خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213
    نمایش نتایج: از 181 به 185 از 185
    1. Top | #181
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با همه این مشکلات من چندین بار رفتم برای فلان کتاب کل شهر رو گشتم گفتن فارسی ها باهاش اشنا نیستند نمیخرند حالا همون شده کتاب تاپ از سال بعد میاد فارس.بله تهران شده زن بابا برای ما شهرستانیها.

2. Top | #182
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان خیلی هستم سنجش به حد کافی درد برامون داره این حرفت خیلی سنگین بود .اوف کلافه و خسته شدم .برم ناهار

3. Top | #183
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      ده ساعت رفتن به مرکز استان به حرف آسونه فقط به حرف. صبح زود باید پاشی تا زود برسی شیراز به ترافیک نخوری. فکر میکنی رفتن به مرکز خاله بازیه؟ من امروز یک کتاب بخوام بگیرم پاشم برم شیراز هفته دیگه کتاب بخوام پاشم برم شیراز مگه الکیه خانواده باید برسونن چرا چون مسیر کتابفروشی یکسره که نیست با ماشین شخصی سریعتر میشه انجامش داد والا برو ترمینال و .....باید صبح زود راه بیفتیم چون ترافیک شیراز به خاطر یک طرفه بودن مسیرها وحشتناکه متروشم تازه راه افتاده محدودیت ساعت داره خیلی کم کار میکنه. اونم برخی مسیرها فعال شده نه همه.بعدشم باید برگردی خونه خونواده داغون شده اصلا هزینه بنزینش میدونی برای یک رفت و برگشت چقدر میشه خستگیش از اون هم مهمتره میدونی من قبلا کلاس یک استاد توی شیراز میرفتم با چند تا از بچه ها میرفتیم از مدرسه بدو بدو میرفتیم خونه ناهار هنوز نخورده سوار اتوبوس میشدیم واسه هفته 1 الی دو جلسه اون هم در اوج ترافیک کلاساش شروع میشد برای 3 ساعت کلاس از 11 ظهر تا حدود 11 شب درگیر بودیم تا برگردیم خونه داغون خسته اصلا خاطرش هم ما رو اذیت میکنه تو چیزی نمیدونی برای بحث دو طرف باید اطلاعات داشته باشند نه اینکه تو واقعیت رو ندونسته نظر بدی پافشاری هم کنی .
      خب خانوم من هر روز ساعت 5/5 میرفتم به سمت مدرسه و 7 میرسیدم! برگشتم میومدن دنبالم بازم 45 مین تو راه بودم! جمع بزنی خیلی بیشتر از یه روز تو میشه! هر کسی شرایطی داره...منم میخوام برم کتاب بخرم یه کتاب که نمیخرم! آبان رفتم واسه خرید کتاب تا عید کتاب داشتم! خوب قضاوت کن نه با عصبانیت

4. Top | #184
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      الان خیلی هستم سنجش به حد کافی درد برامون داره این حرفت خیلی سنگین بود .اوف کلافه و خسته شدم .برم ناهار
      من شما رو به آرامش دعوت میکنم...سنجش خب هر سال بضرر یه عدست و سود یه عده ولی اینو بدون..تصمیمی که گرفته میشه اصن به قصد سود دانش آموزا نیست...فقط منافع خودشون رو میخوان...تو ایران همه اینجورین! نوش جان

5. Top | #185
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کشیش محترم اینقدر منو به آرامش دعوت نکن من آرومم سر حرفم هستم اما تو درک نمیکنی از دست منم کاری بر نمیاد.

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 31213

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)