نگرفته باشد میتواند در کنکور سراسری موفق شود؟
      تاثیر معدل خیلی جدیه. به من امسال خیلی کمک کرد.
      سال سوم که بودم عید فقط سوالای نهایی کار کردم و زحمت کشیدم.
      برای معدل بالای هفده استعداد خیلی خاصی نیاز نیست.برام عجیبه یکی با معدل پایین بخواد پزشکی بخونه. راستش جواب سوالتون رو نمیدونم.
      - روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟
      قبلا تا حدودی توضیح دادم
      - روش شما برای مرور درس ها چه بود؟
      خیلی عادت دارم به خلاصه نویسی و نمودارکشیدن و اینجور چیزا.خیلی کمک میکنه.تست نشان دار هم داشتم.
      - نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما لازم به مشاور هست یا نه؟
      نه اصلا.کلاه برداریه.
      - شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟
      بله صددرصد.باعث میشه منظم بشی.
      - تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟
      بله بارها. از تکراری بودن خسته میشدم
      میرفتم سایت قلمچی کارنامه بچه های بر تر رو میدیدم.
      میومدم همین جا بچه ها رو که میدیدم یه تکونی به خودم میدادم و انگیزه میگرفتم.
      درسی رو میخوندم که کمتر از همه خونده بودم: یعنی زمین شناسی
      - میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟
      فارغ تحصیلی 8 تا 10 ساعت
      دانش آموز بودم کمتر بود.
      - چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟
      ساعت دقیق نمیدونم. ولی معمولا غروب ها بیرون میرفتم.
      هفته ای یه بار فیلم سینمایی میدیدم( عشق هالیوود دارم دی: )
      بعد دوازده شب نت میومدم.
      - در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟
      قبلا توضیح دادم . کلی بخوام بگم پیش 30 پایه 70
      - چه بازه زمانی را برای رفتن به کلاس کنکور مناسب تر میدانید؟آیا کلاس کنکور لازم است؟
      دروس اختصاصی لازمه عمومی به هیچ وجه.( قسمت اول سوالو نفهمیدم دی

- برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟
      بلند مدت خیلی زیاد. ولی کوتاه مدت معمولا موفق نمیشدم اجراش کنم. 70 تا 80 درصدشو اجرا میکردم.
      - بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟
      یعنی چی؟
      - چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟
      گفتم
      - نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟
      برای منطقه 3، 35 به 65 بهتره. چون عمومی خیلی کمک میکنه.
      - تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟
      فارغ تحصیلی چون درسارو همه رو خونده بودم 90 درصد فقط تست میزدم.
      دانش اموز 50-50
      - میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما؟
      خیلی زیاد. بیشتر پایه هست دیگه.
      - به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟
      اوه اوه.کارتون خیلی سخته پس خیلی خوب بخونید.
      مطالعه در تابستان چه میزان در موفقیت شما در ازمون سراسری نقش داشت؟
      خیلی زیاد نیست. آدم یادش میره.بیشتر برای قوی کردن پایه و فهمیدن درس ها خوبه نه حفظ کردنشون.
      - چه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟
      اختصاصی باشه بهتره.مخصوصا فیزیک ریاضی و زبان و عربی. توی طول سال تحصیلی سخته پیشرفت کردن.
      - مهمترین عامل موفقیت شما در کنکور؟
      توجه خدای بزرگ، حمایت خانواده ، تلاش کردن و اعتماد به نفس کاذب نداشتن.
      - مهمترین توصیه ای که برای داوطلبان کنکور 94برای استفاده از بازه ی زمانی پیش رو دارند ، چیست؟
      طوری کار کنید که هر وقت به عقب نگاه میکنید به خودتون آفرین بگین. راه پستی و بلندی زیاد داره پس نا امید نشین. هیچی بدتر از این نیست که به خاطر ترس از شکست تلاش نکنی. از خدا نخواین شما رو قبول کنه. ازش بخواین اونی که بیشتر زحمت کشیده رو قبول کنه.براتون آرزوی موفقیت میکنم.

+
      دوستانے ک دارای رتبـہ هاے زیر 3000 کشورے در کنکـور " 94 " هستن

پ.خ بدن ب من !! ( یا در این تاپیک ( مصاحبه با اعضای انجمن کنکور ( رتبه های زیـر 3000 کشوری 94 - تمامی رشتهـ ها ) اعلام کنن )

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      تبریک میگم منم.
      ایشون ریاضی رو کامل خونده بودن یا مبحث هایی انتخاب و فقط مباحث خاصی رو خونده بودن؟؟ در این صورت چه مباحثی ؟؟ در مورد هندسه چه نظری دارن بخونیمش یا حذفش کنیم ؟؟
      سلام. مچکرم
      من ریاضی رو مبحثی خوندم.
      هندسه توی آزمون های قلمچی سعی میکردم خالی نزارم و چندتایی رو جواب بدم یعنی چون تا دی ماه حجم درس ها کم بود تا حدودی هندسه میخوندم ولی وقتی به دوران جمع بندی رسیدم دیدم اطلاعات هندسم عمیق نیست و نمیتونم از پس سولای کنکورش بر بیام.پس فقط روی فصل آخر زوم کردم.توصیماینه حتما فصل آخر هندسه خوانده شود چون با چندتا فرمول کارتون ر اه میفته
      ریاضی پیش 1 همهشو خوندم ولی پیش2 کاربرد مشتق و هندسه مختصاتی و... نخوندم و اصن نمیدونم هذلولی چیه!! اگر مشتق خونده شد انتگرال حتما خوانده شود.راحت میشه سر کنکور جواب داد.
      ماتریس رو نخوندم.آمارو خوندم ولی نتونستم جواب بدم. وقت گیره سوالاش.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      شهربانو(بیتا) جان میشه بگی من چیکار کنم ک اینقد ب حرف مردم توجه نکنم؟؟؟؟؟خیلی حساسم همش با خودم میگم کی چی گفت ...کی چیکار کرد...تو خانواده فقططططط من اینطوریم متاسفانه....سر کنکور استرس داشتم اگه قبول نشم پشت سرم چی میگن؟!!!!!!!!!!....میشه ی راهکار بدی
      سلام
      منم سال اولم مثل تو بودم. مخصوصا توی یه شهر کوچیک هم زندگی میکنم مردم فقط بلدن حرف بزنن.
      روش خودم این بود که عاقلانه و بالغانه تر رفتار کنم.
      شما مجبور نیستی با هرکسی گفت وگو کنی. حتی مجبور نیستی با همه سلام علیک کنی. جدی تر و با سیاست تر برخورد کن و اعتماد به نفستو بهشون نشون بده.
      اگه زیاد مضطرب باشی بیشتر سواستفاده میکنن و میخوان بیشتر تخریبت کنن. دیگه مملکت ما اینجوریه. بیشتر مردم دگر آزار هستن.
      ببینید شاید حرفام مغرورانه به نظر بیاد ولی به نظرم توی زندگی هر کسی باید خودش رو در اولویت بذاره و بیشتر از مردم و حرفاشون به خودش و آیندش فکر کنه.
      همون طور که خودت گفتی استرس باعث میشه فقط خرابش کنی.از آدمایی که حرف ناجور میزنن دوری کن.
      یه جمله ی قصار داریم که میگه: مردم به یه سردرد ساده خودشون بیشتر اهمیت میدن تا خبر مرگ من وشما... پس زیاد جدی نگیرین حرفاشونو.
      ببخشید روده درازی کردم. امیدوارم مفید واقع شده باشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط forgotten نمایش پست ها
      ممنون

نوشته هاتون جالب بود! یه جور گزارش بود ( اون اولاش )

گزارش پیشرفت و پس رفت تراز هم برام جالب بود
      موفق باشید
      مرسی .آره دوست داشتم بچه ها لمس کنن سال کنکور رو.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط forgotten نمایش پست ها
      دو تا سوال داشتم
      میانگین ساعت مطالعه شما در تابستان و در طول سال تحصیلی چقدر بود ؟

و اگر دوست دارید بگید سال چندم رو به صورت جهشی خوندید
      در تابستون 5 ساعت( میانگین چون بعضی روزها خونه نبودم ولی مد 7 ساعت) البته تابستون اولین کنکور
      ترم تحصیلی هم 6 تا 8 ساعت. بعد عید 8 تا 10 ساعت میخوندم.اینایی که گفتم فارغ تحصیلی بود. دانش آموز بودم کمتر بود.
      دوم راهنمایی رو جهشی خوندم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      جالبه کنکوریا کلا دو دستن یا زیر۳۰هستن کسال اولشونه یا اونایی ک بالای سی هستن و ازدم پشت کنکوری ان...من سال اول ۹۰۷شدم پس سال دوم باید ب صد امید داشته باشم درسته؟
      رفع اسپم:چرا اختصاصی ها رو با اینکه سال دومتونه کم زدید؟عاملی هست ک در این قضیه مهم باشه؟مثلا این مشکلو داشتید ک اختصاصی ها براتون تکراری بنظر بیام و نتونین بخونین؟؟تنها ترس من از پشت موندن همین قضیه تکراری شدن هست؟شما این مشکلو نداشتین؟میشه مقابله کرد باهاش؟
      سلام با قسمت اول حرفتون موافق نیستم. رتبه سال اول هیچ ربطی به سال دوم نداره. رتبه شما رو هم نمیشه پیش بینی کرد.
      ممکنه خیلی بهتر و یا حتی بدتر بیارین.
      اختصاصی ها هم کم نزدم.کافی زدم چون سطح سوال بالا بود و بچه ها با درصد سی زیست رتبه زیر هزار آوردن.
      توی سال اول بعضی قسمتا رو خوب کار کرده بودم و سال دوم برای اونا وقت کمتری گذاشتم. برای تکراری نشدن درسا بیشتر تست زدم به جای خوندن خود کتاب.
      سعی کردم برای زبان و عربی لغات خارج از کتاب و جدید یاد بگیرم.
      توی فیزیک و شیمی یه سری فرمول های اضافی یاد گرفتم. فیزیک تست های یک قدم تا صد و درشیمی تست های نوادگان مندلیف مبتکران رو زدم که کار جدید کرده باشم.
      زمین خوندم که جدید بود برام.
      اگه اختصاصی هم به هفتاد هشتاد نرسید دلیلش جو کنکور و اضطراب و مواجه شدن با سوال سخت و وقت کم و.....بود.
      حقم زیر صد بود. آخرین سنجشم پیشبینی کرده بود 52.
      موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما تو انتخاب رشتتون جاهایی مثل بیرجند و اینا زده بودین؟پزکیش؟دارو چی؟کلا شهر دور زدین؟
      الان اختصاصی های امسال من با اختصاصیای شما برابری میکنه....فقط عمومی هاتون باعث انقد اختلاف رتبه شدن...
      کل کشور به جز زاهدان و زابل رو زدم. هر سه تا رشته.
      لطفا کارنامتون رو برام پ خ کنید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اعتراض بدم ب رتبم؟؟
      تو این تاپیک ببینید...برام جالب بود شما با اینکه دخترین کل کشور رو زدین ولی من با اینکه پسرم بهم میگن جای دور بری معتاد میشی
      کدوم تاپیک؟؟؟
      به نظرم شما هم بزنید. ممکنه سال بعد همه چیز خوب پیش نره. حداقل امسال شانستون رو امتحان کنید.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لینکشو گذاشتم...ویرایش کردم...راستی یه سوال شما محل زندگیتون تهران هست؟الان بجنورد و بیرجند قبول میشدی میرفتی؟چطوری؟بنظرت بیرجند امسال بهتره یا یه دانشگاه تاپ سال بعد؟سوال اخر اینکه فقط پزشکی زده بودین یا دارو هم قبول نشدین؟
      نچ گیلان. آره هرجا قبول میشدم میرفتم.دارو و دندان و پزشکی بیرجند و کاشان و خرم آباد و..... تمام شهرهایی که این سه تا رشته رو داشتن زدم. قبول نشدم.
      امسال هرجا میتونی برو. بعد که قبول شدی میتونی پارتی بگیری بیای شهر خودت. همشهری ما سال 90 پزشکی رفسنجان قبول شد یه سال موند الان اومده گیلان.این طوری نیست که همش همون جا بمونی. هر جا شده برو .اصلا به ریسکش نمی ارزه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Artemis.. نمایش پست ها
      بیتا جان اول بهت تبریک میگم ایشالا همیشه موفق باشی
      ب نظرت دلیل اصلی ک باعث شد ساله اول رتبه دلخواهتو نیاری چیه؟؟
      من واقعا دوس ندارم ی سال بمونم پشته کنکور یعنی طاقتشو ندارم
      چ توصیه ای بهم میکنی؟؟
      کار خوبی میکنی که میخوای سال اول قبول شی. من سال اول سفت وسخت درس نمیخوندم.میگفتم کلاس و مدرسه دارم نمیتونم خوب بخونم.
      بازیگوش بودم و توی اینترنت زیاده روی میکردم.برای خودت برنامه بزار چه ساعتی بیای نت.گوشی و لپتاب رو حذف نکن ولی کم کن.چون توی این دوره واقعا نمیشه بدون ارتباطات بود.
      موفق باشی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      سلام ببخشید من ادبیاتم خیلی ضعیفه . زبان فارسی رو میتونم حذف کنم؟ چون خیلی بدم میاد ازش و نمیفهمم اصلا کلا توصیتون برا من که بتونم ادبیاتم رو به درصد شما برسونم چیه؟
      سلام علیکم.
      ترجیحا که زبان فارسی رو حذف نکنید بهتره.بعضی اوقات از یه مبحث بسیار دشوار یه سوال خیلی ساده مطرح میشه. حیفه که کلا خبر نداشته باشین چی به چیه.
      تکواژ و واژه و.. تمرین زیادی میطلبه. ساختمان واژه (یعنی بحث مشتق و مرکب و..) هم به نوعی با تکواژ در ارتباطه.اگه زمینه ای ندارید و میخواین بحثی رو حذف کنید همین دوتا بهترن.حداکثر دو سوال هم میاد.
      نوع جمله ( جمله چند جزئی ) حتما مطالعه بشه. بحث آسونیه و چیز خیلی چالش برانگیزی سوال نمیاد. حدود سی تا تست بررسی کنین راه میفتین.سوال خودش رو هم داره
      ویرایش مطالعه بشه. معمولا از همون مدل مثال هایی که تو کتاب هست سوال میاد ومیشه جواب داد.
      چیزای پراکنده ای که تو کتاب هست مثل نقش های تبعی و نظام معنایی زبان و انواع مقاله و.. اینا رو هم یه نگاهی بهش بندازین ممکنه سوال بیاد.
      پس اگه قصد حذف دارین کلشو حذف نکنید فقط مبحث خاص.
      حدود 8 تا سوال قرابت معنایی داریم. بچه ها اکثرا فکر میکنن راحت میتونن با سواد خودشون جواب بدن. در حالی که سالهای اخیر ابیات خیلی مفهومی دادن و جواب دادن بهشون مستلزم اطلاعات بالایی بود. برای این که راه بیفتین کتاب خیلی سبز خیلی خوبه. ویژگیش اینه که هر بیتو برات معنی کرده.این طوری با ابیات خارج از کتاب خیلی راحت انس میگیرین.
      وقتی بیت زیاد دیده باشین بطور اتوماتیک با استعاره و نمادو اینجور چیزایی که توی اشعار حافظ و سعدی و صائب و... خیلی هست آشنا میشین.همین طور حتما حتما تمام شعرای آزمون های قلمچی ای که طی سال امتحان میدین رو بررسی کنید.
      لغت که آسونه. فقط برای یه لغت یدونه مترادف حفظ نکنین. همه مترادف هایی که کتاب گفته رو بلد باشین.
      سوالای املا معمولا سوژه هاش تکراریه.تبع وطبع/ براعت و برائت /ستور و سطور و....این جور چیزا. بهترین منبع سوالای سالهای قبل هستش.
      تاریخ ادبیات هم که باید از حافظه تون استفاده کنین.
      برای ادبیات چهار روز در هفته وقت بذارین. به هیچ عنوان این درسو دست کم نگیرین. به تنایی میتونه مثل یه درس اختصاصی رو رتبتون تاثیر بذاره .
      موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      سلام.کدوم کتاب خیلی سبز منظورتونه؟
      برای هر پایه جداگانه و درس به درس.
      ادبیات فارسی 2 | انتشارات خیلی سبز
      ادبیات پیش‌دانشگاهی 1 و2 | انتشارات خیلی سبز
      ادبیات فارسی 3 | انتشارات خیلی سبز

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      سلام علیکم.
      ترجیحا که زبان فارسی رو حذف نکنید بهتره.بعضی اوقات از یه مبحث بسیار دشوار یه سوال خیلی ساده مطرح میشه. حیفه که کلا خبر نداشته باشین چی به چیه.
      تکواژ و واژه و.. تمرین زیادی میطلبه. ساختمان واژه (یعنی بحث مشتق و مرکب و..) هم به نوعی با تکواژ در ارتباطه.اگه زمینه ای ندارید و میخواین بحثی رو حذف کنید همین دوتا بهترن.حداکثر دو سوال هم میاد.
      نوع جمله ( جمله چند جزئی ) حتما مطالعه بشه. بحث آسونیه و چیز خیلی چالش برانگیزی سوال نمیاد. حدود سی تا تست بررسی کنین راه میفتین.سوال خودش رو هم داره
      ویرایش مطالعه بشه. معمولا از همون مدل مثال هایی که تو کتاب هست سوال میاد ومیشه جواب داد.
      چیزای پراکنده ای که تو کتاب هست مثل نقش های تبعی و نظام معنایی زبان و انواع مقاله و.. اینا رو هم یه نگاهی بهش بندازین ممکنه سوال بیاد.
      پس اگه قصد حذف دارین کلشو حذف نکنید فقط مبحث خاص.
      سلام
      ختی اگه این مبحث تکواژ و ساختمان واژه رو کامل بخونیم,اصلا سر جلسه کنکور وقت میشه اینارو زد؟ زدن تست های این مبحث خیلی ریسکه نه؟

ممنون

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظرم (البته با احترام به خانم زینی)
      بهتره زبان فارسی رو گزینشی خوند

ما دبیرمون خودش از مدرسین مطرح مشهده
      میگفت من خودم هرسوالی رو جواب میدم الا تکواژ واژه
      میفرمودن واقعا ریسکش بالاست
      مشاور انرژی تهران اومده بود
      به سی دی داد مال آنالیز نحوه پاسخ گویی داوطلبان اون مدرسه به سوالات کنکور
      59 نفر جامعه آماری
      58 تا تکواژ نزده بودن
      1 نفر زده بود اونم غلط

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها
      سلام
      ختی اگه این مبحث تکواژ و ساختمان واژه رو کامل بخونیم,اصلا سر جلسه کنکور وقت میشه اینارو زد؟ زدن تست های این مبحث خیلی ریسکه نه؟

ممنون
      بله اگه بخونید بهتره. من در 80 درصد موارد توی آزمون ها جواب مبدادم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن