خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به عنوان کسی که نرم افزار خوندم و توی جو بازار کار شرکت های نرم افزاری هم بودم میگم که شروع کننده محترم تاپیک، شما تصور درستی از وضعیت موجود بازار نرم افزار کشور ندارید. بر خلاف تصور شما در سالیان گذشته به تعداد بسیار بالا فارغ التحصیل رشته های نرم افزار و سخت افزار و علوم کامپیوتر و آی تی از دانشگاه ها خارج شدن و این به جز سایر رشته های مهندسی و حتی افراد کاملا نامربوطی هست که به سمت این رشته و برنامه نویسی اومدن. بنابراین وضعیتی وجود داره که هر سنگی رو برداری تقریبا از زیرش چهار پنج تا برنامه نویس میاد بیرون! همونطور که گفتن میتونین سری به سایت پونیشا بزنین و خیل عظیم برنامه نویسان جویای کار رو ببینین که حاضر هستن پروژه های میلیونی رو با چند هزار تومن انجام بدن! چون باید غذا بخرن و زنده بمونن!!! بنا بر این این رشته خیلی وقته که اشباع شده و خیلی ها که برنامه نویس بودن مدت هاست تغییر شغل دادن چون دیگه سختی کاری که انجام میدادن به درآمد حاصله نمی ارزید چرا که برنامه نویسی کاری است بسیار مشکل و فکری ولی در نظر مشتری بسیار ساده است طوری که ممکنه آنقدر ابلهانه به شما و قیمت مد نظرتون نگاه کنه که انگار میخاد دو کیلو سیب زمینی بخره ازتون! همچنین یادگیری و حرفه ای شدن در این شغل اگر با علاقه شدید و کار بسیار شدید همراه باشه شاید به طور خیلی نسبی در طی یک یا دو سال بدست بیاد اما قطعا برای درک تمام زوایای این کار حداقل 5 سال زمان نیازه. درباره رشته it و نرم افزار هم باید بگم it یک اختراعی است در دانشگاه های ما افتضاحی است از ترکیب چند درس مدیریت و نرم افزار و قطعا کسی که علاقه مند هست بلاشک باید سمت نرم افزار بره. و در آخر اینکه پزشکی هیچ وقت اشباع نمیشه چون مثل نرم افزار و کلا مهندسی بی صاحب نیست.
      ویرایش توسط morteza2 : 14 آبان 1394 در ساعت 01:56

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      سلام یک ذره طولانیه ولی بخونید ضرر نمیکنید
      دوستان الان موقع انتخاب رشته است همه میگن بازار کار چه رشته ای خوبه
      دوستان عزیز بهترین کار الان برای برنامه نویسی وب هستش کار توش بیداد میکنه مثلا یکی از اقوام من برنامه نویس وبه جالبه میگه تعداد استخدام های برنامه نویس وب یا اندروید خیلی بیش تر از متقاضیاست مثلا یک شرکت میخواد 10 نفر استخدام کنه ولی فقط 2 نفر میان استخدام بشن ( کدوم کاری تو ایران هست که متقاضی هاش کم تر از نیاز اون رشته باشه )
      از دیگر ویژگی های برنامه نویسی وب یا اندروید اینه که هیچ کاری به مدرک تحصیلیتون ندارن یعنی شما دیپلمم باشید میگیرن شما رو یا اگر لیسانس و فوق لیسانس باشید هیچ کاری به رشتتون ندارن !!!!
      به ویژه کسانی که ریاضی کنکور دادن حتما برن این رشتهبرنامه نویسی یاد بگیرن چون رشتهئ های ریاضی اشباع شدن توصیم اینه که دانشگاه برن رشته مهندسی نرم افزار و در کنارش برنامه نویسی هم یاد بگیرن ( چون رشته ای که بیشترین کمک رو بشون میکنه برای یادگیری برنامه نویسی وب همین نرم افزاره البته خیلی ربطی به هم ندارن ها ولی تو رشته های موجود اگر کسی بخواد برنامه نویس بشه این رشته شبیه ترینشه و تو فوق لیسانس گرایش هوش مصنوعی خیلی گرایش خوبیه )
      دوستان عزیز کسانی برنده میشن که از الان ببینن بازار کار تو 5 سال دیگه تو چی هست مثلا کسانی که 10 سال پیش رفتن پزشکی برنده واقعی هستند و کسانی الان میرن تا حدودی برنده هستند کسانی که 5 سال دیگه میرن بازنده هستند چون وقتی فارق التحصیل میشن دیگه پزشکی اشباع شده الان برنامه نویسی همینطوریه اگر الان برید برنده واقعی شما هستید من میگم حتی اگر دانشگاه نرید و بشینید برنامه نویسی بخونید می ارزه
      از ویژگی هایی که برنامه نویس باید داشته باشه اینه که زبانش خوب باشه و دارای خلاقیت بالا باشه و این رو هم بدونید که باید تو این رشته کاملا به روز باشید و هی اطلاعاتتون رو افزایش بدید
      اخرین نکته اینه که این تشخیصه منه و بدیهیه شاید غلط باشه اگر یک وقتی سهوا دچار اشتباه شده بودم مسوولیتش پای من نیست موفق باشید

اونجای داستان که گفتین حتی اگه دانشگاه نرین بشینین برنانه نویسی بخونین وجدانن خنده داره. حفظ کردن صورت دستوراتی که زبان سطح بالا بکار میبره به قدری سادس که ممکنه دبستانی هم بتونه همشون رو یاد بگیره. مشکل برنامه نویسی در پیاده کردن و کودینگ برنامه نیست، مشکلش طراحی الگوریتمشه. ممکن نیست کسی قدرت استدلال خوبی نداشته باشه و بتونه الگوریتها صحیح و موثری طراحی کنه. ممکن نیست در حل مسله قوی نباشید ولی بتونید مسله جدیدی که قبلا ندید رو با الگوریتمی که خروجی بده به پایان ببرید.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 آبان 1394 در ساعت 10:16

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از هر 100 نفر شاید 10 نفر هم برنامه نویس نمیشن

چون رشته جدیدی هست و هنوز تو ایران جا نیافته به احمقانه ترین شکل ممکن برنامه نویسی تو دانشگاه ها داره تدریس میشه

یه سری اصول به درد نخور ریاضی که هیچ کاربردی هم نداره

باید خود طرف بشینه یاد بگیره و جالب تر از اون که امسال ای تی دانشگاه شریف زود تر از برقش پر شده یعنی این رشته هم تا چند

سال دیگه جای عمران و مکانیک رو تو اشباع بودن میگیره و رنک نخست میگره

از طرفی هم برنامه نویسی کار دشوار وسختیه و به طبع کسایی که علاقه دارن میتونند موفق شوند و دست مزد برنامه نویسان

در حد تلاشی که میکنند نیست متاسفانه چون ایران هنوز به صورت کامل این نیاز رو درک نکرده

و متاسفانه یا خوش بختانه در خارج از کشور و کشور های غربی برنامه نویسی رو وارد مدرسه ها کردن و بچه هاشونو دارن با اصول

برنامه نویسی اماده میکنند پس به طبع کااار برای اپلای و بورسیه تحصیلی خیلی خیلی سخت تر میشه

در کل گفتم که اینقدر ساده نباشیم مثلا استارتر گفته بشینید خونه برنامه نویسی یاد بگیرید باید بگم برنامه نویسی اینقدر ها هم

که فکر میکنی ساده نیست و دشواری های خاص خودشو داره
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بازار برنامه نویسی وب و ... دیگه مثه قبل داغ نیست الان دیگه مثه قبل بازار کار خوبی نداره
      خودم قبلا میخواستم برم رشته مهندسی نرم افزار و یه خرده که تحقیق کردم دیدم خیلیا که رفتن تو این رشته بی کارن برای همین تصمیمم عوض شد!
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad980 نمایش پست ها
      والا من برنامه نویسی در حد متوسط میدونم اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. در ضمن پسر عمم هم فوق لیسانس نرم افزاری داره 4 ساله دنبال کاره
      راستی Ahmad-Rp راست میگه من از همین پسر عمم پرسیدم چه زبونای برنامه نویسی بلدی ؟ گفت هیچ دانشگاهی یه زبونو کامل یاد نمیده. از هرکدوم یک کمی یاد میده
      ای کاش همون یه ذره رو هم یاد بده

کلا صدای دوهول از دور خوشه بیاد تو بازاراش میبیند همچنین چیز شاخی هم نیست برنامه نویسی

دستمزدها هم کمه و در حد تلاش و زحمت یک برنامه نویس نیست
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

6. Top | #36
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به شدت توصیه میکنم دنبال برنامه نویسی درزمان کنکور نرید حتی تفریحی چون سال قبل چوبش رو خوردم الانم باز یک قضیه امده تا دادگاه هم میکشه کارم برای همین بهتره فقط به درس فکرکنین نه چیز دیگر که مثل من نشید

الان در دانشگاه هم درست درس نمیدن الان پروژه های دانشجو ها رو اکثرشون رو بیرون افراد تجربی میزنن خب معلومه اینطوری همه جا پر میشه دیه

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم عشقم برنامه نویسی بودش و یک سال نشستم از html شروع کردم و php یاد گرفتم...
      خودمم علاقه داشتم برنامه نویسی و اینا بخونم که حتی اگه کاری ای هم نشدم یه سایت بزنم و توش قالب طراحی و کدینگ کنم و به قیمتی مثلا 60 هزار ت بزار برای فروش...
      قالب هم اگه با سلیقه باشه..و مثلا 20 نفر اونو بخرن ( قالب پولی هست و اختصاصی کار نمیشه..اختصاصی بالای 500 ت به بالا فروخته میشه )
      60 هزار ت ضربدر 20 نفر ادم ( شایدم طی گذشت زمان بیشتر بشه ) میکنه یک میلیون و دویست....
      و قالب های دیگه هم همین طور....
      سایتایی مثله راست چین و وردپرس مارکت محل خوبی برای فروختن قالب های cms ها هستند...
      سایت های خارجی هم هستند که چنج پول یکم سخت میشه..البته اگه بخرن خارجی ها
      اما دیدم حال نمیده و کار خوبی برای کار اول نیست....

منم که رشتم تجربی هست و به خاطر دلایلی ( ترس از درس هندسه -هیچی هوش نمیکنم از هندسه ) به ریاضی نرفتم تا ربطی داشته باشه به برنامه نویسی و اینا
      ویرایش توسط hanjera : 13 آبان 1394 در ساعت 17:35

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم یه زمانی دنبالش بودم حتی خودم تو خونه دو تازبانشو یاد گرفتم / ولی دیدم جامعه ی پزشکی به من نیاز داره :d

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      سلام یک ذره طولانیه ولی بخونید ضرر نمیکنید
      دوستان الان موقع انتخاب رشته است همه میگن بازار کار چه رشته ای خوبه
      دوستان عزیز بهترین کار الان برای برنامه نویسی وب هستش کار توش بیداد میکنه مثلا یکی از اقوام من برنامه نویس وبه جالبه میگه تعداد استخدام های برنامه نویس وب یا اندروید خیلی بیش تر از متقاضیاست مثلا یک شرکت میخواد 10 نفر استخدام کنه ولی فقط 2 نفر میان استخدام بشن ( کدوم کاری تو ایران هست که متقاضی هاش کم تر از نیاز اون رشته باشه )
      از دیگر ویژگی های برنامه نویسی وب یا اندروید اینه که هیچ کاری به مدرک تحصیلیتون ندارن یعنی شما دیپلمم باشید میگیرن شما رو یا اگر لیسانس و فوق لیسانس باشید هیچ کاری به رشتتون ندارن !!!!
      به ویژه کسانی که ریاضی کنکور دادن حتما برن این رشتهبرنامه نویسی یاد بگیرن چون رشتهئ های ریاضی اشباع شدن توصیم اینه که دانشگاه برن رشته مهندسی نرم افزار و در کنارش برنامه نویسی هم یاد بگیرن ( چون رشته ای که بیشترین کمک رو بشون میکنه برای یادگیری برنامه نویسی وب همین نرم افزاره البته خیلی ربطی به هم ندارن ها ولی تو رشته های موجود اگر کسی بخواد برنامه نویس بشه این رشته شبیه ترینشه و تو فوق لیسانس گرایش هوش مصنوعی خیلی گرایش خوبیه )
      دوستان عزیز کسانی برنده میشن که از الان ببینن بازار کار تو 5 سال دیگه تو چی هست مثلا کسانی که 10 سال پیش رفتن پزشکی برنده واقعی هستند و کسانی الان میرن تا حدودی برنده هستند کسانی که 5 سال دیگه میرن بازنده هستند چون وقتی فارق التحصیل میشن دیگه پزشکی اشباع شده الان برنامه نویسی همینطوریه اگر الان برید برنده واقعی شما هستید من میگم حتی اگر دانشگاه نرید و بشینید برنامه نویسی بخونید می ارزه
      از ویژگی هایی که برنامه نویس باید داشته باشه اینه که زبانش خوب باشه و دارای خلاقیت بالا باشه و این رو هم بدونید که باید تو این رشته کاملا به روز باشید و هی اطلاعاتتون رو افزایش بدید
      اخرین نکته اینه که این تشخیصه منه و بدیهیه شاید غلط باشه اگر یک وقتی سهوا دچار اشتباه شده بودم مسوولیتش پای من نیست موفق باشید
      آدم باید بره نبال علاقش
      من کلا هر چی که مرتبط با رایانه و نت باشه رو عاشقشم
      در کنار درسم هم حتما اینا رو دنبال میکنم

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      طبق سخن دوستانی که نرم افزارین @Ahmad-Rp

شما اگه واقعا علاقه داری براچی بعنوان رشته انتخاب میکنی؟؟

الان تو دانشگاه ما زبان سی وسی ++ یاددادن فقط!!!

