ازاد به صرفه تر هست تا پردیس
کارنامه سبز بیاد گمان نکنم بتونی بری پزشکی شهرستان ها چون ظرفیت ندارن تقاضا براشون بسیار بالاست کارنامه سبز درصورتیه که دانشگاه مقصد ظرفیت رو داشته باشه
شهریه رو احتمال زیاد باید بدی اون شخصی که دیوان عدالت شکایت کرده بود قبل از این طرح قبول شده بود و داشتن ازش شهریه میگرفتن شکایت زد بررسی کردن درست شد اما شما بعد این طرح هستی
مشاور
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
ویرایش توسط sn912sajjad : 02 شهریور 1394 در ساعت 15:51
با این مصاحبه وزیر بهداشت فکر میکنین دندان زاهدان یا پزشکی مشهد تا چند هزار منطقه 2 میگیرن
پردیس منظورمه
حالا اگه من پزشکی یزد بیارم و برم ثبتنام و سر کلاس و بعدا آبان یا بهمن آزاد تکمیل بزنه و من شرکت کنم باکشوری 7542 تراز 9172 + سهمیه بسیجی بنظرت تو تکمیل دندون شیراز یا خوراسگان قبولم؟
امسال پیچیده شده
25 درصد دارن به ایثارگران
ایثارگری هم مشخص نیست که دقیق چیه درگذشته کامل باز شده بود جانبازی و... الان شده ایثارگری اگه بنا به این قانون ایثارگری باشه حرف وزیر درسته با ایثارگری تا 7-8 هزار و بالاترم راحت میرن پردیس اما اگه نشه دندان زادهدان تا 5000 منطقه دو میگیره
مشاور
مشاور
مشاور
مشاور
آریا جان به نظرت با رتبه 6500 کشوری شانس پزشکی آزاد دارم؟ظرفیت مازادها رو هم زدم
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 22 مهمان)