مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
خیلی خیلی فرق دارن!
خواهشی دارم عزیزان در مورد همه چی نظر ندن.
ببینید منم در همین دوراهی بودم.
کمی تحقیق جواب سوالمو داد الحمدلله.
اگر کسی it بخونه :
میگن پسر حاجی مهندسی ای تی داره و اسم در میره بین فامیل! ولی از لحاظ علمی:
شما در دروه کارشناسی نرم افزار میخونی ، سخت افزار میخونی، علوم میخونی، شکبه میخونی و ...
ولی در رشته نرم افزار کسی نمیگه پسر حاجی داره نرم افزار میخونه چون نمیدونن چیه.
ولی از لحاظ علمی:
4 سال فقط داری نرم افزار میخونی و میشی چاهی به عمق 100 متر در مقابل ای تی میشی اقیانوسی به عمق 50 سانت.
انتخاب با خودتون.
پس فرق دارن باهم.
سلام
ببین من خودم پارسال و پیارسال روی این موضوع تحقیق کردم الآن هم دارم نرم افزار میخونم . 70 درصد دروس این دو رشته یکیه . توی نرم افزار شما یه سری دروس مربوط به برق مثل مدار الکتریکی و ریزپردازنده و سیستم های دیجیتال و مدار منطقی و ... دارید درصورتی که توی it به جای اینا شما دروس مدیریتی مثل مدیریت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و مدیریت بازاریابی و ... دارید . برنامه نویسی رشته نرم افزار یه مقدار بیشتره .
نمیدونم اون دوستمون رو چه حسابی میگفت ریاضیات it بیشتره درصورتی که درسای مرتبط با ریاضی نرم افزار دوبرابر آی تیه مثلا درس ریاضیات مهندسی یکی از سخت ترین و مهمترین دروس مقطع کارشناسی نرم افزاره درصورتی که it این درس رو اصلا نداره .
اینو هم بگم که شما حتی اگه گرایش نرم افزار هم بیاید ترم 5 باید انتخاب گرایش کنید از بین 1- معماری سیستم های کامپیوتری (تقریبا شبیه سخت افزار) 2- امنیت شبکه 3- فناوری اطلاعات 4- نرم افزار (ادامه 4 ترم قبل ) که بستگی داره تو دانشگاهتون همه گرایشارو بیارن یا مثلا دوسه تاشو بیارن یا همشو
درکل به نظر من اگه برنامه نویسی رو علاقه دارید و میتونید با قدرت کار کنید برید نرم افزار ولی اگه تاحالا کار نکردید و خیلی توش قدرتمند نیستید برید آی تی که حداقل از طریق دروس مدیریتی بازارکار مناسبتون رو پیدا کنید .
اینو هم بگم یه مهندس کارآمد تو رشته نرم افزار یا it که مخصوصا تو برنامه نویسی و وب نویسی مهارت داشته باشه هیچوقت بیکار که نمیمونه هیچ تازه میتونه به درامد های نجومی هم برسه من خودم خیلی خیلی نمونه و مثال اینجوری دارما . خلاصه اینکه شما اگه با علاقه و علم بیاین این رشته میلیونر میشید اگه بدون تحقیق و علاقه بیاید بیکار میمونید و بین این دوتا به نظر من سطح خاصی نیست .
اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
( کورش کبیر )
اون گرایش هایی که فرمودید مربوط به ارشد هست.
از این پس هم علم و صنعت چیزی به اسم سخت افزار نداره و به "معماری سیستم های کامپیوتری " تغییر اسم داده.
دعوا که نداریم برادر! سیلابس ای تی و نرم افزار رو بگیر بیبین کدوم ریاضی بیشتر داره.
بنده تا قبل از دانشگاه هیچی برنامه نویسی بلد نبودم. در حالی که الان به لطف الهی و دانشگاه تونستم یاد بگیرم. پس پیش نیازی نداره.
یا علی و اولادش
ویرایش توسط Amirio : 06 مرداد 1394 در ساعت 12:03
سلام دوستان من چون سوم هستم تازه دارم میرم پیش و 95 کنکور دارم نمیتونم توی این قسمت برم بی زحمت یکی از شما برای بره ببینه توی تهران رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار توی دانشگاه های امیرکبیر و تهران و خواجه نصیر اونایی که منطقه 3 بودند اخرین قبولی رتبه چند بود؟
ممنون میشم یکی از شما این کارو برام انجام بده و عکسش رو بزاره اینجا.
درسته پارسال خواجه نصیر تا نزدیک 600 هم آورده ولی من نگاه کردم اکثرا یا بومی تهران بودن یا تهران ناحیه شون محسوب میشد
با ین حال برای منی که رتبم 394 منطقه 3 هست به نظر شما شانس نرم افزار علم و صنعت یا حتی خواجه نصیر رو دارم ؟
این روزا این قضیه بومی بودن خیلی بد شده طرف یا رتبه 200 تا بعد تو یه رشته ای آورده تو تهران که شما فکرشم نمیکنید که بیاریدش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)