نه از اندروید نهphp نه html هیچکدومو یاد ندادن و کسی نیس که یاد بده

مگه اینکه خودتون واقعا بخواهید که یه اکیپ میشید برید دنبالش الان برا زبان php هم ما یه دبیر خصوصی گرفتیم خارج از ساعت یونی میمونیم که بهمون اموزش بدن

هرچی میخاید خودتون باید برید دنبالش وگرنه با دانشگاه به جایی نمیرسید

11. Top | #41
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meysoon نمایش پست ها
      راه اندازی کسب و کار اینترنتی با ۱۰۰اسکناس هزار تومانی

امروز در حال تهیه این مقاله در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی هستم دلار چندین بار از مرز ۱۵ هزار تومان هم عبور کرد و خیلی از کسب و کارهای قدیمی ضربات کاری خوردن و برای ادامه به مشکل برخورد کردن.
      شاید با خودتون فکر کنید که راه اندازی کسب و کار اینترنتی واقعا سرمایه خیلی زیادی نیاز داره اما بهتون اثبات میکنم که راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی موفق و پرسود که میتونه شما رو به استقلال مالی برسونه فقط سرمایه گذاری به اندازه ۱۰۰ اسکناس هزار تومانی نیاز داره و بس.
      اگه هنوز قانع نشدید و احساس میکنید که اینکار نشدنیه این مقاله برای شماست.
      برای اینکه به اهمیت راه اندازی کسب و کار اینترنتی پی ببرید ابتدا ببنیم نحوه راه اندازی یه کسب و کار توی بازار چجوریه و به چه امکاناتی نیاز داریم و درنهایت به نحوه راه اندازی کسب و کار اینترنتی و مزایای اون میپردازیم.
      راه اندازی کسب و کار اینترنتی VS راه اندازی کسب و کار سنتی

.
      مرسی . اونطور که من فهمیدم یکی از مهم ترین بخش های کسب و کار و شاید چالش برانگیز ترین اش ، بخش تولید محصول هستش . اینکه چه محصولی رو تولید کنیم که هم ارزش افرین باشه و هم مورد نیاز بازار و هم مزیت رقابتی و ... . این پروسه فهمیدن اینکه چه محصولی تولید کنیم ، واقعا برای من یکی از سوال های مهمه . در این مورد اگه نظری دارید خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
      ویرایش توسط yousef78 : 14 مهر 1397 در ساعت 15:54

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من به برنامه نویسی حتی بیشتر از پزشکی علاقه دارم
      ولی خب متاسفانه پزشکی زیاد وقت میگیره و در کنارش خیلی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم(وقت هم بود)اموزش خریدم اما خب هر بار ب ی دلیلی کشیدم کنار
      برنامه نویسی خیلی شیرینه اما سخته!شوخی نیست ک هر کی بره و موفق بشه چون ایده هم میخواد.
      در کل متاسفانه بیخیال اموزشش شدم و یه فکر دگ زد به ذهنم
      اینکه سرمایه جمع کنم و ایده ار خودم و برنامه رو بدم یکی دگ بسازه و...

درکل حرفای استارترو قبول دارم شاید اگه برگردم میرفتم رشته ریاضی برای برنامه نویسی!شاید
      در ضمن اینارو تو دانشگاه خوب یاد نمیدن کلا رشته ی ریاضی خودش باید سراغ علم :/
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
      ویرایش توسط matrooke : 14 مهر 1397 در ساعت 18:47

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matrooke نمایش پست ها
      من به برنامه نویسی حتی بیشتر از پزشکی علاقه دارم
      ولی خب متاسفانه پزشکی زیاد وقت میگیره و در کنارش خیلی سعی کردم برنامه نویسی یاد بگیرم(وقت هم بود)اموزش خریدم اما خب هر بار ب ی دلیلی کشیدم کنار
      برنامه نویسی خیلی شیرینه اما سخته!شوخی نیست ک هر کی بره و موفق بشه چون ایده هم میخواد.
      در کل متاسفانه بیخیال اموزشش شدم و یه فکر دگ زد به ذهنم
      اینکه سرمایه جمع کنم و ایده ار خودم و برنامه رو بدم یکی دگ بسازه و...

درکل حرفای استارترو قبول دارم شاید اگه برگردم میرفتم رشته ریاضی برای برنامه نویسی!شاید
      در ضمن اینارو تو دانشگاه خوب یاد نمیدن کلا رشته ی ریاضی خودش باید سراغ علم :/
      واسه همينه که ميگيم رشته پزشکی و دندون رشته نیستن

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم دوست دارم برنامه نویسی رو چون دوست دارم هکر شم ولی خوب تو ایران نميشه و کلا کار سختیه ببینیم در آینده چی ميشه

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن