سلام یک ذره طولانیه ولی بخونید ضرر نمیکنید
دوستان الان موقع انتخاب رشته است همه میگن بازار کار چه رشته ای خوبه
دوستان عزیز بهترین کار الان برای برنامه نویسی وب هستش کار توش بیداد میکنه مثلا یکی از اقوام من برنامه نویس وبه جالبه میگه تعداد استخدام های برنامه نویس وب یا اندروید خیلی بیش تر از متقاضیاست مثلا یک شرکت میخواد 10 نفر استخدام کنه ولی فقط 2 نفر میان استخدام بشن ( کدوم کاری تو ایران هست که متقاضی هاش کم تر از نیاز اون رشته باشه )
از دیگر ویژگی های برنامه نویسی وب یا اندروید اینه که هیچ کاری به مدرک تحصیلیتون ندارن یعنی شما دیپلمم باشید میگیرن شما رو یا اگر لیسانس و فوق لیسانس باشید هیچ کاری به رشتتون ندارن !!!!
به ویژه کسانی که ریاضی کنکور دادن حتما برن این رشتهبرنامه نویسی یاد بگیرن چون رشتهئ های ریاضی اشباع شدن توصیم اینه که دانشگاه برن رشته مهندسی نرم افزار و در کنارش برنامه نویسی هم یاد بگیرن ( چون رشته ای که بیشترین کمک رو بشون میکنه برای یادگیری برنامه نویسی وب همین نرم افزاره البته خیلی ربطی به هم ندارن ها ولی تو رشته های موجود اگر کسی بخواد برنامه نویس بشه این رشته شبیه ترینشه و تو فوق لیسانس گرایش هوش مصنوعی خیلی گرایش خوبیه )
دوستان عزیز کسانی برنده میشن که از الان ببینن بازار کار تو 5 سال دیگه تو چی هست مثلا کسانی که 10 سال پیش رفتن پزشکی برنده واقعی هستند و کسانی الان میرن تا حدودی برنده هستند کسانی که 5 سال دیگه میرن بازنده هستند چون وقتی فارق التحصیل میشن دیگه پزشکی اشباع شده الان برنامه نویسی همینطوریه اگر الان برید برنده واقعی شما هستید من میگم حتی اگر دانشگاه نرید و بشینید برنامه نویسی بخونید می ارزه
از ویژگی هایی که برنامه نویس باید داشته باشه اینه که زبانش خوب باشه و دارای خلاقیت بالا باشه و این رو هم بدونید که باید تو این رشته کاملا به روز باشید و هی اطلاعاتتون رو افزایش بدید
اخرین نکته اینه که این تشخیصه منه و بدیهیه شاید غلط باشه اگر یک وقتی سهوا دچار اشتباه شده بودم مسوولیتش پای من نیست موفق باشید