خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

آقا چقد تاپیک درباره منابع ! کافیه دیگ

تو هر تاپیکی میری بحث در مورد منبع و کتاب !
      بحث معدل فعلا آروم شده
      باز رفتن سراغ منبع گردی !! نمیگم این کار بده ها !!ولی نباید اینقد تو جو انتخاب منبع برین

سوالی ک خود من سال گذشته همین موقه از همه میپرسیدم !!چ کتابی واس فلان درس خوبه

چن ماه دیگ باز موضوعات تاپیک این میشه :
      من تا الان هیچی نخوندم ینی از الان میشه ؟؟ اینم سوالی ک خودم دقیقا 8 ماه پیش همین جا پرسیدمو همه گفتن میشه !!

اما خب نشد !چون نخوندم ! همش درگیر همین سوالا بودم کدوم کتاب خوبه کدوم مشاور و هزار کدوم دیگ

دیگ ب حدی رسیده بودم ک وقتی کسی از ی کتابی تعریف میکرد !دیگ باید میرفتم سراغش ! فک میکردم ک اگ فلان منبعو نداشته باشم دیگ قبول نیستم ! میخریدمش ولی بازش نمیکردم !حتی الانم همشون گوشه خونه خاک میخورن !

با این که الانم دیگ فهمیدم با خودم چ کردم وقتی این پستای منابع رو میخونم وسوسه میشم !!
      شما این اشتباهاتو نکنید !!

خب دیگ اینقد پست منبع خوندم ک دیگ همه منابع خوب عمومی و تخصصی تجربی رو حفظ کردم

پس ی جا همشو مینوسم و دیگ خودتون رو درگیرش نکنید

عمومی

ادبیات : گاج نقره ای یا خیلی سبز جامع ( البته از کتابای تک مبحثی هم میتونید استفاده کنید

مثل کتابای مبحثی الگو یا خیلی سبز یا مهروماه )

عربی : گاج کامل یا جامع خیلی سبز ( این دوتا فعلا بروزترن )

دین و زندگی : فقط گاج نقره ای کافیه

زبان : جامع مبتکران به تنهایی کافیه ! اما واس خوندن عمیق تر میتونید از کتابایی مثل گرامرمهروماه (لقمه) یا کتابچه های لغت و کتابای متن خوانی و ردینگ هم استفاده کنیم)
      البته نمیگم همشو بگیرین ها ! فقط چیزایی ک نیازتون

تخصصی تجربی:

ریاضی : خیلی سبز تست عالی داره !! مهروماه درسنامش بهتر تستاش به خیلی سبز نمیرسه ! کوله پشتی هم واس آموزش

زیست: واس درسنامه فقط میتونید به خیلی سبز به تنهایی اکتفا کنید (البته همراه خوندن کتاب درسی)
      واس تست در حد خط ب خط و راحت تر همین خیلی سبز مناسب !! اما واس تست سخت و نکته الگو پرطرفدارین کتاب حال حاضر البته ی نیم چه درسنامه ای هم داره درسنامش در حد خیلی سبز نیس ولی بازم خوبه ! همراه کتاب درسی منبع مناسبی!! بعدم گاج جامع ک ی کتابی در حد کنکور از نظر تست اولی نباش دومی حتما هست ! خود من نداررمش ولی نمونه هاشو دیدم یا تو کتاب فروشی دیدم !
      بابا دور این کتاب فاگوزستو خط بکشید خب منم بیام کتاب 200 صفحه ای سوم رو تو 400 صفحه واسش نکته بگم میشه ی درسنامه خوب!! میگن درسنامه ن طومار !! این دیگ از نظر محتوا از حد گذرونده!!

فیزیک : گاج نقره ای ظاهرا پرطرفدارترین هم از نظر تست هم از نظر درسنامه !

شیمی : سال دوم مبتکران

سال سوم یا مبتکران یا خیلی سبز

کتاب آزمون شیمی فار هم خیلی تعریفشو میکنن !!
      من دارمش اما فقط خریدشمو و گذاشتم گوشه اتاق ! ولی من ی بار ک ی نگاهیش کردم واقعا سبک تستاش شبیه کنکور

خود من بعضی از این منابعو ندارم ولی چون دیدم اکثریت این کتابارو معرفی میکنن منم ی جا و جامع همشو نوشتم !
      یا بعضی از کتابایی هم ک دارم اسماشون رو ننوشتم !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نگران نباش بازم میان و تاپیک منابع میزنن خود منم خسته شدم از بس چن تا منبعو تکرار کردم ... الان که میرم سال سوم چ روز پیش که میخواستم منابعو بگیرم یه سرچی تو انجمن کردم و منابعی که واسه سوم پیشنهاد داده بدن رو یه جمع بندی کردم و واسه خودم منابعو گرفتم دیگه نباید هر کس بیاد یه تاپیک بزنه واسه منابع همه ی منابع خوب تو انجمن مطرح شدند فقط حوصله کنین سرچ کنید خیلی بهتره ....

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      والا ماهرچی تو تاپیک ها لینک دادیم با خوشرویی گفتیم تکراریه بیشتر شاکی شدن.
      مااگه تذکری میدیم صرفا به خاطر اینه زودتر به جواباتون برسین بعد شماهابا نهایت بی انصافی هر تخریبی میخواین میکنین.هرچند این روند بازم ادامه خواهدداشت وکسی رعایت نمیکنه.
      بگذریم بحثو به حاشیه نبرم.

نظر من:
      ادبیات:جامع گاج-تمام
      عربی:کامل گاج-تمام
      دین وزندگی:جامع گاج -تمام
      زبان:مبتکران -یااصن شمابگو هرکتابی هرکس هرکتابی داره بخونه دیگهاین همه دنگ وفنگ نداره دیگه. حالا از یه کتاب خوندینُ نتیجه نگرفتین(که بعید میدونم)اونم باز قضیش جداست میشه یه بحث جدا

والا بیشتر دنبال منبعین تا خوندیننکنید این کارو باخودتون

زیست:سال به سال الگو-دوست نداشتی همون جامع گاج
      ریاضی:منبع متوسط برای پایه دوم وسوم گاج-کار قوی:الگو -پیش:گاج
      فیزیک:گاج هم پایه هم پیش
      شیمی:درهاله ای از ابهام است چراکه کسایی بودن بامبتکران نتیجه گرفتن وکسایی نه!

زمین:کتاب جمع بندی دریافت

بازم میگم اینقد دور خودتون نچرخین واسه منبع مشکل منبع نیست خوب میدونید چی میگم....
      ویرایش توسط Defne : 02 مرداد 1394 در ساعت 02:23

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حرفات کاملا درسته و بات موافقم
      اکثر کتابایی که هستن 80 یا 90 درصدشون مثل همن شاید یه کتابی یه مبحثیو از یکی دیگه بهتر گفته باشه اون یکی کتابم یه مبحث دیگرو بهتر گفته بجاش.اینجوریم که نمیشه همه ی کتابارو خرید و خوند.
      مسئله تمرین کردن و خوندنه.
      بقول تو وقتی از یه کتابی تعریف میکنن آدم وسوسه میشه میره سراغش اما میبینی 5صفحش بهتر از کتاب خودته بقیش همونه.
      سر کنکور کتاب نیست که باید سوالارو حل کنه شما باید سوالا رو حل کنید.فقط داشتن و خریدن کتاب فایده نداره ...
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      متاسفانه کسی به خودش زحمت یک سرچ ساده رو تو فیلد جستجوی انجمن نمیده , در حالی که با یه کم جستجو تو همون تاپیک های قبل راحت میشه به نتیجه رسید
      راستی ,برای زمین شناسی , منبع خوب , چی سراغ داری؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      متاسفانه کسی به خودش زحمت یک سرچ ساده رو تو فیلد جستجوی انجمن نمیده , در حالی که با یه کم جستجو تو همون تاپیک های قبل راحت میشه به نتیجه رسید
      راستی ,برای زمین شناسی , منبع خوب , چی سراغ داری؟

واس زمین همون خیلی سبز یا نشر دریافت کافیه !!
      قرار نیس که 100 درصد بزنیش ک بری ی کتاب جامع بخری و خیلی وقت بزاری واسش !!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      بحث معدل فعلا آروم شده
      باز رفتن سراغ منبع گردی !! نمیگم این کار بده ها !!ولی نباید اینقد تو جو انتخاب منبع برین

من تا الان هیچی نخوندم ینی از الان میشه ؟؟ اینم سوالی ک خودم دقیقا 8 ماه پیش همین جا پرسیدمو همه گفتن میشه !!

اما خب نشد !چون نخوندم ! همش درگیر همین سوالا بودم کدوم کتاب خوبه کدوم مشاور و هزار کدوم دیگ

دیگ ب حدی رسیده بودم ک وقتی کسی از ی کتابی تعریف میکرد !دیگ باید میرفتم سراغش ! فک میکردم ک اگ فلان منبعو نداشته باشم دیگ قبول نیستم ! میخریدمش ولی بازش نمیکردم !حتی الانم همشون گوشه خونه خاک میخورن !

با این که الانم دیگ فهمیدم با خودم چ کردم وقتی این پستای منابع رو میخونم وسوسه میشم !!

عمومی

ادبیات : گاج نقره ای یا خیلی سبز جامع ( البته از کتابای تک مبحثی هم میتونید استفاده کنید

زبان : جامع مبتکران به تنهایی کافیه ! اما واس خوندن عمیق تر میتونید از کتابایی مثل گرامرمهروماه (لقمه) یا کتابچه های لغت و کتابای متن خوانی و ردینگ هم استفاده کنیم)

تخصصی تجربی:

ریاضی : خیلی سبز تست عالی داره !! مهروماه درسنامش بهتر تستاش به خیلی سبز نمیرسه ! کوله پشتی هم واس آموزش

زیست: واس درسنامه فقط میتونید به خیلی سبز به تنهایی اکتفا کنید (البته همراه خوندن کتاب درسی)
      واس تست در حد خط ب خط و راحت تر همین خیلی سبز مناسب !! اما واس تست سخت و نکته الگو پرطرفدارین کتاب حال حاضر البته ی نیم چه درسنامه ای هم داره درسنامش در حد خیلی سبز نیس ولی بازم خوبه ! همراه کتاب درسی منبع مناسبی!! بعدم گاج جامع ک ی کتابی در حد کنکور از نظر تست اولی نباش دومی حتما هست ! خود من نداررمش ولی نمونه هاشو دیدم یا تو کتاب فروشی دیدم !
      بابا دور این کتاب فاگوزستو خط بکشید خب منم بیام کتاب 200 صفحه ای سوم رو تو 400 صفحه واسش نکته بگم میشه ی درسنامه خوب!! میگن درسنامه ن طومار !! این دیگ از نظر محتوا از حد گذرونده!!

من دارمش اما فقط خریدشمو و گذاشتم گوشه اتاق ! ولی من ی بار ک ی نگاهیش کردم واقعا سبک تستاش شبیه کنکور

خود من بعضی از این منابعو ندارم ولی چون دیدم اکثریت این کتابارو معرفی میکنن منم ی جا و جامع همشو نوشتم !
      اخه میای 30 صفحه توضیحشون میدی میگی اینطوریه 300 صفحه اسکن و پی دی اف از کتاب میگیری از صد تا استاد نقل و قول میگیری نظرشونو در مورد کتاب

اخرش میگن :

اخه این واقعا خوبه ؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تا حالا شیمی خیلی سبزو ندیدم
      امروز رتبه 29 شهرمون رو خفت کردم(والا همچین میخواست در بره!)خیلی سبزو گفت واسه شیمی
      پسر خاله ام هم مدرسه ایشه تایید کرد که فقط اینو دستش دیده
      کسی داشته؟یه مقایسه نسبت به الگو و مبتکران
      و اینکه تو سایتشم موجود نیست شیمی هاش کلا قراره مهربیاد

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واس زمین همون خیلی سبز یا نشر دریافت کافیه !!
      قرار نیس که 100 درصد بزنیش ک بری ی کتاب جامع بخری و خیلی وقت بزاری واسش !!
      ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
      بنده زمین شناسی رو مزاح کردم , خودم بعد کنکور , کل تاپیک های منابع رو زیر و رو کردم , جواب هام هم پیدا کردم ,والان هم نزدیک 10 روزه دارم مطالعه هم میکنم حتی یکی از پاسحگو های انجمن هم , گفت , اگه دوست داری تو هم یک تاپیک جدا بزن برای برنامه و منابع خودت رو بزار تا دوستان راهنمایی کنن , ولی با این وجود بنده اینکار رو نکردم , منم سال قبل همین انجمن بودم , این مقوله دنبال منبع بودن , تا خود دی ماه ادامه داره , بعد دی هم , هرروز یک تاپیک , که از امروز میشه رتبه شد....حتی تا خود روز ماقبل کنکور که چند درصد بزنم......
      متاسفانه به قول یکی از دوستان , انجمن کنکور بجای اینکه , در مورد کنکور صحبت بشه , بیشتر بحث ها سر حاشیه های اونه .
      تاپیک به قدری کافی در مورد منابع هست
      همچنین در مورد روش های مطالعه هر درس , حتی توسط رتبه های برتر...
      متاسفانه اکثرا دنبال همون حرفای شما هستن کسی هم با عمل کردن کاری نداره....
      طولانی شد شرمنده....

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      من تا حالا شیمی خیلی سبزو ندیدم
      امروز رتبه 29 شهرمون رو خفت کردم(والا همچین میخواست در بره!)خیلی سبزو گفت واسه شیمی
      پسر خاله ام هم مدرسه ایشه تایید کرد که فقط اینو دستش دیده
      کسی داشته؟یه مقایسه نسبت به الگو و مبتکران
      و اینکه تو سایتشم موجود نیست شیمی هاش کلا قراره مهربیاد
      خیلی سبز و مبتکران تو زمینه آموزش حرف اولو میزنن !! تستای خیلی سبز ب خصوص تستای z خیلی خوبن !! واس تست هم کتاب آزمون فار خوب کار کرده ! پیشنهاد چن تا مشاور معروفم همین سه تا کتاب

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      آقا من به اندازه شما تجربه ندارم ولی خدا رو شکر از سال قبل واسه کنکور شروع کردم و همین بلا رو سر خودم آوردم
      ولی امسال خیلی راحت با یه منبع استارت زدم خیلی هم عالیه
      خدا رو شکر با این روند نهایی هام رو خراب نکردم امسال دارم

12. Top | #12
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      بحث معدل فعلا آروم شده

عمومی

تخصصی تجربی:

با این حرفت کاملا موافقم فاگو خوب نیست فقط حجم داره من سال سومشو گرفتم الانم خیلی پشیمونم ادمو زده میکنه از زیست

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منبع فقط باید جزء منابعی باشه که جواب پس دادن و استاندارد هستن. امسال کلی درصد خوب زیست شناسی داشتیم که نشرالگو خونده بودن بهترین ها هم که گاج خونده بودن بخش عمده ای هم که خیلی سبز و مهروماه و تخته سیاه خونده بودن در صورتی که خیلیا همین منابع رو داشتن و خیلی های دیگه هم همه این منابع رو باهم داشتن ولی نتیجه ننگرفتن.

این نشون میده که مهم زحمت و تلاش برای استفاده از منابع مهمه نه صرفا داشتن اون. البته منکر نمیشم که قطعا فرق زیادی هست در شانس موفقیت بین کسی که کتابای الگو و گاج نقره ای رو میخونه با کسی که یه مشت فاگوزیست و عمارلو و ... رو ریخته تو کمدشو وقتش رو روشون هدر میکنه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن