سلام.
لیست دانشگاه آزاد پزشکی تمام شهرهارو دارین ؟ من از کجا پیداش کنم ؟ و از کجا تراز آخرین نفر قبولی در تکمیل ظرفیت بهمن ماه و البته مهرماه رو ببینم ؟ برای کنکور 93 البته!
سلام.
لیست دانشگاه آزاد پزشکی تمام شهرهارو دارین ؟ من از کجا پیداش کنم ؟ و از کجا تراز آخرین نفر قبولی در تکمیل ظرفیت بهمن ماه و البته مهرماه رو ببینم ؟ برای کنکور 93 البته!
"هذا من فضل ربّی"
تشکر.
امسال ظرفیت ها افزایش پیدا میکنه ؟ ظرفیت دانشگاه آزاد!
بعدش تو یه وبلاگ اینا رو دیدم، با سهمیه بسیج:
پزشکی تهران: 9033
پزشکی تبریز: 9138
چرا تبریز تراز بهتری میخواد ؟![]()
تهران و تبریز و واحد علوم دارویی ، تکمیل ظرفیت هم داره دیگه ؟ خئابگاه هم میدن ؟
در مورد سهمیه ی بسیج فعّال،فقط می دونم که توی رشته های دکتری عمومی،5% به شما کمک می کنه و توی رشته های کارشناسی،10 %.نمره ی شهر های مختلف بستگی به تقاضا و انتخاب رشته ی داوطلب ها داره.
در مورد خوابـگـاه،هیچ کدام از سه واحد تهران(پزشکی،دندانپزشکی و علوم دارویی)،خوابـگـاه ندارند.در مورد واحد تبریز هم اطّلاعی ندارم.
تکمیل ظرفیت هم بستگی به تقاضای دانشگاه داره،به عنوان مثال،سالی که من پذیرفته شدم(سال 92)،واحد علوم دارویی،تکمیل ظرفیت نداشت،ولی سال گذشته(سال 93)،داروسازی علوم دارویی،به علّت ثبت نام کم،حوالی آبان ماه،تکمیل ظرفیت انجام داد.
"هذا من فضل ربّی"
"هذا من فضل ربّی"
یه سوال داشتم، دانشگاه آزاد یک شهری قبول بشیم، میتونیم انتقالی بگیریم به شهر دیگه ؟ این رو راجب پزشکی ش میپرسم. + رتبه م به پزشکی آزاد هم نمیخوره. بدبخت م من.![]()
ویرایش توسط xak : 02 مرداد 1394 در ساعت 10:02
ببینید با این تراز اگه سهمیه بسیجی فعال رو هم نزنی پزشکی قبولید مثل پزشکی تنکابن و یا شاهرود و یا اردبیل یا نجف اباد ویا مشهد وحتی تهران که نفر اخرش تراز 9033 داشت قبولید از این رو پیش نهاد می دم از سهمیه استفاده نکنید و بزارید باس اینده شما در چه شهری هستید و چه سهمیه ای دارید البته اینا یی که گفتم مربوط به سهمیه مناطقه 3 هست از این رو اگه تراز برای منطقه 1 باید بالا تر باشد پس حتما از سهمیه استفاده کنید تا با کمک انت ترازتان به 9400 برسد
ویرایش توسط hsam : 02 مرداد 1394 در ساعت 10:05
بومی آذربایجانم. منطقه سه.
برای آینده مثلا تخصص ؟!
بعد، مگه تو دانشگاه آزاد هم سهمیه مناطق تاثیر داره ؟!!
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 21 مهمان)