سلام، حالتون خوبه؟ من تازه عضو اینجا شدم.
23 سالمه و کارشناسی مهندسی نرم افزار کامپیوتر رو از دانشگاه سراسری در مقطع شبانه دارم. با اینکه در تمام مقاطع تحصیلی شاگرد اول بودم و معمولا بهترین عملکرد رو در جشنوارهها، مسابقات علمی و... تو رشته خودم داشتم و پتانسیل خیلی خوب هم واسه قبولی در ارشد اما بازم این منو ارضا نمیکنه، همیشه بیشترین علاقه خودم رو تو پزشکی میدیدم و حتی تو دبیرستان هم بهترین نمرات من مربوط به زیست، علوم و شیمی بود و اولویت انتخاب رشتهام هم همین بودم اما اومدم ریاضیات. من با اینکه علاقه صد در صدی به این رشته نداشتم اما همین علاقه 30-40 درصدیای که دارم باعث شده که بتونم آدم نسبتا موفقی تو رشته خودم باشم، اما مطمئنم که اگه تو رشته مورد علاقم تحصیل میکردم یه آدم بی نظیر تو دنیا میشدم.
دارم به این فکر میکنم که بیام بشینم واسه کنکور سراسری تجربی برای پزشکی بخونم، مطمئنم که تواناییش رو دارم، چون یک بار از سد این کنکور در شاخه ریاضی فیزیک گذاشتم، با این فرق که انگیزم اینجا خیلی بیشتره، اما نمیدونم این بازگشت به عقب به حساب میاد آیا؟ برگشت از لیسانس به دوران دبیرستان؟ حتی اطلاعات دقیقی هم در مورد چگونگی انجام این کار ندارم، یه سری سوالات برام پیش اومده مثل اینکه این کار تا چه اندازه منطقیه؟ تفاوت سنی چند ساله با کسایی که قبول میشن مثلا؟ نمیدونم، میشه منو راهنمایی کنید تا یه دید واضحتری از این قضیه داشته باشم؟ مرسی