تو هر تاپیکی میری بحث در مورد منبع و کتاب !
بحث معدل فعلا آروم شده
باز رفتن سراغ منبع گردی !! نمیگم این کار بده ها !!ولی نباید اینقد تو جو انتخاب منبع برین
سوالی ک خود من سال گذشته همین موقه از همه میپرسیدم !!چ کتابی واس فلان درس خوبه
چن ماه دیگ باز موضوعات تاپیک این میشه :
من تا الان هیچی نخوندم ینی از الان میشه ؟؟ اینم سوالی ک خودم دقیقا 8 ماه پیش همین جا پرسیدمو همه گفتن میشه !!
اما خب نشد !چون نخوندم ! همش درگیر همین سوالا بودم کدوم کتاب خوبه کدوم مشاور و هزار کدوم دیگ
دیگ ب حدی رسیده بودم ک وقتی کسی از ی کتابی تعریف میکرد !دیگ باید میرفتم سراغش ! فک میکردم ک اگ فلان منبعو نداشته باشم دیگ قبول نیستم ! میخریدمش ولی بازش نمیکردم !حتی الانم همشون گوشه خونه خاک میخورن !
با این که الانم دیگ فهمیدم با خودم چ کردم وقتی این پستای منابع رو میخونم وسوسه میشم !!
شما این اشتباهاتو نکنید !!
خب دیگ اینقد پست منبع خوندم ک دیگ همه منابع خوب عمومی و تخصصی تجربی رو حفظ کردم
پس ی جا همشو مینوسم و دیگ خودتون رو درگیرش نکنید
عمومی
ادبیات : گاج نقره ای
یا خیلی سبز جامع ( البته از کتابای تک مبحثی هم میتونید استفاده کنید
مثل کتابای مبحثی الگو یا خیلی سبز یا مهروماه )
عربی : گاج کامل یا جامع خیلی سبز ( این دوتا فعلا بروزترن )
دین و زندگی : فقط گاج نقره ای کافیه
زبان : جامع مبتکران به تنهایی کافیه ! اما واس خوندن عمیق تر میتونید از کتابایی مثل گرامرمهروماه (لقمه) یا کتابچه های لغت و کتابای متن خوانی و ردینگ هم استفاده کنیم)
البته نمیگم همشو بگیرین ها ! فقط چیزایی ک نیازتون
تخصصی تجربی:
ریاضی : خیلی سبز تست عالی داره !! مهروماه درسنامش بهتر تستاش به خیلی سبز نمیرسه ! کوله پشتی هم واس آموزش
زیست: واس درسنامه فقط میتونید به خیلی سبز به تنهایی اکتفا کنید (البته همراه خوندن کتاب درسی)
واس تست در حد خط ب خط و راحت تر همین خیلی سبز مناسب !! اما واس تست سخت و نکته الگو پرطرفدارین کتاب حال حاضر البته ی نیم چه درسنامه ای هم داره درسنامش در حد خیلی سبز نیس ولی بازم خوبه ! همراه کتاب درسی منبع مناسبی!! بعدم گاج جامع ک ی کتابی در حد کنکور از نظر تست اولی نباش دومی حتما هست ! خود من نداررمش ولی نمونه هاشو دیدم یا تو کتاب فروشی دیدم !
بابا دور این کتاب فاگوزستو خط بکشید خب منم بیام کتاب 200 صفحه ای سوم رو تو 400 صفحه واسش نکته بگم میشه ی درسنامه خوب!! میگن درسنامه ن طومار !! این دیگ از نظر محتوا از حد گذرونده!!
فیزیک : گاج نقره ای ظاهرا پرطرفدارترین هم از نظر تست هم از نظر درسنامه !
شیمی : سال دوم مبتکران
سال سوم یا مبتکران یا خیلی سبز
کتاب آزمون شیمی فار هم خیلی تعریفشو میکنن !!
من دارمش اما فقط خریدشمو و گذاشتم گوشه اتاق ! ولی من ی بار ک ی نگاهیش کردم واقعا سبک تستاش شبیه کنکور
خود من بعضی از این منابعو ندارم ولی چون دیدم اکثریت این کتابارو معرفی میکنن منم ی جا و جامع همشو نوشتم !
یا بعضی از کتابایی هم ک دارم اسماشون رو ننوشتم !