X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آب در 99 نه 100 درجه جوش میاد
      اگه 100% مطمنئید این کارو بکنید
      ببینید سال 90 کلمه قلمرو رو طراح کنکور دو تکواژ گرفت تمام دبیرا اعتراض کردن
      توضیح طراح: جایی که قلم میرود(کنایه از اعتبار دارد)
      این توضیح مال قبل اسلام و15 قرن پیش درسته
      تا دبیران کنکور اعتراض زدن
      کدوم دانش آموزی(خطابم به کل بچه ها) از دبیر بالاتره
      کسی که سال ها تخصصی درس ادبیات خونده حتی دکتراشو داره تو این سوال موند
      از این مثال های نقض فت وفراوونه

من آن چه شرط بلاغ است با تو میگویم
      تو خواه پندگیر خواه ملال

پ.ن:من خودم المپیاد ادبی بودم مطلبی که بچه ها سوم دبیرستان خوندنو(عموم بچه ها) من سوم راهنمایی بلد بودم
      اول دبیرستان به خاطر توضیح جناس 20 گرفتم

پس فکر کنم بشه رو حرفام تا حدی حساب باز کرد

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azardin نمایش پست ها
      آب در 99 نه 100 درجه جوش میاد
      اگه 100% مطمنئید این کارو بکنید
      ببینید سال 90 کلمه قلمرو رو طراح کنکور دو تکواژ گرفت تمام دبیرا اعتراض کردن
      توضیح طراح: جایی که قلم میرود(کنایه از اعتبار دارد)
      این توضیح مال قبل اسلام و15 قرن پیش درسته
      تا دبیران کنکور اعتراض زدن
      کدوم دانش آموزی(خطابم به کل بچه ها) از دبیر بالاتره
      کسی که سال ها تخصصی درس ادبیات خونده حتی دکتراشو داره تو این سوال موند
      از این مثال های نقض فت وفراوونه

من آن چه شرط بلاغ است با تو میگویم
      تو خواه پندگیر خواه ملال

پ.ن:من خودم المپیاد ادبی بودم مطلبی که بچه ها سوم دبیرستان خوندنو(عموم بچه ها) من سوم راهنمایی بلد بودم
      اول دبیرستان به خاطر توضیح جناس 20 گرفتم

پس فکر کنم بشه رو حرفام تا حدی حساب باز کرد
      سلام علیکم
      هیچ گونه الزامی وجود نداره شما نوشته های بنده رو بخونید یا اصلا به این تاپیک سر بزنید.
      بله من هم میدونم بعضی سال ها توی تکواژ سوالای چالش برانگیزی اومده که خود طراحا هم توش اتفاق نظر ندارن.
      اما در اکثر موارد این طوری نیست. فرق رتبه برتر با رتبه با رتبه های متوسط توی همین تست هاست که شما اصرار دارین بچه ها حذفشون کنن.
      این دوستمون نظر بنده رو خواستن نه نظر شما رو. لطفا دیگه پیام این چنینی ندین که نظم تاپیک بهم نخوره.مرسی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود بر خانم شهربانو زینی من می خواهم برم سوم چگونه می تونم معدلم رو عالی کنم؟ در درس ریاضی که نسبت به بقیه ضعیف تره چه کار می تونم بکنم؟(در تست زنی)با سپاس.

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan111 نمایش پست ها
      همچن شما مفرمایید که نمونه سوالات سال های پیش امتحان نهایی رو در تعطیلات نوروز خواندید می خواستم بودنم با وجود تغیرات کتاب های درسی این نمونه سوالات به چه دردی می خوره؟
      سلام .درود بر شما
      برای معدل عالی باید از مهرماه که رفتین مدرسه خوب درس بخونید تا درس ها انبار نشه.
      طبیعتا معلماتون امتحان کلاسی میگیرن که اگه باهاشون بخونین درسا خیلی براتون آسون میشه.
      راجب تغییرات درسی هم والا نمیدونم. کلا یه جوری تغییر کرده که نمیشه از نمونه سوالا استفاده کرد؟ یعنی همه کتاب ها؟
      اگه این طوریه مجبورین از سوالای تالیفی استفاده کنین.احتمالا تو بازار هست.
      به نظر خودم تا عید هم تشریحی بخونید و هم تستی اما بعد عید فقط تشریحی بخونید چون 25 درصد اهمیت زیادی داره.
      ریاضی هم یه کتاب کمک درسی بگیرین وباهاش جلو برین.هر چقد بیشتر تست وتمرین دیده باشین به نفعتونه. حتی اگه چند روز اول خیلی کند پیش رفتین اشکالی نداره فقط ادامه بدین.سعی کنید روش ها وتکنیک هارو به ذهن بسپارین.
      الان که تابستونه و وقتتون آزاده مروری بر ریاضیات اول ودوم داشته باشین مثل اتحادها ،ترکیبیات ،مفاهیم اولیه ملثات ،معادله و نامعادله و... اگر هم قلمچی شرکت کردین با برنامش جلو برین خوبه.
      معدل خوب آوردن کار خیلی سختی نیست.اگه تلاش کنید و اهمیت بدین حتما موفق میشین.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zeynab_3 نمایش پست ها
      سلام. .تبریک میگم عزیزم. .

نظرت در مورد این ترکیب واسه زیست چیه ؟

کتاب درسی +درسنامه خیلی سبز + ترکیبی خیلی سبز + گاج نقره ای + همایش عمارلو

به الگو نیازه ؟
      سلام .عالیه اگه بتونید همشو بخونید.
      الگو کتاب دوم و پیشش چیز خاصی نیستش. سوالای معمولی که گاج خیلی بهترشو آورده.
      الگو سال سوم کتاب سنگینیه .من نتونستم تمومش کنم و حدود سه چهار فصلشو زدم. بگیرین بد نیست.ولی اولویت رو به گاج بدین
      سوالای آزمون قلمچی هم بررسی بشه.
      موفق باشید

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliReza13 نمایش پست ها
      سلام
      من درس زیست وشیمیم خیلی خوبه وبالا50.60توازمونامیزنم اما فیزیک وریاضیم خیلی ضعیفه وسفید میزارمشون وحتی وقتی میرم سروقتشون وقتی یه مسءله رو نتونم حل کنم میریزم بهم به نظرتون چیکار کنم؟
      واینکه اگه میشه یه منبع برای زیست معرفی کنین که جزوه باشه تابتونم در کنار الگو کارکنمش؟؟
      سلام.
      دلیل اینکه فیزیک و ریاضی نمیتونید بزنین اینه که از این دوتا درس برای خودتون غول ساختین.
      باور کنین اونقدرها هم که فکر میکنین سخت نیست.کافیه استارت کارتون رو بزنین و از یه مبحث ساده مثلا نورهندسی یا بردارها شروع کنین.
      کنکور امسال اونقدر سخت بود که فقط اونایی که به خودشون مسلط بودن تونستن رتبه خوبی بیارن.قرار نیست به همه ی سوالای فیزیک و ریاضی جواب بدین.یادتون نره که رشته ما تجربی هستش.به درصد فیزیک و ریاضی بنده توجه کنید. آیا هردو رو صد زدم؟!!
      با ده درصد - بیست درصد شروع کنید .مهم اینه که شروع کنید.خوبی ریاضی و فیزیک اینه که سوالای روتین خودشون رو دارن و شما میتونین پیش بینی کنین قراره چه نوع سوالی برای هر بحث بیاد.
      راجب سوال دومتون هم زیست نشر دریافت کتاب خوبیه . دوجلدی هستش و نکته های جالبی توش نوشته. به من که خیلی کمک کرد.
      تعریف کتاب فاگوزیست رو هم خیلی شنیدم. فکرکنم به کارتون بیاد.البته خودم ندارمش. تو همین انجمن میتونین راجبش تحقیق کنین.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afarmanie نمایش پست ها
      @bita75
      سلام ... براتون آرزوی موفقیت دارم

من امسال رتبه ام 12 هزار منطقه 2 شد و با اینکه انتخاب رشته کردم ولی به نظرم توی رشته که مورد علاقه ام ( بینایی سنجی ) قبول نمیشم

به نظرتون درس رو از همین حالا شروع کنم یا زمانی که جواب انتخاب رشته ها اومد ؟؟
      اگر موافق شروع کردن درس از همین حالا هستید ، در تابستان کدوم عمومی ها و کدوم اختصاصی ها رو بخونم ؟؟
      یک توصیه به یک پشت کنکور هم بکنید...ممنونم
      سلام علیکم.
      اگه اجازه بدین جواب انتخاب رشته بیاد بهتره. رتبه نسبتا خوبی آوردین یعنی که صفر نیستین.
      اگه هم دوست دارین شروع کنین:
      فیزیک با فصل های سختش کلنجار برین : مثل حرکت و دینامیک و....
      شیمی روی حفظیاتی که پایه بقیه مباحث هستن وقت بزارین :حفظ کردن جدول تناوبی _ حفظ کردن جرم مولی ترکیبات معروف مثل سدیم کربنات، هیدروژن فسفات و....
      استوکیومتری و کارکردن مسئله های سخت...
      زیست یه پایه رو بخونید
      ریاضی زیاد کارکنین.فرقی نمیکنه کجاها.فقط خودتون رو درگیر کنین.
      از عمومی ها هم برای عربی و زبان وقت بیشتری بذارین. اول عربی 1و 2 به ترتیب مطالعه بشه بعدش عربی3.زبان دایره لغاتتون رو افزایش بدین و هر لغتی میبینید سریع یادداشت کنید. میگن که برای جواب دادن به ریدینگ دونستن همه لغات ضروری نیست.بله این حرف درسته ولی فقط در صورتی که شما به حدود 90 درصد لغات متن _که اتفاقا بیشترش خارج ازکتاب و جز اطلاعات عمومی هست _تسلط داشته باشین.پس یادگرفتن لغات جدید فراموش نشه.
      درصورتی که آزمون خاصی میرین برنامه اون آزمون به حرفای من اولویت داره.
      موفق باشید

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تست های ترکیبی زیست رو شما از کی شروع کردین
      سلام. از بعد عید.

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دیر نیس از بعد عید ؟

تا قبل عید واسه زیست چیکار می کردین ؟
      منظورم از تست ترکیبی اون تستایی هست که آخر هر فصل توی گاج اومده بود.اونا رو گذاشتم برای بعد عید.
      اما روش خوندن زیست:
      اول یه دور فصل رو میخوندم تا موضوع کلیش دستم بیاد و قیدها رو با یه رنگ خاص هایلایت میکردم.
      دور دوم دقیق تر میخوندم.سعی میکردم جملات کلیدیش رو حفظ کنم.
      بعدش از درسنامه هایی که داشتم کمک میگرفتم( خیلی سبز و الگو و نشردریافت) برای نشر دریافت وقت بیشتری میذاشتم و گاهی دو سه دور هم میخوندمش.
      بعدش وقت تست بود.حدود بیست - سی تا تست از گاج انتخاب میکردم. پاسخنامش رو میخوندم و مطالبی که بلد نبودم رو گوشه کتابم مینوشتم.
      کتاب من همه جاش سیاهه و پر از نکته اس.اعتقاد به دفترجداگانه ندارم.بعضی اوقات که جا نمیشد کاغذ میچسبوندم.
      امیدوارم کمکی کرده باشم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وای من فکر میکردم تستای ترکیبیو باید از پاییز شروع کرد همش استرسشو داشتم. .

مرسی گلم کمک زیادی کردی. .

منم روش زیستم تقریبا همینه. .

چرا گفتی دینی خیلی سبز به درد نمیخوره ؟گاج چه برتری داره ؟
      خواهش میکنم.
      من سال اول که کنکور دادم خیلی سبز میخوندم
      ولی سال دوم گاج خوندم خیلی خیلی بهتر بود.
      مفهوم آیاتو با کلمات کلیدی گفته.بعدش کامل توضیح داده.
      پیام آیاتی که توی کتاب نیستن و فقط به اسم آیه اشاره شده رو هم آورده.
      تمام نکاتی که توی کنکورهای قبل سوال اومده رو داه ووقتی یادشون بگیری احتمالش زیاده تو کنکور خودت هم بیاد.چون سوژه های دین و زندگی معمولا تکرارین بغیر حداکثر دو سه تا سوال.وقتی گاج بخونی دیگه نیازی به کتاب درسی هم نداری. جاهای مهم متن رو بولد کرده از همونا میشه برای مرور استفاده کرد.
      جلد دومش تکنیک های خاصی یاد داده.کلا از خیلی سبز جامع تره.
      مهم ترین ایراد خیلی سبز اینه که پاسخ تشریحی نداره. توی همون پاسخ های کلیدیش هم بعضا غلط وجود داره.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiiin نمایش پست ها
      زبان فارسی از مبحثای نگارشی نمیاد ؟
      چرا نیاد؟ممکنه بیاد.شما الان 12 ماه کامل تا کنکور وقت دارین.
      از وقتتون درست استفاده کنین وسعی کنید تمام مبحثا از هر درسی رو حداقل یک بار بخونین.شاید سوال اومد.

موفق باشید

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بهتون تبریک میگم میخلستم بدونم چطوری مرور میکردین متلا من فصل ترمودینامیکو کامل با تستاش خوندم الان بعد یه هفته چطور مرور کنم ممنون

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hos_sein77 نمایش پست ها
      سلام بهتون تبریک میگم میخلستم بدونم چطوری مرور میکردین متلا من فصل ترمودینامیکو کامل با تستاش خوندم الان بعد یه هفته چطور مرور کنم ممنون
      سلام.مرسی
      کنار گوشه های کتاب مطالب مهم رو بنویسین. کلمات کلیدی و جملات مهم رو هایلایت کنین.
      فکر کنم منظورتون ترمودینامیک فیزیک باشه نه شیمی. یه هفته بعد اول تست های نشان دارتون رو کار کنین.یک ماه بعد یکی درمیون یا دوتا درمیون همون تست هایی که قبلا زدین رو دوباره بزنین .بهتره که سراغ منابع جدید نرین.این طوری تکنیک ها و مطالب جزئی یادتون میاد و درس ملکه ذهنتون میشه.بعدا که قلمچی دوره میکنه میتونین سراغ تست های جدید برین و یا تست های یک قدم تا صد رو بزنین.وقتی یه درس محاسباتی رو خوب کارکنین و دو سه بار مرور کنین حتی اگه کنارش بذارین تا عید ،باز هم یادتون میمونه.
      این همین کاری بود که من برای دینامیک و حرکت شناسی کردم.
      اگر هم منظورتون ترمودینامیک شیمی هست در این فصل حرف اول رو کتاب درسی میزنه.فهمیدن مفاهیمی مثل آنتالپی و آنتروپی و... خیلی مهم و پیش زمینه فصل های دیگه مثل محلول ها و فصل 1و2 پیش دانشگاهی هست و خودبخود بازهم دوره میشه.پس زیاد نگران نباشین. راستی محاسبات قانون هس و آنتالپی پیوند وتشکیل رو هم زیاد کار کنین تا دستتون روان بشه چون مبحث پرسوالی هستش.
      امیدوارم کمکی کرده باشم.موفق باشید

14. Top | #29
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      برام عجیبه یکی با معدل پایین بخواد پزشکی بخونه
      بهت تبریک میگم بابت رتبه خوب
      ولی این بخش مصاحبه شما مثال نقضش منم!
      من امسال با معدل 16.70 ریاضی رتبه 332 منطقه 3 تجربی رو کسب کردم! و قصد دارم دندانپزشکی همه بخونم.
      لطفا به معدل پایینا تیکه نندازین! درسته کارشون خیلی سخته ولی شدنیه!

(البته میدونم خودم بابت معدل پایین ضربه خوردم)
      ویرایش توسط m.a_935267 : 13 مرداد 1394 در ساعت 00:47

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      بهت تبریک میگم بابت رتبه خوب
      ولی این بخش مصاحبه شما مثال نقضش منم!
      من امسال با معدل 16.70 ریاضی رتبه 332 منطقه 3 تجربی رو کسب کردم! و قصد دارم دندانپزشکی همه بخونم.
      لطفا به معدل پایینا تیکه نندازین! درسته کارشون خیلی سخته ولی شدنیه!

(البته میدونم خودم بابت معدل پایین ضربه خوردم)
      سلام
      از نظر محاسبات تراز و 25 درصد تاثیر و اینجور چیزا نگفتم.چون تاثیر آزمون کنکور به معدل سه به یک هست و از نظر عددی حتما شدنیه.
      از نظر روحیه منظورم بود. توی همین یه سالی که اینجا میومدم اکثر بچه هایی که از تاثیر معدل گلایه داشتن اصلا اهل درس نبودن. فکر میکردن خیلی درسخونن!
      شما توی پروفایلتون نوشتین لیسانس دارین.پس موقع دیپلم شما تاثیر مستقیم مطرح نبود.اما موقعی که من دیپلم میگرفتم بهمون گفته بودن تاثیر معدل جدیه.
      ولی همکلاسامو میدیدم با بیخیالی میگفتن اینو بیخیال سال کنکور میترکونیم. ودقیقا همون آدما سال کنکور رتبه نجومی آوردن.بعدش گفتن یه سال میمونیم حتما پزشکی میاریم.
      و الان میخوان یه رشته نه چندان خوب برن. من از این جور موارد زیاد دیدم و اصولا حرفاشون رو جدی نمیگیرم.
      من آدمی نیستم که جایی که نظرمو نپرسیدن حرف بزنم. ولی همون طور که میبینین سوال به صراحت نظر بنده رو درباره تاثیر معدل میخواست.
      حق با شماست باید قید میکردم اکثر موارد این طوری هستن.همون طور که گفتین شما مثال نقض حرف بنده هستین.
      موفق باشید

پ ن :شما همونی نیستین که گفتین تاحالا چندین کارنامه دیدین و برای من تخمین زدین رتبه 750 منطقه3؟ و برای خودتون تخمین زدین 140؟

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن